ביקורת על ההופעה

A m 0 s

New member
ביקורת על ההופעה../images/Emo70.gif

וואו... איזה הופעה הייתה... הגעתי לתמונע, המקום היה מפוצץ כמו שבחיים לא ראיתי, פגשתי לראשונה בחיי את אלעד ורעות (את צריכה להיות דוגמנית ,,, באמת)... המלצרית לא התייחסה לשוחן שלי והייתי צמא כל הערב- אבל זה לא ממש משנה... הקיצר - דנה עלתה לבמה עם חרותי הקסום והאהוב.. המשיכה עם לומדת לעוף שרק בגללו הכרתי אותה באמת.. ואז היא שרה את זה שהיא לא יכולה לכתוב שיר אהבה - שהיה גם בפעם הקודמת בתמונע שכתב מאיר גולדברג.... והכל היה מדהים
איתי עלה ושר את החלק הראשון של מחכה לו אחר כך דנה שרה את ההמשך - האמת, אהבתי!, אבל למב דווקא את מחכה לו "קלאסיקה" ע"פ איתי... - הם שרו שני שירים של איתי שאת כבלים אהבתי מאוד, ממש רוקנרולי ובועט, אבל מה הוא פשוט הרס לי את גן מאיר... כמה התאכזבתי מאחד השירים האהובים עלי.. - - - איתי ירד ודנה המשיכה עם אהבה ויום יום שהיה מוקדש (כמו תמיד) לכל האימהות.. היה ביצוע ענק לבא והולך אח"כ.. אחרי זה דנה אמרה משהו למנצור וירדה מהבמה לאיזה 2 דקות (בטח להשתין-לעשן-או משהו) שבהם הוא היה "אחראי" עלינו וניגן לנו וזימזם מילים באנגלית... היא חזרה ויניב נתן סולו גיטרה פיצוץ - ואז החמימות שחלפה שבה אליי... ואז הגיע השיר שמתחילת ההופעה פחדתי ששמא הוא לא יהיה -בומביי.. היה ביצוע מעולה
ואז יש בזהטעם האהוב... דנה ירדה... וחזרה וביקשו ממנה לשיר את סוף סוף ההתחלה - היא אמרה שהיא לא זוכרת איך מנגנים אותו.. ואח"כ היא שרה את אם אתה שומע שהוקדש לרותם ז"ל הפעם ההורים שלו היו בקהל - ממש מרגש אח"כ דנה ואיתי שרו שיר על השפה העברית שכתב מאיר גולדברג והלחין איתי ואז דנה אמרה שיהיה להם אלבום משותף
- אני לא אשקר ואומר שבאותו רגע קיבלתי עצבים שטיילו כ"כ הרבה בגוף בכ"כ מעט זמן - בגלל שאיתי מוכשר וחמוד.. אבל אלבום משותף למה אלוהים
בסוף היה את מלך הבומבסטי והמעולה
אני חייב לומר שנהניתי בטירוף למרות שהייתה קצת אכזבה מ"איתי" אבל ימים יגידו אולי בסוף אני אוהב אותו.. מה שבטוח אני אקנה את האלבום המשותף (גם עם זה יהיה עם אחמדיניג'אד אני אקנה אותו...) אני יודע שלכתוב ביקורות זה לא הצד החזק שלי אבל אני עובד על זה בוקר טוב וחיים נפלאים לכולם
...

A m 0 s

New member
הפלייליסט..

חירותי לומדת לעוף תוך כדי תנועה בוכה לך עד הקצה זה שאני לא יכולה.... איתי עולה------- מחכה לו בלפור כבלים גן מאיר איתי יורד------- אהבה יום יום בא והולך (פה דנה ירדה) חמימות חולפת בומביי יש בזה טעם --------------------------------------------------- רותם/מותר אתה לא לבד שקט מלך *** רותם - אומר שזה השיר אם אתה שומע, את מותר היא לא ביצעה - את אתה לא לבד הם לא ביצעו ובמקום זה הם שרו את השיר על השפה שלנו, וגם את שקט משום מה היא לא שרה...

