ביקורת על ההופעה בצוותא ה-10.6.06

ackamol

New member
ביקורת על ההופעה בצוותא ה-10.6.06

קרן פלס היא אמנית ישראלית ויוצרת אמיתית את ההופעה שלה לא תשכחו ההופעה המושלמת מורכבת ממוזיקה מדהימה, נגנים מרגשים ומקצועיים, תפאורת רחוב אירופאי ותאורה רומנטית ועל הכל מנצחת קרן פלס. פלס מגישה לנו את עולמה בהומור, בחן מקסים ובכישרון שנזרק לקהל בקצב מטורף. העיבודים מוצלחים, הכתיבה מקורית, ההלחנה יצירתית וההפקה מדהימה. כן, הבחורה מרובת כישרונות מבורכים, היא פשוט נולדה להופיע. אין ספק שבדרך הזו ובזכות כישרונה היא תגיע רחוק. תמשיכו לעקוב אחרי מעלליה בתעשיית המוזיקה והבידור בארץ, היא מהפנטת ונותנת הרגשה של חשמל בכל הגוף, חשמל מהסוג שמרגישים מאושרים לפעמים והחיים יפים. לסיכום, משהו טוב קורה לקרן פלס בצוותא, אז פשוט, טוסו לראות.

ackamol

New member
כנראה שבאוגוסט

אני אשמח לעדכן את הפורום ברגע שאדע תאריך, אבל נראה לי שאתם תדעו ותפרסמו לפני

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאת תמיד קשורה../images/Emo15.gif

מקושרת כמו שאומרים

אני לא מקושרת...

וגם לא תמיד קשורה, באמת שלא הבנתי מה אני קשורה במשפט הזה..

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifלא לכעוס../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

אממ הוא אמר משו על הופעה באוגוסט ושאנחנו כבר נדע בטח אז ישר חשבנו עלייך שאת הרי מביאה את הפרטים האלה הרבה לפני והכל

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

I מ י ר ב I

New member
היא רשמה שאנחנו נדע לפניה...

מתי תהיה הופעה... אז רשמתי שאת מלכה ותדעי באמת לפניה מתי זה יקרה...

גם אני הייתי בהופעה

אני בשנות ה-30 לחיי, ומאז גיל בית הספר לא התעניינתי במיוחד במוסיקה או בזמר ספציפי. מאז ששמעתי את "איתי" ברדיו, קרן פלס לא יצאה לי מהראש, ולכן הזמנתי כרטיסים להופעה שהתקיימה אתמול. המון המון זמן לא נהניתי כל כך, ולמעשה אף פעם לא נהניתי כך מהופעה. קרן כריזמטית, מקסימה, וממש קשה להוריד ממנה את העיניים. היא מוכשרת בצורה מדהימה, מנגנת נפלא, שרה מדהים, כותבת ומלחינה בצורה מקורית ומעניינת, וגם הסיפורים שסיפרה בין השירים היו חביבים ומשעשעים. בקיצור, בעלי ואני ממש נהנינו, על אף שלא הכרנו מראש כמעט אף שיר, וההופעה מומלצת בחום! קרן, כל הכבוד לך! מה שלא ברור לי, הוא כיצד נתת עד עכשיו את שירייך לזמרים אחרים, כשאת שרה כל כך יפה? אני מאחלת לך המון הצלחה ואושר.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

חח באמת לא ברור איך היא נתנה את השירים עד כה מצד שני זה היה חכם במידת מה מירי מסיקה..ועכשיו הראל סקעת..בנו לה את השם
ברור שהגאונות שבכתיבה היא זאת שהביאה לה את ההכרה אבל תחשבי שאני ידעתי בע"פ מי זו קרן עוד לפני ששמעתי את איתי אפילו יכול להיות שהיא הייתה צריכה זמן כדי לנסות להפוך לכוכבת בפני עצמה ועכשיו היא עושה את זה ובגדול

אתם .עושים.לי.חשק.די.

:-\ באלכם להפסיק לעשות לי חשק ללכת לאחת ההופעות שלה?! אני צריכה לחכות עד שתהיה הופעה, ואינלי כח.. זה מפתה מדי חחחחחח

../images/Emo140.gifאני אפרסם את הביקורת שלי מחר../images/Emo41.gif

יצא ארוך מדי ואין לי כח לעבור על זה עכשיו... אז מחר אני אקצר

למעלה