ביקורת על המופע רמיקסים החדש של דנה!

BurningUp10

New member
ביקורת על המופע רמיקסים החדש של דנה!

טוב נתחיל בזה שהביקורת שלי היא מאוד חיובית, אבל לא ממוקדת:). קודם כל יש לומר, שעדי שרון פשוט עשה עבודה נפלאה, ועיבד את השירים בצורה מצויינת, כמו כן בהחלט היה שוני מהמקור, הריגשו חזק את האלקטרוניה, ודנה נכנס חזק לקטע. היה מאוד מוזר לראות את דנה, מופיעה בצורה הזאת, בסגנון האלקטורני. קשה לי כרגע להתמד על כל השירים, אצטרך לראות שוב את המופע בשביל שאצליח להגיד את דעתי על כל שיר ספציפית. מה שכן הכי זכור לי שנהנתי היה משקט ותוך כדי תנועה, ואחרי זה לומדת לעוף. כמו כן רשימת השירים היית קצרה, אבל כל שיר היה ארוך. מאמין שאם היא תמשיך עם ההופעה הזאת וכדאי מאוד שכן, היא תוסיף שירים. הייתי מאוד שמח אם היו מוצאים את המופע הזה בדיסק:) רשימת השירים לא בהכרח לפי הסדר הכל. תוך כדי תנועה להתגעגע (מתוך כדי תנועה גם כן) לומדת לעוף (גם דנה וגם עדי נגנו שם על גיטרה אקוסטית, ועשו אחלה פתיחה לשיר). גן מאיר (גם כן עם גיטרה אקוסטית בנוסף) שקט (דנה נגנה על בס, היהמגניב לגמרי). כמו כן מאיה בלזיצמן שהיית על הצ'לו, היית מצויינת ועשתה עבודה נפלאה והוסיפה מאוד להופעה. בחירה מצויינת. מקווה לראות את ההופעה הזאת שוב ובקרוב! ממולץ בחום, דנה שלא הכרתם:)

A m 0 s

New member
יאאאא ../images/Emo7.gif

כמה עצוב לי שלא יכולתי ללכת כי הייתה הגבלת גיל - נשמע שהיה מעולה!! אני מאוד מקווה שהם יעלו את ההופעה הזאת שוב כדי שאני אוכל לשמוע את העיבודים המרהיבים האלה שבעלה עושה - נכנסתי למייספייס שלו, יש לו אחלה חומר... דנה נינגנה על בס?!
פשוט עצוב שפיספסתי מחזה מדהים שכזה!! **ד"א אם למישהו היה מוזר שדנה שרה שם את "להתגעגע" - שיר לא הכי קל לעיכול, ולא מוכר - אז רק שתדעו שזה בגלל שבעלה הכי אוהב את השיר הזה.. זהו.

titi5

New member
יש לך במקרה קישור למייספייס של עדי שרון?

A m 0 s

New member
ד"א - היא אמרה שהם מתכוונים להעלות את זה

בתור סיבוב הופעות חדש, או לעשות עוד כמה הופעות כאלה?! כי לפי מה שהבנתי זאת הייתה הופעה חד פעמית...

titi5

New member
ההופעה של דנה ועדי שרון אמש

ההופעה הייתה מרתקת, מעניינת, ובלתי צפויה. אני לא שומעת בדר"כ מוזיקה אלקטרונית, לא מתה על הסגנון הזה..אבל אתמול היה בו שימוש יחסית עדין שהשתלב באופן כל כך הרמוני וטוב עם השירים של דנה, הקול שלה, הצ'לו של מאיה בלזיצמן, והכימיה המדהימה בין דנה ועדי. עוד לא החלטתי אם ההפתעה הגדולה מבחינתי הייתה שדנה שרה את להתגעגע או שדנה ניגנה על בס. :) בקיצור, היה תענוג...חבל שההופעה לא הוקלטה...וחבל שהיא הייתה כל כך קצרה.

BurningUp10

New member
אז ככה.

להתגעגע באמת היה קטע, ונחמד לראות. פעם ראשונה שאני שומע את השיר הזה בלייב, נדמה לי. הקטע שדנה נגנע בס בשקט היה נורא מגניב, מה שכן, לא שאני מנגן על בס, אבל מהידע הקטע שיש לי, אני יכול להגיד שזה היה נורא מגניב, אבל זה לא אומר שהיא הולכת להיות עכשיו נגנת בס. היא נגנה משהו יחסית פשוט, אבל לא היה צריך יותר מזה, זה היה מאוד מגניב, ובכל זאת היא גיטריסטית. אבל בשביל הקטע זה היה מצויין. ואני די בטוח שהם יעלו שוב את המופע הזה, בכל זאת הם השקיעו בוא המון, לא ראה לי שהם היו לוקחים את הבחורה שנגנה על הלו, שברח לי שמה, ויעבדו איתה כל כך הרבה, לפעם אחת.

למעלה