דעתי על הביקורת...
אוקי נעבור דבר דבר... "הדורבנים דיי דומים לאינפקציה-ערימה של כשרונות טובים ומבוזבזים, שמתעסקים בשירים ברמה של כיתה ח'."- עם כל הכבוד לאמירה זו אין כמעט להקה שיש לי אליה הערכה כמו לאינפקיציה...הלהקה היחידה (כפי שידוע לי) שלקחה סגנון מוזיקה טעון כמו רוק מתקדם והכניסה בו המון מההוואי הישראלי...זה שבאמת השוק למוזיקה הזאת קטן בארץ לא הופך את אינפקציה לכשרונות מבוזבזים, להפך, לא נראה לי שהם יכלו למצות את עצמם אחרת אם לא באינפקציה. ולגבי הדורבנים- הדורבנים לפי דעתי זו להקה שיודעת לקחת המון מהעבר אבל גם להוסיף לא מעט מההווה. הם לוקחים את "כל סגנונות שנות ה70" (בהכללה מוגזמת) אבל נותנים לזה צבע סאונד והפקה מאוד עכשווים. "למעשה,זה השיר הכי מוצלח של הדורבנים עד כה"- כמה אני מתערב שהוא לא באמת שמע את כל "קובי"? לשמוע רק את להיטי הדיסקו ברדיו לא נחשב... "וזאת בהתחשב בעובדה שאלבומם הקודם "קובי" היה אלבום ממש רע"- מי אמר?! "הבעיה הטמונה ב"עוד לילה", שזאת בעצם הבעיה העיקרית הטמונה בלהקה,היא הנטייה שלהם לעלות על גל הנוסטלגיה ולקבל "השפעות יתר""- ראו ציטוט א' בדעתי על הדורבנים. "אני מאמין שברגע שהדורבנים יגבשו סאונד וצליל יחודיים רק להם, הם יכולים להגיע ממש רחוק" אתה מכיר עוד להקה בארץ שמתקרבת למה שהדורבנים עושים היום?! (המשך ישיר לדעתי על הדורבנים בציטוט א') "רק בבקשה,דיי עם ההשוואה עם כוורת- זה עלבון לדני סנדרסון ושות'."- בקשה, די עם ההשוואה למבקר מוזיקה - זה עלבון לציבור המבקרים... (צוחק..) ואחרי ההסבר הלא קצר הזה שהוכיח באופן רשמי שאני משועמם למוות אני מאחל לכם שבועות שמח....תודה.