חחחחחח דוגמנית??../images/Emo205.gif

אתה בטוח שאתה מדבר עליי
? ,וליתר ביטחון אני אבהיר שאני זאת שאמרתי לך מי זה אלעד
, אז אם באמת התכוונת אלי, הוחמאתי נורא ותודה
בכל אופן רק שתדע לידע כללי יחסית לזה שאמרת שאתה הכי קטן אתה ממש גבוהה!! אז באמת פגשנו אותך ועוד 2 בנות שלא כותבות בפורום אבל נמצאות תמיד בהופעות, והיה מאוד נחמד.., אני אומרת שבפעם הבאה נשב בשולחן אחד כולנו ואז זה יהיה באמת נחמד
בכל אופן אני הגעתי בסופו של דבר עם אלעד ועוד 3 חברים
, בהתחלה המלצרית הייתה נורא נחמדה
, אחר כך היא הפסיקה גם להתייחס אלינו, אבל בקטנה המקום היה מפוצץ טילים.. אני מתביישת להגיד שההופעה אחרונה שלי של דנה שהייתי בה הייתה בפבואר!!, אז עבר הרבה זמן, ופתאום לראות אותה שוב על הבמה עשה לי מאוד טוב
בדרך כלל לדנה יש הרבה יותר קטעי מעבר בין השירים, אבל בגלל שהיא כנראה מיהרה להעלות את איתי לבמה, היא לא עשתה אותם.. בקשר לאיתי.. הוא בחור חמוד! למרות שקצת קשה לי עם הקול שלו, נמוך כמו ים המלח
, זה פשוט הפחיד אותי שהוא שר את מחכה לו באותו טון רק באוקטווה נמוכה יותר!!!, נשבעת לכם כל ההופעה ניסיתי להבין את הקטע הזה
איתי ביצע 2 שירים שלו אם אני לא טועה, ואני אהבתי יותר את השיר הראשון, לא כבלים... אפשר לראות שהשילוב בינו לבין דנה מאוד מוצלח, מה גם שזה נראה שהיא ממש ממש אוהבת אותו!! גם השיר המשותף שהם ביצעו היה מקסים! היו כמה דברים שהפריעו לי בהופעה, דבר ראשון היו שירים שמבחינת הסאונד זה היה חזקק מדי, ממש כאב לי באוזן, ביניהם חמימות חולפת ומלך.. אין לי מושג למה. חוץ מזה שהיא ציינה (ואני אל יודעת אם בצחוק או ברצינות) שלה ולאיתי הולך להיות אלבום או משהו, אבל למהההההההההה?!?!, לא שאיתי הוא לא בסדר, אבל אני לא יודעת אני מעדיפה שהיא תוציא עוד אלבום רק שלה.. דבר שלישי שהאילתור שיניב עושה כל פעם לפני חמימות חולפת ארוך ומייגע
. אבל מעבר לזה, מנצור הוא תותח!!!!!!!!!!!!, האמת שכל ההרכב שלה זה אנשים איכותיים... ודבר אחרון.. השיר שהיא כתבה לילד ששמו רותם, הוא ממש מרגש.. אני לא יודעת איך אני במקומה הייתי מחזיקה על הבמה.. בקיצור הייתה אחלה הופעה, וגם אחר כך עשינו קצת טיול עם האוטו (בטעות!!
), אלעד אמרתי לך שאני צריכה לדעת לאן אני נוסעת ולא לאלתר, בסוף נכנסו לראשון מהמזרח, אבל לא נורא בסופו של דבר הגענו..
היה אחלה מחכה כבר להופעה הבאה!

A t z a

New member
חחח שמחה שנהנית../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

אה ומצחיק הדעות המנוגדות שלך ושל עמוס בחלק מהדברים, הוא ממש שיבח את האילתור ואת אומרת שזה מייגע, הוא נורא אהב את מלך וחמימות חולפת ולך נהרסו האוזניים
...וכו'

אושRתי

New member
נשמע שהיה נחמד.

