ביקורת על עוד לילה

טוב לכל אחד יש את הדעה שלו...

ולמרות שמי שכתב שם אמר כמה דברים בזכות הלהקה הוא לא התלהב במיוחד וזכותו. (אני לא מסכימה עם זה שקובי אלבום רע ואני גם לא חושבת שהשוואה של הדורבנים לכוורת מעליבה אותם אבל שיהיה...) יום טוב!

ibibib

New member
עם כל הכבוד לכותב ההודעה...

עם כל הכבוד, מדובר בילד בן 18 שכותב להנאתו ביקורות באינטרנט, ולמרות שאני בהחלט לא אובייקטיבי טובים ומבינים ממני הגדירו את הרמה המוזיקלית של קובי כמשהו שלא מוצאים בכל מקום... לגבי נושא הגיוון המוסיקלי וההתקעות שלהם בשנות השיבעים אז דבר ראשון רק התקשורת יצרה את החיבור הזה גם בקובי יש שירים כמו "לא בא לי", "בחור ידוע", "קרנבל" שממש לא בקצה הדיסקו... ודבר שני לוי לדעתי הרבה יותר מגוון והשירים שם הם מהרבה יותר סגנונות שונים... דבר אחרון, אם הבן אדם לא אהב - זכותו...

1Reebok

New member
עם כל הכבוד

ל"ילד בן 18" הזה יש יותר ידע ורפרטואר במוזיקה מאשר שיש לכל הפורום הזה ביחד.. אני סומך על הביקורות שלו כמו שאני סומך על הביקורות של קוטנר. אין שום סיבה לזלזל בו.

WhooHoo

New member
בא לי להרביץ לו... סתם ->

שלום דרך אגב! (; אי אפשר להגיד שהמוזיקה של הדורבנים לא טובה! אולי אני לא כזה מבין.. אבל אין מה להתווכח על טעם ועל ריח............ וזה גם לא עניין של לסמוך... אני לא חושב שאתה צריך להאמין לכותב.. תחשוב לבד.. אתה שומע עכשיו את הדורבנים.. זה טוב? כיף לך לשמוע את זה? אם כן אז זהו.. הם טובים.. אם לא אז לא!

Scott

New member
ועם כל הכבוד

רוב שכני הפורום הזה צעירים גם ממנו.... So...

ibibib

New member
אין לי בעיה עם גיל הכותב או עם דעתו

סך הכל אמרתי שאני באופן אישי לא לוקח יותר מידי ברצינות את הביקורת כי הבחור המדובר הוא סך הכל בן 18 וכנראה שהוא לא בעל ניסיון חיים ענק וכו' וחוצמזה ציינתי שאני מכבד את דעתו לא לאהוב את השיר או הלהקה...

1Reebok

New member
את אומרת "כנראה",

אבל אני יודע בתור עובדה שזה לא "כנראה". הוא כן בעל ניסיון חיים ענק, בתחום המוזיקה.

וואלה,

לא אהב- לא צריך. לא נראה לי שקיים אדם שאוהב את כל מה שהוא שומע, בעיקר לא כמבקר מוזיקה. רק מה שלא אהבתי זה שהוא מדבר ב"עובדות" שהוא קבע בעצמו. כשנותנים ביקורת יש צורה ודרך, לומר ש"האלבום הקודם קובי היה פשוט רע" זה קצת ילדותי לטעמי. חסרה לי המילה "לדעתי" ודומותיה, סה"כ עם כל הכבוד לניסיון המוזיקלי שלו, מבקרים גדולים ממנו מתנסחים ביותר עדינות. זהו.

The BullsEye

New member
דעתי על הביקורת...

אוקי נעבור דבר דבר... "הדורבנים דיי דומים לאינפקציה-ערימה של כשרונות טובים ומבוזבזים, שמתעסקים בשירים ברמה של כיתה ח'."- עם כל הכבוד לאמירה זו אין כמעט להקה שיש לי אליה הערכה כמו לאינפקיציה...הלהקה היחידה (כפי שידוע לי) שלקחה סגנון מוזיקה טעון כמו רוק מתקדם והכניסה בו המון מההוואי הישראלי...זה שבאמת השוק למוזיקה הזאת קטן בארץ לא הופך את אינפקציה לכשרונות מבוזבזים, להפך, לא נראה לי שהם יכלו למצות את עצמם אחרת אם לא באינפקציה. ולגבי הדורבנים- הדורבנים לפי דעתי זו להקה שיודעת לקחת המון מהעבר אבל גם להוסיף לא מעט מההווה. הם לוקחים את "כל סגנונות שנות ה70" (בהכללה מוגזמת) אבל נותנים לזה צבע סאונד והפקה מאוד עכשווים. "למעשה,זה השיר הכי מוצלח של הדורבנים עד כה"- כמה אני מתערב שהוא לא באמת שמע את כל "קובי"? לשמוע רק את להיטי הדיסקו ברדיו לא נחשב... "וזאת בהתחשב בעובדה שאלבומם הקודם "קובי" היה אלבום ממש רע"- מי אמר?! "הבעיה הטמונה ב"עוד לילה", שזאת בעצם הבעיה העיקרית הטמונה בלהקה,היא הנטייה שלהם לעלות על גל הנוסטלגיה ולקבל "השפעות יתר""- ראו ציטוט א' בדעתי על הדורבנים. "אני מאמין שברגע שהדורבנים יגבשו סאונד וצליל יחודיים רק להם, הם יכולים להגיע ממש רחוק" אתה מכיר עוד להקה בארץ שמתקרבת למה שהדורבנים עושים היום?! (המשך ישיר לדעתי על הדורבנים בציטוט א') "רק בבקשה,דיי עם ההשוואה עם כוורת- זה עלבון לדני סנדרסון ושות'."- בקשה, די עם ההשוואה למבקר מוזיקה - זה עלבון לציבור המבקרים... (צוחק..) ואחרי ההסבר הלא קצר הזה שהוכיח באופן רשמי שאני משועמם למוות אני מאחל לכם שבועות שמח....תודה.

אינפקציה- ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כתבת בדיוק מה שחשבתי כשקראתי את זה.
ובקשר ל"סאונד וצליל יחודיים להם"- מסכימה, ובנוסף לכך בניגוד למה שהמבקר כתב לדעתי יש המון להם סאונד מאוד יחודי, אפשר לשים לב לזה בכל קאבר שהם עשו- יש איזשהו טאץ' אישי דורבני שאין בשיר המקורי.

למעלה