ביקורת על ההופעה של סיון שביט

ביקורת על ההופעה של סיון שביט

... אחרי איחור קל של חצי שעה היא עלתה לבמה עם המלווים שלה דידי ארז ואמיר צורף. בהתחלה היה משהו מוזר היא אמרה כמה מילים עוד לפני השיר הראשון, דבר שאולי אף אחד לא עושה. היא התחילה עם "כרטיס טיסה" שיר שלדעתי קצת כבד מדי להתחלה של הופעה, אחריו הגיע "ללב שלי אין בית" וכולנו כבר נלכדנו בכישוף שלה. המשך כל ההופעה היא עשתה כל מיני תנועות עם הידיים כאילו מכשפת אותנו, שמה ידיים על הפנים במין שיגעון כזה ועושה תנועות כאילו היא רוקדת. אחרי "ללב..." הגיע "המקום הכי רחוק" ואחריו "בחלומות שלי" אולי הביצוע הכי טוב של הערב וגם הביצוע היחיד שהיא מחזיקה גיטרה ומנגנת, במשך כל השיר הייתי במין חלום ושוב פעם הרגשתי מכושף. היא שרה שיר חדש ואז היא הזמינה את - עברי לידר - שניהם ביצעו ארבעה שירים והיה ברור שכולם נהנים ולא רוצים שזה ייגמר. היא המשיכה והמשיכה והמשיכה בכישוף ו....... אוי כמה זה היה טוב... מין זמרת משוגעת עם קול ענוג ואלמותי. אני חייב לציין ששבה את ליבי גם דידי ארז המוכשר בטירוף רק מזה ששמתי לב שהוא מנגן ב; גיטרה, מפוחית, מין תוף אפריקני שכזה, קסילופון, בס ואולי אפילו עוד משהו ואפילו שמתי לב שיש לו גם קול פלוס מינוס יפה. אני חייב להגיד שנהנתי מההופעה האקוסטית הזאת היא הייתה שונה לגמרי ממה שאני מכיר... דנה ברגר היא לא אבל זמרת איכותית וטובה היא כן. מומלץ בחום!

למעלה