ביקורת על מסור...

yamity1

New member
ביקורת על מסור...

(אני לא טועה נכון? השם של SAW בעברית הוא מסור) אז ככה.. כששמעתי תרעיון של הסרט (רוצח שמשחק עם הקורבנות שלו וגורם להם להרוג את עצמם) נורא התלהבתי ממנו כשראיתי פרסומות של הסרט חשבתי שזה הולך להיות הסרט של השנה
כשראיתי את הסרט עצמו... זה קצת השתנה ;\ למה? בעיקר בגלל המשחק.. שחקנים גרועים נבחרו לסרט... הסרט בעיקר הולך סביב שני אנשים שמוחזקים בתוך מן חדר שירותים במיקום לא ידוע אחד מהם רופא - השני.. כבר תגלו בהמשך הרופא משחק סבבה עד סוף הסרט ששם הוא קצת מגזים בבכי וצעקות וכו'.. שגורמות למשחק שלו להיראות לא אמין.. האיש השני בכלל לא קשור לשומקום.. צוחק, בוכה, צועק, מה לא.. המשחק שלו דפוק ביותר.. פשוט היה מבאס לראות כזה סרט עם שחקן כזה.. את השוטרים משחקים שניים די מוכרים שאת שמם אני לא זוכר השוטר הכושי משחק נחמד והסיני (הוא סיני?! או שאני טועה חח) משחק טוב (הוא היותר מוכר) אבל עכשיו עזבו את המשחק (שכבר דפק לפחות 50% מהאווירה של הסרט) כמו שאמרתי - הרעיון מצוין אבל חבל שהסרט מתמקד בעיקר בשני אנשים.. במהלך הסרט תראו הרבה סיפורים - סיפור של הרופא שמסביר מי הוא, מי הוא חושב שהרוצח, למה הוא חושב שהם הגיעו לשם ובלה בלה.. סיפור של האיש השני - מי הוא וכו' וסיפורים על שאר הרציחות של הרוצח כל סיפור מלווה כמובן בסרט שמראה את מה שמספרים ככה שלפחות לא רואים רק 2 אנשים רב הסרט אבל גם בקטעים של שאר הרציחות לא ממש מראים מה הולך שם ככה שאם אתם כמוני, ציפיתם לסרט עם רציחות מגניבות, תדעו מראש שזה לא ממש מה שאתם הולכים לקבל. בנוסף חסרה גם בסרט קצת אווירה.. יכול להיות זה בגלל המוסיקה.. יכול להיות בגלל המשחק.. לאדע.. +ה"זומבי" היחידי שתזכו לראות בסרט מזכיר יותר מדי את מייקל ג'קסון - ככה שבמקום להפחיד אותכם.. זה יצחיק אותכם? ;\ הסרט גם שמתי לב לא ממש מנסה להפחיד - או לפחות עושה את זה גרוע.. את האמת זכור לי רק קטע אחד שהיה אמור להבהיל בכלל.. וגם הוא לא הצליח.. לסיכום.. הייתי נותן לסרט 7\10 -- רעיון יפה, ביצוע לא משהו אני בכל זאת ימליץ לראות אותו, לא יודע אם בקולנוע, אבל לראות ;)

avshalomariel

New member
זאת ביקורת יוצאת דופן...

בכל מקרה, אני בטוח הולך לראות את זה, גם אם זה יתברר כחרא של סרט...

yamity1

New member
חרא זה לא..

פשוט לא עשוי כל כך טוב.. אבל יכול להיות שזה רק אני, והציפיות הגבוהות שלי מהסרט דפקו לי את כולו. בקשר לביקורת יוצאת דופן, אפשר לינק לעוד ביקורות שנכתבו לסרט? סתם מעניין אותי לדעת מה אנשים חושבים עליו..

ב-IMDB יש ביקורות של גולשים

אני באופן אישי חושב שזה סרט המתח הכי טוב שראיתי השנה, העלילה הייתה מותחת, הקטעים המבהילים היו עשויים טוב ולדעתי המשחק של השחקנים היה טוב.

אני אחפש ביקורות על המסור

הזה שלכם.. לי עדיין אין מושג על מה אתם מדברים.. ככה שגם אותי מעניין לקרוא עליו.. לא שמעתי עליו בכלל.. =\ אני מנודההה..

טוף..

לא מצאתי כלום.. =\ אפילו לא תמונות! ואני מתה מעייפות.. אז לילה טובב.. ומחר אני אספר קצת על "ים של פחד".. ואל תחשבו שזה יהיה משהו טוב! לילההה..

yamity1

New member
אוקיי קבלו כמה ביקורות

הביקורות באנגלית פשוטה כולם קצרות ונכתבו ע"י אנשים עם נסיון של שנים בסרטי אימה... תראו שאני לא היחידי שחושב ככה ;) Just watched it - whilst there are some plot holes I was impressed by the film overall. Acting was a little ott too - and at times it was unintentionally funny. But I also felt disturbed as well, and there were some good horrific moments, particularly at the beginning. Oh and the ending - if you haven't seen it yet, don't read anything about it as the whole movie will be spoilt (and don't look on imdb either - too many reviewers there giving the game away). Well fwiw neither I nor the missus had a clue whodidit - though we spent alot of the movie speculating. Nice film though............8/10 ביקורת שניה: I didn't like the screener version, firsttime I watched was just now. Was to much like THE CUBE, and really hated those movies for some reason? I normally watch a movie all the way though, but fuck. I pressed pause about 8 times, NO SHIT, also cooked dinner in between the movie. Maybe I'm missing something???? I liked Silence of the Lambs better.=P שלישית: This movie was fantastic. Came out here in Australia tonight and I went to see it. I recommend it to all!!! it ruled!!!! רביעית: WTF!!!!! Did we see the same film? The acting was so terrible, even Lloyd Kaufman wouldn't have accepted it. Everyone were just bad bad bad. Damn anoying to behold trashbin actors getting to play roles like these. Some good preformances could lent at least some merit, but alas none were to be found. The dialogues was awfull. The plot hoes more apparent than the actual plot. And the rest was just a jumble of silly clichés, seen thousand times before. They did nothing but steal ideas from all over the place, most noticably Cube, Seven and even Ringu. The first time the villian was shown on screen I said "oh, no. Please don't let it be him. That would be too fucking obvious". The rest of the film I basically sat and predicted every damn thing. Anoyed the hell out of my buddy, when all my predictions came true, and I probably ruined it for him, but I was just as sad to be correct, myself. The only thing that was kinda cool, and could've made a great chilling scene, was the one with the guy stuck within all the barbed wires and shit, but that sped by in seconds. Imagine it reshot with long, slow takes and tiny cuts being inflicted everywhere, in painful detail, as the terrified victim tries to escape. The tension raises, he becomes more and more anxious, the door shuts, he eventually goes mad and getting a major arterie cut. Then a long cut of him crying for help while he's bleeding to death... And what the fuck was the jigsaw puzzle thing about? Did we ever get an explaination for that, cause it eluded me. עוד ביקורת קצרה ;) Cary Elwes was appalling, I had to just ignore his "acting", overall though I thought it was good, as to guessing that the killer was the Bed guy, I'm impressed, I got the fact that the orderly had set it up, but missed the "bigger picture"

למעלה