ביקורת על ההופעה של אינקובוס מYNET

AeroFan

New member
ביקורת גם ב-NRG

http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/553/797.html מזיינת את המוח, אבל זה די צפוי כי למבקרים הישראלים בחיים אין פירגון גם אם היה סאונד טוב.... כל מה שהיא ציפתה שיהיה זה שירים מ-סיינס ומ-Make Yourself ובגלל שלא היה אז זאת הופעה "לא מדהימה"...

AeroFan

New member
אבל לדעתי

אם היו בהופעה דברים שליליים זה קשור אך ורק להפקה הדפוקה של אורנג', בחירת מקום גרוע, סאונד לא משהו (ועוד באתר של האנגר 11 רשום שיש שם מערכת סאונד מהטובים בעולם), המון תקלות טכניות... אינקובוס היו מעולים, ההפקה היתה גרועה...

southern girl21

New member
אני אישית

מסכימה עם מה שהכתבת הזאת כתבה.... חוץ מזה שהיא הצחיקה אותי בטירוף...:) חחחחחחח פיספוס וחבל...:|

o pie

New member
בולשיט...

אני מכיר את כל האלבומים... כן יש עוד המון שירים שלהם שהייתי רוצה שיופיעו איתם. Echo, New skin, Idiot box, The Warmth, Blood on the ground, Are you in, Vitamin אבל מה לעשות.... הם לא יכולים לבצע את כל הדיסקוגרפיה שלהם אז הם בחרו כמה שירים שנותנים בראש, Have you ever, Warning, Wish you were here, וכה' וכה'... וכמה שירים רגועים ומגניבים כמו Drive, Paper Shoes, Love Hurts, Sick Sad Little World ונתנו הדרן מפציץ עם שני שירים מעולים שיהיה סוף איכותי. אני לא חושב שההופעה בישראל הייתה פחות טובה מההופעות הקודמות שלהם בעולם וסה"כ היה מדהים. לא צריך להסתכל על הדברים הרעים..

מסכים גם איתך:)

רק שהשירים שחסרו לי היו אחרים, certain shade of green, ולמרות שאני לא מכיר הרבה שאוהבים אותו nebula. ובכלל HILIKUS מהדיסק הראשון ולא לדבר על סירקלס ועל מייק יורסלף, וקלין, וזי דביל, וביוור קרימינל, קיצר, אחרים, אבל לא חשוב:)

DayTripper2

New member
איכס

אם יש משהו יותר טיפשי מביקורת מוזיקה זה ביקורת הופעות. כל מה שיש פה זה איזה ילדת כאפות מטעם NRG שמתבכיינת שהם לא ניגנו בדיוק בדיוק את מה שהיא אוהבת. איך היא מצפה שייתנו לה בראש אם היא עומדת מאחורה? מי בא להופעה של אינקובוס ויושב על הדשא? אף אחד לא חווה "הופעה מדהימה" מלעמוד ולחכות שהיא תקרה.
[דמיינו אותי עושה L על המצח]

הסטליסט של ההופעה:../images/Emo223.gif

Quicksand | A Kiss To Send Us Off | Wish You Were Here | Have You Ever | Anna Molly | Paper Shoes | Warning | Redefine (Acoustic) | Pardon Me (Acoustic) | Drive | Earth To Bella Pt. 1 | Under My Umbrella | Love Hurts | Light Grenades | Sick Sad Little World (with gloves and everything) || Pistola | Megalomaniac

למעלה