ביקורת על ההופעה../images/Emo70.gif
וואו... איזה הופעה הייתה... הגעתי לתמונע, המקום היה מפוצץ כמו שבחיים לא ראיתי, פגשתי לראשונה בחיי את אלעד ורעות (את צריכה להיות דוגמנית ,,, באמת)... המלצרית לא התייחסה לשוחן שלי והייתי צמא כל הערב- אבל זה לא ממש משנה... הקיצר - דנה עלתה לבמה עם חרותי הקסום והאהוב.. המשיכה עם לומדת לעוף שרק בגללו הכרתי אותה באמת.. ואז היא שרה את זה שהיא לא יכולה לכתוב שיר אהבה - שהיה גם בפעם הקודמת בתמונע שכתב מאיר גולדברג.... והכל היה מדהים
איתי עלה ושר את החלק הראשון של מחכה לו אחר כך דנה שרה את ההמשך - האמת, אהבתי!, אבל למב דווקא את מחכה לו "קלאסיקה" ע"פ איתי... - הם שרו שני שירים של איתי שאת כבלים אהבתי מאוד, ממש רוקנרולי ובועט, אבל מה הוא פשוט הרס לי את גן מאיר... כמה התאכזבתי מאחד השירים האהובים עלי.. - - - איתי ירד ודנה המשיכה עם אהבה ויום יום שהיה מוקדש (כמו תמיד) לכל האימהות.. היה ביצוע ענק לבא והולך אח"כ.. אחרי זה דנה אמרה משהו למנצור וירדה מהבמה לאיזה 2 דקות (בטח להשתין-לעשן-או משהו) שבהם הוא היה "אחראי" עלינו וניגן לנו וזימזם מילים באנגלית... היא חזרה ויניב נתן סולו גיטרה פיצוץ - ואז החמימות שחלפה שבה אליי... ואז הגיע השיר שמתחילת ההופעה פחדתי ששמא הוא לא יהיה -בומביי.. היה ביצוע מעולה
ואז יש בזהטעם האהוב... דנה ירדה... וחזרה וביקשו ממנה לשיר את סוף סוף ההתחלה - היא אמרה שהיא לא זוכרת איך מנגנים אותו.. ואח"כ היא שרה את אם אתה שומע שהוקדש לרותם ז"ל הפעם ההורים שלו היו בקהל - ממש מרגש אח"כ דנה ואיתי שרו שיר על השפה העברית שכתב מאיר גולדברג והלחין איתי ואז דנה אמרה שיהיה להם אלבום משותף
- אני לא אשקר ואומר שבאותו רגע קיבלתי עצבים שטיילו כ"כ הרבה בגוף בכ"כ מעט זמן - בגלל שאיתי מוכשר וחמוד.. אבל אלבום משותף למה אלוהים
בסוף היה את מלך הבומבסטי והמעולה
אני חייב לומר שנהניתי בטירוף למרות שהייתה קצת אכזבה מ"איתי" אבל ימים יגידו אולי בסוף אני אוהב אותו.. מה שבטוח אני אקנה את האלבום המשותף (גם עם זה יהיה עם אחמדיניג'אד אני אקנה אותו...) אני יודע שלכתוב ביקורות זה לא הצד החזק שלי אבל אני עובד על זה בוקר טוב וחיים נפלאים לכולם
...
וואו... איזה הופעה הייתה... הגעתי לתמונע, המקום היה מפוצץ כמו שבחיים לא ראיתי, פגשתי לראשונה בחיי את אלעד ורעות (את צריכה להיות דוגמנית ,,, באמת)... המלצרית לא התייחסה לשוחן שלי והייתי צמא כל הערב- אבל זה לא ממש משנה... הקיצר - דנה עלתה לבמה עם חרותי הקסום והאהוב.. המשיכה עם לומדת לעוף שרק בגללו הכרתי אותה באמת.. ואז היא שרה את זה שהיא לא יכולה לכתוב שיר אהבה - שהיה גם בפעם הקודמת בתמונע שכתב מאיר גולדברג.... והכל היה מדהים