ביקורת על הופעת המחווה לת´לוניוס
הופעה שבה הייתה עם חברים שלי מהמגמה וגם עם אורי שאותו פגשתי שם. אורי, כשדיברתי איתו על הופעה אחרת של המורה שלי, עופר פורטוגלי, אמר לי שהוא היה מגניב אבל היה חסר לו משהו. שאלתי אותו שוב אחרי ההופעה מה הוא חשב והוא אמר לי: "הוא קנה אותי". חבר´ה, זה היה חלומי. בקטע הראשון הרגשתי שכאילו לקח להם קצת זמן להכנס לעניינים (כי בהתחלה גם חשבתי שאיצקוביץ´ הוא לא בדיוק המתופף האידאלי לג´אז. פחח). לקראת אמצע ההופעה שמענו אש מהבמה, וצחוקים מטורפים על הבמה, ודיבורים. אילן סאלם היה מדהים. הוא נשמע כמו ציפור פשוט, זה כל כך מגניב.
עופר לקח קשה את כל העניין של ת´לוניוס, שהיה אחלה. אתם יודעים, כל הדיסוננטים האלה. הוא גם לקח כל שיר ותרגם אותו לעברית במבטא מוזר כזה בגלל שזה הזכיר לו מישהו. האנשים התפוצצו על הבמה. אבל בכל אופן, החומר היה פשוט מגניב לאללה. שמענו את ת´לוניוס. היו קטעים ממש מצחיקים בהופעה, כמו שעופר רצה לתת סולו לאיצקו ואילן לא שם לב אז הוא המשיך לתת סולו, ואחרי שהם סיימו את הקטע ויצאו להפסקה עופר אמר לו: "בנאדם! רציתי לתת סולו לאיתן!", ואילן עושה: "וואלה?".
והיה איזשהוא קטע שהם ממש התחרפנו. שינו קצב כל שתי שניות, עברו לסולו פתוח של אלי מגן, סולו פתוח של איצקו, והיה גם קטע שעופר ניגן את ההתחלה של "נר לי" בתוך הסולו, שזאת דוגמא מצויינת לחוכמת החיים של האדם הזה. בכל אופן, אני והחברים שלי כבר בונים ללכת להופעה עם מקהלת הגוספל של רימון. כדאי לכם גם לבוא. ההופעות, ד"א, נערכות בתמונע בת"א. מקום קטן ואינטימי.
עד כאן, שי
הופעה שבה הייתה עם חברים שלי מהמגמה וגם עם אורי שאותו פגשתי שם. אורי, כשדיברתי איתו על הופעה אחרת של המורה שלי, עופר פורטוגלי, אמר לי שהוא היה מגניב אבל היה חסר לו משהו. שאלתי אותו שוב אחרי ההופעה מה הוא חשב והוא אמר לי: "הוא קנה אותי". חבר´ה, זה היה חלומי. בקטע הראשון הרגשתי שכאילו לקח להם קצת זמן להכנס לעניינים (כי בהתחלה גם חשבתי שאיצקוביץ´ הוא לא בדיוק המתופף האידאלי לג´אז. פחח). לקראת אמצע ההופעה שמענו אש מהבמה, וצחוקים מטורפים על הבמה, ודיבורים. אילן סאלם היה מדהים. הוא נשמע כמו ציפור פשוט, זה כל כך מגניב.