ביקורת על "קדימה אחורה"

נדבמור

New member
ביקורת על "קדימה אחורה"

דבר ראשון, אני זה idomenta הכינוי הזה הוא של בנאדם מטורף שאני מכיר שמעריץ את שירה מנור. אין קשר אלי!! ועכשיו לדיסק החדש "קדימה אחורה" בגדול, הדיסק הוא בינוני מינוס ולא משתווה או מדגדג את קודמיו. למה? יש סיבות מגוונות מאוד: א. עצם העובדה שהוא דיסק של קאברים מוריד מערכו כי גם ומצאת שיר שאהבת אתה יודע שהוא שיר של מישהו אחר אחרי הכל. ב. הדיסק חוזר על עצמו מבחינת לחן בצורה מלחיצה . מאוד מונוטני . ג. א.א. בוחר לעוות את הקול שלו יתר על המידה וזה נותן לדיסק פאן חדש וקצת הומוסקסואלי . אבל... למרבית השירים יש קצב טוב וכיף להאזין להם . יש כמה נקודות אור כמו "יום אחד" ו"אל תעזבי את תל אביב" . "איציק" הוא שיר חמוד ועושה מצברוח טוב אבל נופל יחסית לשאר השירים. אמנם קיצבי ככל שיהיה הדיסק החדש הוא חמוד ולא יותר . אחלה רעיון לספק את הרעב של מעריצים שלא ראו אלבום חדש באמת כבר 9 שנים אבל יש כאן מעט חדש והמון גימיק . מחכה בקוצר רוח לחומר מקורי!

N o l o g o

New member
../images/Emo45.gif

על הביקורת, היא תכנס למאמרים בהזדמנות הראשונה.. והאמת היא שגמני חושבת ככה.. אני יותר אוהבת חומר מקורי מאשר קאברים.

sabag12

New member
../images/Emo54.gif....

הדיסק "קדימה אחורה" הוא אחד הדיסקים הטובים ביותר לפי דעתי שיצאו עם קאוורים. למרות הקאוורים ביצועים של אסף לשירים מפצים על הכל. היה נחמד לדיסק חדש ומקורי, אבל אני רואה גם בדיסק הזה כמשהו החדש ומקורי רק שהמילים לא של אסף.

LBA33

New member
לך חפש

ק.א מהאלבומים הטובים ביותר מבחינת סאונד והפקה שיצאו לאחרונה. (עומד לדעתי יחד עם מטרופולין של עופר מאירי באותה משבצת) רוב השירים שם לא מוכרים וא.א מעבד אותם בצורה שמעוררת כבוד, ועם צוות נגנים מרשים ולא שגרתי- חגי אמיר, אבישי כהן, תום מוכיח ועוד.. ונולוגו, אני מופתע ממך..

נדבמור

New member
הפקתית לא אמרתי כלום! אני מדבר על

חדוות יצירה נטולת גימיק וכאן יש גימיק של שירי ילדות. כמובן שהדיסק מופק היטב ומעלה חיוך על הפנים . אבל אם לא שמת לב אני השוותי אותו לדיסקים הקודמים והמופתיים . ואיתם... הוא לא באותה קטגוריה... not by a long shot

LBA33

New member
כן ולא

זה באמת חבל מאוד שאספ שוקע בקאברים(זה כבר האלבום השלישי!) אבל זה לא סותר את העובדה שזה אלבום מגניב!

נדבמור

New member
פישי הגדול מגניב שחר חסון מגניב

אסף הוא יוצר אדיר והדיסק הזה לא משקף את היכולות הליריקליות שלו ההפקה היא שולית... מה זה סרט?

sabag12

New member
../images/Emo54.gifלא סרט,

אבל אסף עשה החלטה לעשות דיסק של קאוורים מי אנחנו שנגיד לו לא ?
. לפי דעתי הדיסק מצויין. לעומת הדיסקים הקודמים שלו הוא פחות טוב, אבל עדיין דיסק מצויין.
.

נדבמור

New member
לא הייתי מגדיר את זה כבחירה

כנראה שאתה לא מעודכן מספיק כי לפני זמן מה נגנב לא.א. חומר מקורי מהבית . ולכן הוא הוציא לדעתי את הדיסק הזה . אני לא יודע מה איתך אבל זה נשמע לי יותר כמו ברירת מחדל מאשר בחירה . בסדר... דיסק מגניב! אבל שמישו יסים סוף לעונת הקאברים בבקשה!

sabag12

New member
../images/Emo54.gifנגנב לו חומור,

זה לא אומר שהוא הוציא את קדימה אחורה כי לא הייתה לו ברירה. הוא יכל לחכות עוד עד להוציא דיסק, לא נראה לי שלאומן חשוב להוציא כמה שיותר דיסקים, זה לא ממש מעסיק אותם. הוא יכל לחכות עם הוצאת הדיסק ולהוציא דיסק מקורי, כנראה שהוא החליט להוציא דיסק של קאברים מסיבות של עצמו. אני לא בן אדם שחובב קאברים, אבל הדיסק הזה הפיק משהו טוב.

נדבמור

New member
יש כאן שאלה של זמן... ורעב של

המעריצים . הוא הרי התחיל לעבוד על חומר חדש לפני "קדימה אחורה"

N o l o g o

New member
אוקיי. כמה דברים.

האחד, אני חושבת שעם כל הכבוד, חופש הדעה והביטוי. בניסוח "לך תחפש" אתה פגעת בחופש זה. ואני לא מסכימה שכזה דבר יהיה פה. עכשיו לגבי זה שאתה מופתע ממני. אני אומנם לא שמעתי את כל הדיסק, אבל אני אישית יותר אוהבת חומר מקורי, ולא קאברים [להוציא מהכלל את "בלי לומר מילה" של מטרופולין]. אבל לרגע לא אמרתי כמה הדיסק גרוע. אלא שהוא פחות טוב. וזכותי אני חושבת, כמו שזכותך לאהוב. תודה.

LBA33

New member
המלצה

כשאת אומרת `אני לא אוהבת קאברים` למה את מתכוונת? אני מציע לך לבחון את השירים כשלעצמם ולא ביחס להיסטוריה שלהם. חלק גדול מהשירים לא הכרתי קודם ואני שמח שהיתה לי הזדמנות להכיר אותם. ועוד דבר. נראה לי שאם את מנהלת פורום של אספ אמדורסקי מין הראוי שתקשיבי לכל האלבום, כך נראה לי. שבוע מצויין מותק

N o l o g o

New member
ממ אוקיי.

כשאני אומרת שאני לא אוהבת קאברים, אני מתכוונת שאני לא אוהבת. בדיוק כמו שלא אהבתי את "חום יולי אוגוסט" של סינרגיה, המקסימים אגב, ואני אוהבת מאד שירים אחרים שלהם, אפילו את כל הדיסק. כנ"ל לגבי אמדורסקי, זה שאני מנהלת את הפורום שלו, זה לא אומר שאני ישר צריכה לרוץ לקנות את הדיסק, ולאהוב כל מה שהוא עושה, זה לא נקרא מנהלת, אלא גרופית, ואני, מצטערת לאכזב, לא כזאת. ואתה צודק, מן הראוי שאני אקשיב לאלבום, ואני אקשיב, כשתהיה לי את האפשרות, מה שכרגע אין לי. תודה, ושבוע מצויין גם לך.

למעלה