ביקורת על ההופעה של נעם רותם בעשן הזמן..

המחצללת

New member
ביקורת על ההופעה של נעם רותם בעשן הזמן..

ביקורת הופעה- נעם רותם –עשן הזמן 15.12.07 קודם כל, תודה לפורום רוק ישראלי בתפוז, שבזכותו קיבלתי 2 כרטיסים להופעה. הגעתי, והייתי ברשימת המוזמנים, פתאום, נעם יצא החוצה ודיי התרגשתי למען האמת. היינו להערכתי 30 - 40 אנשים, חלק ישבו, חלק עמדו, היה מפוצץ. ההופעה התחילה ב:21:40 – 22:00. והשיר הראשון שנעם שר [גם השיר הראשון באלבום.] בלי הרבה הקדמות היה "עולה ויורד" ["אם יש לך את הכל אפשר רק לאבד לבד בבניין הגדול עולה ויורד"], השיר שבאמת העצים את התרגשותי המרובה, בעקבות האווירה, ובמיוחד בגלל המילים הקסומות שזורמות מהאלבום "עזרה בדרך". יש לציין, שכל ההופעה נעם היה בקשר עם הקהל, והוא נתן לי לפחות תחושה מדהימה, האינטימיות, הפתיחות בשירים, הביצועים, וההומור שלו. נעם אמר שאנחנו נורא קרובים אליו, הוא התרגש ואמר: "אין על הקהל של הדרום", לאחר מכן, אחד האנשים בקהל אמר: "אין על האמנים שבאים להופיע בדרום". נעם בא לבד, ללא המתופף או הבסיסט, משמאלו היתה מונחת הגיטרה האקוסטית שלו, ומימינו היתה מונחת הגיטרה החשמלית שלו. ההופעה היתה מדהימה, אני כל כך נהנתי, צילמתי תמונות, והסרטתי שירים. היתה הופעה אינטימית ומרגשת במיוחד, יצאתי עם כל כך הרבה רגשות, וחוויות, וכמובן – חיוך על הפנים. נעם שר את השיר "עזרה בדרך" [שם האלבום האחרון.] , והביצוע היה מדהים. ["כל מי שזורק את החיים שהוא קיבל במתנה כל ערב"] במהלך ההופעה, הוא שאל אם מישהו לא שמע את הסיפור על אורי לוטן, ואחרי שכמה קולות נענו, הוא סיפר את הסיפור, ואז שר את השיר על אורי לוטן – ללכת כמו אריה. האנרגיות בשיר הזה היו מטורפות. היה אדיר. ["לא הכל שחור לבן, כי בעיני רוחי אני רואה עוד גוון"] נעם שר את השיר "אסף אמדורסקי", וחיקה את אסף שאמר שהאלבום שלו נורא דיכאוני וכבד. וזה היה כל כך מצחיק, ואדיר, כולם נשפכו מצחוק. לפני שנעם שר את השיר "חרב דמוקלס", אז הוא סיפר הקדמה קצרה על דמוקלס, ואחר מכן, שר את השיר, שאישית, הוא בין המועדפים עליי. מה שאגב מפתיע, שזה לא שיר של נעם, כי זה כל כך מתאים לו. ["ולרפא אותך צריך, אז הם הורגים כדי להציל"]. לקראת סוף ההופעה, נעם ציין את זה ש-U2 בהופעותיהם, שרים את השיר האחרון (אם אני לא טועה) ללא מיקרופון, ביצוע אינטימי עם הקהל. וכך עשה נעם כשביצע את השיר על האקוסטית, והיה כל כך מרגש. אחרי ההדרן ה-1, הוא שאל אם יש לנו בקשות לשירים שהוא ישיר, אחת הבקשות שנענתה היא השיר מהאלבום- חום אנושי, החברה שלי. הביצוע היה ממש נפלא. כמעט כל ההופעה היו שירים, מהדיסק החדש והאחרון – "עזרה בדרך". עוד ביצוע מקסים במיוחד שאהבתי, "שיר מהקומה התשיעית". אנשים חייכו, וזמזמו את המילים, ואני הוקסמתי מהאווירה המדהימה שלא חדלה. ["תמיד יש מוזיקה ויש אור ויש חום ויש לב שצריך אותך ויש פחד וצחוק"]. מה שהכי אהבתי, ושגרם לתחושה אינטימית ביותר, היתה העובדה שנעם לא ירד מהבמה בסוף ההופעה וחזר, יחד עם גודל המקום ויחד עם הקסם של נעם היתה תחושה חמימה במיוחד. אחרי ההופעה, שנעם ישב לו עם סיגריה, ניגשתי אליו, ולאחר שהוא חתם לי על הדיסק, לאחר שהצטלמנו, ולבסוף, הביא לי גם מפרט לאוסף. סיפרתי לנעם שאני הולכת לכתוב ביקורת על ההופעה. הנה קישור לאלבום התמונות שצילמתי : http://www.showme.co.il/gallery.asp?u=sapiralon&album=385552 אז לסיכום חבריי, לפי דעתי מי שלא היה בהופעה החמיץ. אז בציפייה רבה ובכיליון עיניים עד להופעה הבאה שאגיע, שלכם, ספיר אלון.

B a m b o o k

New member
לזה את קוראת מפוצץ?../images/Emo3.gif

היית צריכה להיות בהופעה של גבע אלון שם לראות מזה מפוצץ
היו איזה 70 אנשים בפנים ועוד איזה 70+ בחוץ כי לא היה מקום

המחצללת

New member
טוב, אולי לא הכי מפוצץ..../images/Emo2.gif

ות'אמת כל כך הפסדתי את ההופעה של גבע אלון!! והתבאסתי גם.. רציתי ללכת, אבל באותו ערב, היתה מסיבת הפתעה לחברה שלי.. איך היה?! זה נשמעת כמות אדירה יחסית לגודל המקום...

למעלה