ביקורת על פרק 3 !!!

שריתוש26

New member
זה לא ביקורת

כמו לקרוא את הפרק, ועדיף לצפות בו. משעמםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!

Yggdrasil19

New member
../images/Emo207.gif הצתה מאוחרת - רעות צאי מהתיכון

זה היה אמור להיות מובן לי כבר בפרק הראשון ועוד קצת בפרק השני, אבל עכשיו זה הכי מובן שיש - רעות חושבת כמו תלמידה בחטיבת הביניים, עובדה שהיא חושבת דברים כמו "הדרך זה סוג של פתרון" ו"ספרות זה סוג של היסטוריה (לפי חשיבת התיכון, אני מסוגל להבין למה היא אמרה את זה, כי ספרות והיסטוריה זה שניים מהמקצועות שציך לחרוש אליהם יומם וליל, יחד עם תנ"ך ואזרחות). אבל היא הצליחה לא רע במשימת האנטומיה. למעשה, אם לשפוט לפי הסצינה משבוע שעבר שבה הראו את אולה חורשת למשימת ההיסטוריה, הייתי בטוח שרעות תצליח כי הראו אותו לומדת על חוליית האטלס עם איציק. טוב נו, בשביל זה הראו את הוידוי למצלמה של מלאני. למרות שתמיד ישנה האפשרות שהיא לא ציירה את חוליית האטלס הכי מדוייק שיש ושהיא זכתה כדי שהיא לא תודח יחד עם איתי.

InvisibleTouch

New member
../images/Emo207.gifניר הזה פשוט מהמם../images/Emo99.gif

אני לא מבינה מה הוא עושה בתוכנית הזאת כי הוא באמת פשוט חמוד:] הוא בטוח תפוס, לא?

שירי116

New member
../images/Emo28.gifחח הוא אמר על עצמו

שלא לטעות הוא באמת חננה
הוא מרצה לכלכלה. ופשוט יש לו פרצוף יפה, אבל שיער לא מסודר
. כנראה שבתחום החברתי לא הלך לו אחרת אולי הוא לא היה מתקבל לתוכנית... הוא באמת מהמם. אבל גם עֹז

InvisibleTouch

New member
אז מה אם הוא מרצה?

כאילו זה לא הופך אותו לחננה בעיני
רואים שיש לו דווקא כישורים חברתיים והוא תומך כזה וחמודי:) חדשה? בערך. זה לא שיש לי ממש זמן לפורומים וכאלה, אני אקרא פה לפעמים:] ספיר, 19, נעים מאד

שירי116

New member
../images/Emo28.gifהיי :)

טוב בכל מקרה ברוכה הבאה
(אני שירי, בת 14.5 מת"א) ונכון, זה לא הופך אותו אוטומטית לחננה אבל גם היותו יפה לא הופך אותו אוטומטית ללא-חננה. חנונים יכולים להיות יפים. לתוכנית הם רצו לקחת בנים שאוהבים ללמוד, בלי הרבה סטייל או כישורים חברתיים ובלי ניסיון רב עם בחורות :) והוא בטח חרשן קצת (את אולה הוא לימד לחרוש אז הוא בטח יודע בעצמו
) ואני לא יודעת לגבי חיי החברה שלו לפני התוכנית, ונכון שהוא תומך, אבל בטח הם לא משהו אם לקחו אותו לתוכנית
כי גם עֹז למשל תומך
\ איך הוא תמך בליסה בייחוד אחרי איך שהיא התייחסה אליו... בקיצור, ניר חנון, אחרת לא היו לוקחים אותו לתוכנית
כנראה פחות חנון מהאחרים D: (ויותר חתיך)

InvisibleTouch

New member
טוב כן יש בזה משהו.

אבל הוא נסיך כזה:] והשאר נראים כאלה... מוזריםX:

שירי116

New member
../images/Emo28.gif

לדעתי עֹז לא נראה מוזר... להפך
ואיליה חמוד כזה, ונמרוד נראה כמו גיק קלאסי אבל בטח בלי הזקן היה יותר יפה לו וגם הוא חמוד כזה P: ויואב צריך פשוט להעיף ת'זקן
ואיתי היה נראה נורמאלי O: אבל זו דעתי כן? P:

Yggdrasil19

New member
איתי גם חתיך

עשו לו עריכה של זאב בודד, איזה יפיוף שמנפנף בחורות על ימין ועל שמאל. והוא צריך להבין, שכל הברבורים על הפוני הורוד, זה בעיקר ילדות ופקאצות ולא רוב הנשים. מישהו צריך להפסיק לראות "המעבדה של דקסטר", זו סידרה שמעבירה סטריאוטיפים מאוד שליליים על שני העולמות.

למעלה