ביאליקולית
New member
ביקורת על מסעדת "מיאקו" היפנית בר"ג
אתמול בערב אחרי סערת התשוקה לנוכח העובדה שבעלי חזר מהסקי הרגשנו כהרגלנו מורעבים. החלטנו על סושי וכיון שאני לא מתה על אונמי והוא לא אוהב את יאקימונו בנמל החלטנו לבדוק את המקום החדש. המקום מעוצב בפשטות ובצורה נקיה ונעימה לעין, הבירה היפנית אסהאי מוגשת שם מצוננת וטעימה ובהחלט פתחה את התאבון. יואב טעם נודלס עם בשר עוף וירקות ואני חייבת לציין שאחרי אין ספור מנות מהסוג הזה מבחינתי זו היתה המנה המנצחת, פשוט טעים ובדיוק עם כמות הרוטב הנכונה. אני דגמתי קרוב ל-10 סוגים שונים של סושי והייתי מרוצה להפליא במיוחד אהבתי את הסושי שעטופים אבוקדו מבחוץ. המחיר היה סביב ה200 ש"ח לשנינו שזה סביר (עם השתיה), ושנינו החלטנו לחזור בהקדם. את הקינוח כבר אכלנו בבית (רולדה שיואב הכין)ומיד נרדמנו.
אתמול בערב אחרי סערת התשוקה לנוכח העובדה שבעלי חזר מהסקי הרגשנו כהרגלנו מורעבים. החלטנו על סושי וכיון שאני לא מתה על אונמי והוא לא אוהב את יאקימונו בנמל החלטנו לבדוק את המקום החדש. המקום מעוצב בפשטות ובצורה נקיה ונעימה לעין, הבירה היפנית אסהאי מוגשת שם מצוננת וטעימה ובהחלט פתחה את התאבון. יואב טעם נודלס עם בשר עוף וירקות ואני חייבת לציין שאחרי אין ספור מנות מהסוג הזה מבחינתי זו היתה המנה המנצחת, פשוט טעים ובדיוק עם כמות הרוטב הנכונה. אני דגמתי קרוב ל-10 סוגים שונים של סושי והייתי מרוצה להפליא במיוחד אהבתי את הסושי שעטופים אבוקדו מבחוץ. המחיר היה סביב ה200 ש"ח לשנינו שזה סביר (עם השתיה), ושנינו החלטנו לחזור בהקדם. את הקינוח כבר אכלנו בבית (רולדה שיואב הכין)ומיד נרדמנו.