ביקורת על ההופעה בקמלוט עם ירמי..
הערב התחיל מצויין המופע פותח היה בסדר ומאוד שמחתי שזה לא היה ממש ארוך אלא שהוא שר רק 5 שירים.. דנה וירמי עלו לבמה והתחילו עם אהבה היה ממש אחלה ביצוע... דנה הורידה את הסריג ישר אחרי השיר הראשון, {{וממש היה אפשר לראות לה את הכל...
}} הם המשיכו עם קולה וברה וממש היה אפשר להרגיש את הכימיה המצויינת שלהם...!! בלומדת לעוף ותתחיל מאפס הם ממש התפרעו והיה ממש מעולה! אח"כ ירמי שר שיר חדש ומעולה בשם חשק פה הוא עלה לנו על השולחן וכמעט שבר לנו את כל הכוסות.. במחכה לו דנה אמרה שפשוט אסור לחכות לו!!.. דנה ביצעה לאחר מכן את מדוע לא באת והיה... אח"כ ירמי ביצעו את כל מה שתחשוב (ככה נראה לי שקוראים לשיר - נראה לי שזה שיר חדש..) ואז הם שרו את עד הקצה וזה פשוט היה מעולה!!!!! אח"כ דנה שרה שיר חדש בשם דלתות נפתחות (שהיא כבר ביצעה בעבר בתמונע) ובמשך כל השיר היא חייכה אליי
כי משום מה אני הייתי היחיד שידע את כל השיר בעל פה, הביצוע היה כ"כ קסום וממש התמוגגתי לי בתוך עצמי... כל ההופעה דנה וירמי צחקו ביחד ודיברו ודיברו ודיברו... פה ירמי שר עוד שיר חדש בשם כמה את יפה שיר באמת יפהשמדבר על כמה שאותה אחת ממש יפה וגם ממש צודקת... כשדנה הגיע לבא והולך כ"כ שמחתי, הרגשתי בגן עדן היה ביצוע מדהים!! ירמי שר את אני אשתנה ומה שהוא אמר לפני כן היה כ"כ נכון וכ"כ מצחיק... אח"כ הם שרו את תוך כדי תנועה מדהים!!! שפשוט אין מילים(((!!!))) ואז בא המלך פה ירמי היה על התופים וזה היה בועט!!.. בהזונה והכלב דנה התפרעה כמו שהרבה מאוד זמן לא ראיתי והיא פשוט התנהגה בצורה איך אפשר לומר.. זנותית הם שרו את זה כ"כ טוב וכ"כ סוחף... פה הגיע הקטע שירמי העמיד את כולם על הרגליים ופשוט העלה את אבא שלי לבמה והתחיל לרקוד איתו זה היה מצחיק!! ואיך אפשר בכלל שלא לעמוד בחמימות חולפת... היה ממש מדהים!!! ובהדפוק הזה הם התפרעו בצורה לא נורמלית!! וזה עבר לי כ"כ מהר... ואז בהדרן דנה שרה עוד שיר חדש (שגם אותו היא ביצעה כבר בתמונע) בשם על ברכיי וכן כן, גם פה היא הסתכלה עליי וחייכה כי גם פה, מה לעשות ידעתי את כל המילים.. "להתגעגע אלייך בן זונה!!!!!!"
ואז היא שרה את יש בזה טעם האלמותי שפשוט כששומעים אותו מרגישים את האופטימיות באוויר... הם סיימו עם מודדת המצויין ואז זה פשוט נגמר.. היה ממש אפשר להרגיש את הכימיה המצויינת בינהם במהלך ההופעה, שניהם כל הזמן היו בתזוזה ולא הפסיקו לצחוק... נו אני כבר מחכה להופעה הבאה!!!
הערב התחיל מצויין המופע פותח היה בסדר ומאוד שמחתי שזה לא היה ממש ארוך אלא שהוא שר רק 5 שירים.. דנה וירמי עלו לבמה והתחילו עם אהבה היה ממש אחלה ביצוע... דנה הורידה את הסריג ישר אחרי השיר הראשון, {{וממש היה אפשר לראות לה את הכל...