ביקורת על ההופעה בסינדרום!

A m 0 s

New member
ביקורת על ההופעה בסינדרום!

כתב את זה מישהו בשם אסף... מתוך פורום רוק ישראלי... טוב, אני חייב להתוודות. אני לא מכיר את השירים של דנה ברגר מעבר ללהיטים המוכרים, אבל זה לא אומר שאני לא יכול להנות הא? אז האטרקטיביות של דנה ברגר, והחג והעובדה שזו ההופעה הרשמית האחרונה בסינדרום הביאו אותי להלל 18 הערב. ההופעה הזו היתה שונה מההופעה של דנה שראיתי לפני שנה. הפעם היו על הבמה רק היא (באקוסטית) ויניב דדון (בחשמלית), אם כי רשימת השירים למיטב זכרוני היתה די דומה. היו שם "חמימות חולפת", "מחכה לו" (שהוקדש לרווקות שבקהל), "בא והולך", "חירותי", "לומדת לעוף", "תוך כדי תנועה", "גן מאיר", "בומביי" ועוד... ולהדרן "שקט" ו"מלך". כמו כן - היה גם שיר חדש "זה שאני לא יכולה לכתוב...[שיר אהבה]" מתוך האלבום שבדרך. היתה הופעה ממש טובה עם איזו תחושה מוזרה באוויר. היה חסר לי כ"ץ על הסאונד. איכשהו הוא יודע להוציא מכל אמן את המקסימום כשהוא יושב שם בקוקפיט. אם אכן נגזר על הסינדרום להיסגר דנה ברגר היא בהחלט מוזיקאית ראויה להופעת הסיום שלו. ירושלמית במקור שעשתה את דרכה ללב תעשיית הרוק ובנתה את הקריירה המוזיקלית שלה בעשר אצבעות. נכון, יש עוד מועמדים ראויים לסגור את רשימת ההופעות במועדון הירושלמי הזה - אבל דנה עשתה זאת בגדול. [רישמו זאת לפניכם בתור פרט טריוויה לכשתידרשו לענות לשאלה הזו באיזה חידון של פורום רוק ישראלי למשל ] היום (ראשון) ב 21:00, מסיבת סגירה. אין רשימת מופיעים. לשאלה "האם אתה תנגן?" ענה כ"ץ ב"לא יודע. אם לא ירעדו לי הידיים". מצ"ב תמונה. סורי על האיכות המזופתת. סלולארי.

A m 0 s

New member
אתמול היה בערוץ 24 ערב לזכר ענבל פרלמוטר...

שידור חוזר מה30 יום לזכרה --- לפני 10שנים דנה הייתה רונה קינן קורין אלאל ערן צור... מישהו ראה?

למעלה