ביקורת על הטיול יומיים! שווה קריאה

Cupid In Hell

New member
ביקורת על הטיול יומיים! שווה קריאה

טוב שלום לכם אל תשאלו אותי איך היה הטיול כי הינה יש לכם כאן ביקורת טובה ורעה קבלו: או.קיי הטיול היה בסדר עד שקרה הגרוע מכל! נכנסו למים בתוך איזה נחל מטומטם כולם נהיינו מים ואני היחד שפתאום צצו לו 4 שלפוחיות שרגליים למחרת לא יכלתי ללכת הייתי כמו נכה! האוכל בלילה היה בסדר אבל לא אכלתי האוכל היום בבוקר מגעיל אכלתי ביסלי בצל "יאמיייי" בלילה לא ישנתי ישנתי רק חצי שעה אבל השלמתי את זה בזמן שכולם הלכו לעלות על הר מירון איזה שם!! המיטה לא הייתי נוחה לי הכרית קיצר אכסניה של 2 שקל ל100 שנה! הלילה היה מצחיק חחחח טוב זה כבר דברים אישיים שלי שאי אפשר לספר מי שרוצה אז לא כאן.... ביזבזתי 100 שקל שאומרים לשמש לי כקניית פוסטר של לינקין פארק אבל לא משנה התערבתי עם חבר והרווחתי לי ת'מאה שקל חזרה!! אני תותח מקלחת הייתה טובה אחלה שירותים דרוש לציין! מלא ג'וקים זבובים נחשים צפרדעים - שאלוהים ישמור! קניתי לי 10 ארטיקים 2 בקבוקי קולה+פחיות. במבה! סכין ערבית קבלו ת'תמונה 2 תמונות בעצם תגידו אם היא יפה ואין תמונות שלי כי הם לא יצאו טוב חחחח next time וזהו.... זה היה ארוך....

coka

New member
סכין מגניבה......

ואגב, למה ציפית? מלון 5 כוכבים? זה חלק מהכיף של הטיול השנתי... כולך בכאבים אבל עדיין סבבה (חח נשמע מאזוכיסטי רצח..) וואי, אני חולה על טיולים שנתיים... וחובה של 3 ימים!

spiralll

New member
גם אני!

הדבר שאני הכי אוהבת בעולם זה הטיולים השנתיים!! יום ראשון הזה אני יוצאת לטיול שלושה ימים למדבר יהודה ואני כבר כל כך מצפה לזה!!! זה הדבר היחיד שמחזיק אותי כל השנה. בה בי :))

coka

New member
תהני!!!!!

ואל תשכחי לקנות מינימום 2 בקבוקים גדולים של קולה (קוקה קולה!! ארסי ופפסי זה סתם בלאכסה מתחזים...) או כתחליף 3-4 בקבוקים קטנים. חובה בכל טיול... וכמובן פול ממתקים מכל סוג צורה וגודל. אה.. ושוב.. תהני..! למרות שנראה לי שאת עתידה להפוך שם לשלולית מהחום....

NiKi†a

New member
תהני בובהההההה../images/Emo8.gif

I
U

spiralll

New member
../images/Emo66.gif תודה :))

אני באמת יהנה, ובאמת אני יהפוך לשלולית~~ אבל זה מה שכיף פה לא?

olly v

New member
לי כבר עבר

הטיול השנתי היה בתחילת השנה ולא יצאתי... מצב ושטויות... אחרכך אמרו לי שלא הפסדתי הרבה והיה ממש חרא . בכל זאת בטיולים השנתיים קורות הפאדיחות הכי שוות... אני וחברה שלי פעם ניסינו להקליט מישהי נוחרת ובטעות האוזניה נכנסה לה לאף.. נקרענו מצחוק והערנו את כל החדר...

Cupid In Hell

New member
תבלי!

אל תשכחתי לקנות את סבון הפלא של סבתא ג'מילה אם תמצאי סבון ענקי! נגד כל המחלות... וקחי באמת הרבה ממתקים! וגרעינים....

spiralll

New member
תודה שוב :))

ואני בטוח אקנה סבון כי אנחנו נהיה בתוך אוהלים שאלוהים יודע מי היה שם וגם במקלחות הזהירו אותנו שכדאי לנו להביא כפכפים למים כדי שלא נקבל פטריות..בעעעעע אבל חפיף כי יהיה כל כך כיףף!!

למעלה