ביקורת על ההופעה של קרן

hilali1

New member
חחח כן הא../images/Emo35.gifכל קשר בינה לפרלמנט הוא

איתי פרל בהחלט...

בדיוק ושתינו יודעות כמה "אוהבים"

אותה שם כמה אנשים... שיחפשו... הקנאה אוכלת אותם. למרות שיש בפרלמנט כמה יוצרים שאני מאוד מעריכה ואני לא אנקוב בשמות..חח

hilali1

New member
בפרלמנט אוהבים בלי מרכאות

את מדברת על מי שלא קשור.. אל תערבבי.

את יודעת טוב מאוד שהיא כן קשורה.

היא בחבר'ה של הפרלמנט וזה מספיק והיא אמרה ששם לא אוהבים אותה.. לא מדברת על איתי, איה, אריק או יעל את השאר אני לא מכירה...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifביקורת חמודה../images/Emo15.gif

גליה
אני לא יודעת מה זה "פרלמנט"

"הפרלמנט"

זה חבורה מרימון שהתגבשה במהלך הלימודים ובכל שבוע-שבועיים הם נפגשים (בבית של יעל..חח) וכותבים ביחד ומשמיעים שירים אחד לשני. איתי פרל הוא אחד מהם, יעל נחשון, איה כורם.. לפי מה שאיה אמרה בהופעה שלה אז אריק לא מהפרלמנט.. זה לפחות מה שאני הבנתי.. בכל מקרה זה 6 חבר'ה לדעתי... הנה תמונה לדוגמא מהופעת "הפרלמנט" בכפר שמריהו

hilali1

New member
בטח שאריק בפרלמנט../images/Emo70.gif

היא כותבת האלבום את שמות החברים.. אחרת איך הוא כתב לאיה

כנראה שלא הקשבת לה בהופעה

אבל היא אמרה שכתבו לה כמה שירים מחברי "הפרלמנט" ורק אחד מהם נכנס בסופו של דבר לדיסק הזה "השיר של איתי" ואז היא הזמינה את איתי. אחרי כמה שירים היא אמרה שזה עוד שיר שכתב חבר.. אבל היא לא אמרה מהפרלמנט.. אני שמתי לב לזה טוב מאוד אז.. ולהזכירך.. אני זוכרת הכל..חחח.. בכל מקרה זה בטוח לא המילים המדוייקות , כי עברו איזה חודשיים מאז, לא? אבל זה מה שהיא אמרה... אז גם אני לא הבנתי

perrinat

New member
היא אמרה שבמסגרת הדיסק

חשבו על זה שאחרים יכתבו לה, אז החברים שלה מהפרלמנט עשו לה הפתעה וכתבו לה שירים ורק של איתי נכנס. ובפעם אחרת היא ביקשה את השיר "מילים" מאריק, זה פשוט לא היה במסגרת הזו. ואריק כן בפרלמנט.

למעלה