דנה אכן התכוונה לאלבום משותף עם איתי ואני שמחה על כך. זה יכול להיות דווקא נחמד ומעניין,
מוזמנת לספר גם בפורום איתי איך היה וכו.

אני כבר יום אחרי ההופעה

ועדיין עם דפיקות לב מואצות
כזו הופעה כבר הרבה זמן לא ראיתי
קודם כל אגיד שאלי המלצרית התייחסה כל הזמן
ומשינאית ואלעד- אתם אלו שהצטלמתם אחד עם השני בסוף ההופעה ליד השולחן בו ישבתם(מצטערת שלא אמרתי שלום- אני ביישנית
) כל שיר שדנה שרה אמרתי אין שיר יותר יפה מזה וכל פעם התבדיתי מראש כי כל ביצוע היה מדהים יותר מקודמו. אני בניגוד אליכם מכירה כבר את איתי ויצא לי להיות בהופעות שלו ואני חושבת שהוא מוכשר ואהבתי את השילוב של שניהם.אני אוהבת לשמוע ביצועים חדשים לשירים לא מוכרים אני לא יודעת מה איתכם אבל אני מחכה לאלבום שיצא כבר יחד עם דנה השיר שדנה שרה לרותם שבר אותי סופית
והדמעות פשוט לא הפסיקו לרדת בייחוד מה שאמרה לפני - שהוא כבר לא יעלה לכיתה א' "עכשיו אתה חיוך עכשיו אתה חיבוק חזק... אתה קרן של שמש.... עכשיו אתה צלילים איך זה יכול להיות שמיים שחורים עכשיו אם אתה שומע אותי.... עכשיו אתה פרפר ולא כואב לך דבר עכשיו אתה מלאך עכשיו אתה מילים על דף כמה שנלחמת והיית גיבור ואיך שהצלחת לשמור עלינו בשמחה שלך.... ימים אפורים עכשיו גם אחרי שסיימה לשיר דנה זזה הצידה ומחתה את הדמעות. לי החבר עשה עשה את זה בשבילי
הפתיע אותי איך דנה הצליחה אחר כך עוד להמשיך ולשיר כי לי כבר היה קשה אולי בגלל שישבתי ממש בשורה הראשונה לעיתים הסאונד היה לי קצת חזק. מנצור הרג אותי מצחוק שפתאום קלטתי אותו באמצע ההופעה מתכופף ומעשן סיגריה(מנצור אני לא אגלה לאף אחד
) גם יניב דדום מלך - איך שהוא מנגן זה פשוט מעבר לבינתי
ולגבי מיכאל - אולי זו רק אני אבל בד"כ בהופעות הוא נראה לי נורא סגור וביישן אבל הפעם הוא היה באמת מאושר, צחק ונראה יותר בחיים.... הקבל שהגיע אתמול- אין קהל יותר אוהב ומרעיף חום ממה שהיה אתמול....וכך גם דנה בייחוד על אלו שהיו על הבמה אם זה מנצור, דדון או מיכאל ואיתי כמובן שגם.

A m 0 s

New member
ד"א..

מי שעדיין אין לו את ההקלטה של "אם אתה שומע" (מההופעה הקודמת בתמונע) שישלח לי מסר... (אתמול הנגן שלי בגד בי, לא היה לו מספיק מקום לאכלס את כל ההופעה ולכן אין לי את הביצוע שהיה אתמול שלדעתי היה יפה ומרגש יותר מהקודם - אבל יש לי רק 48 דקות מההופעה מוקלטות - *ממש לא שמיעות, וזה אומר שיש לי גם את "זה שאני לא יכולה לכתוב שיר אהבה", מי שרוצה שיפנה אלי...)

A m 0 s

New member
ד"א ל - זה שאני לא יכולה לכתוב שיר אהבה...

יש לי גם את המילים וגם את האקורדים

אומנם זאת הייתי אני...../images/Emo205.gif

אבל הצטלמתי עם ידיד אחר שלי, אלעד ישב מצד שמאל אליי..

למעלה