ביקורת על -one hot miniute

backstreet girl

New member
ביקורת על -one hot miniute

אני לא אעשה הקדמות. אני אגש ישר לעניין. 1.warped-יש לי רק מילה אחת לומר על השיר הז והיא: מושלם! זה שיר ענק,כיפי,סוחף,עצבני,מהמם,מקסים ופשוט מושלם. לצערי ראיתי את הקליפ שלו רק פעם אחת(ועוד לא ידעתי שהוא של השיר הזה). 10\10 2.Aeroplane-זה שיר חרוש ומאוס שראיתי את הקליפ שלו כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ הרבה פעמים בכל ערוצי המוזיקה. אבל השיר כ"כ כ"כ כ"כ יפה. 10\7 כי הוא עדיין מאוס. Deep KIck.3 -זה שיר יפה. ההתחלה שבה אנתוני מדבר מאוד מצמררת אותי. הבתים נחמדים. הפזמון ענק.כיף לי לשמוע אותו. ממש אחלה שיר. 10\8 כי הוא בכל זאת לא מדהים. רק יפה. 4.My Friends -שיר מ-ק-ס-י-ם ומרגש מאוד שאני נהנית להאזין לא כל פעם מחדש. אפשר לומר שהוא בין השירים הכי אהובים עליי באלבום. יש לו קליפ נהדר ושוב אני אומרת שזה שיר מ-ה-מ-ם. 10\10 5.Coffee Shop-שיר אדיר. ממש התחברתי אליו. אחד השירים הכי יפים בדיסק. אתם יודעים מה..אפילו הכי יפה..לא יודעת ..יש בו משהו מושלם כזה והוא שיר סוחף ברמות גבוהות. לצערי לא ראיתי אף פעם את הקליפ שלו. 6.pea-אז ככה: כששמעתי עליו בפעם הראשונה,הבנתי שפלי שר אותו. אז לפי העובדה הזאת ולפי השם של השיר אני חשבתי שזה הולך להיות שיר קיצבי וקופצני אבל....... הגיע שיר 6 ואני כזה שומעת שיר איטי ורגוע ואני אומרת לעצמי כזה:טוב.. אבל זה שיר מ-ה-מ-ם, אני מאוד אוהבת אותו ופלי יש קול מעולה. 10\9 בגךך שציפיתי למשהו אחר.. 7.one big mob-אחרי שיר רגוע ושלוותי כמו pea אני כזה בשאנטי פתאום נבהלתי ולא הבנתי מה קורה.. אבל זה לא נגמר ככה..זה קורה כל פעם שאני שומעת את השיר. גם אם אני מכינה את עצמי. אבל השיר הזה נגמר במנגינה איטית מאוד יפה אז סה"כ זה שיר נחמד. 10\6.5 בגלל שזה בכל זאת לא שיר משהו. 8.Walkabout-זה השיר הכי פחות אהוב עליי באלבום. זה שיר מעצבן. המנגינה מעצבנת. הקול של אנתוני מעצבן. 10\5 כי זה שיר מעצבן(אני חושבת שקלטתם). 9.Tearjerker- הצ'ילי פפרז נתנו כבוד לקורט קוביין וכתבו עליו שיר מהלב ורואים שזה מהלב כי זה שיר מאוד מאוד מאוד מאוד מרגש. אני מאוהבת בשיר הזה לחלוטין. 10\10 10.One Hot Minute זהו שיר הנושא של האלבום. זה שיר מצוין. אין לי מה להוסיף. פפשוט שיר אדיר. הוא בהחלט אחד השירים הטובים באלבום. 10\10 הייתי חייבת. 11.Falling Into Grace-מה שאני הולכת לומר על השיר הזה הוא דעתי בלבד ואני רוצה שתכבדו אותה(אני מתה על השיר הזה כך שאתם יכולים להרגע). אני כ"כ אוהבת אותו שאני חושבת שהוא שילוב של כל השירים הפ'אנקים באלבום-blood sugar sex magik(טוב שלא הגזמתי). אני שרופה לאללה על השיר הזה. זה כיפי ומצחיק. 12.Shallow Be Thy Game-אממממ..אמממ...שיר חביב ביותר. אין לי מה להוסיף חוץ מחביב כי לא ממש התחברתי אליו אבל הוא שיר לא רע. 10\6.5 13.Transcending-שיר טוב.שיר ממש ממש טוב. אומנם הוא לא בין האהובים עליי אבל זה שיר טוב. 10\7.5 סיימתי.

מוצארט

New member
עזבי אותך

פי הוא השיר הכי ענק בדיסק!

שמחה לשמוע שאת נהנית ממנו...

אני לא אוהבת את הדיסק הזה בעיקר כי אני לא סובלת את האנרגיות של דייב נבארו. משהו בו מעצבן אותי. מצד שני, אני גם לא כרמן אלקטרה

lollapalooza

New member
../images/Emo2.gif

דייב נבארו נהדר, בעיניי. גיטריסט מדהים, חבל על הזמן. הוא גם שר יופי.

backstreet girl

New member
האם אני רואה שהדס בוגדת בג'ון?

זה בסדר,אני תמיד יכולה להחליף אותך... חחח..סתם בצחוק.... עובדים עלייך... וואי,מתפוצץ לי הראש..אני חולה..

טוב אז סתם שאלה קטנונית

כי אני בטוחה שאחרי יום שלם של לימודים אין לך מה לעשות... אם היית צריכה עכשיו אבל עכשיו לבחור את מי את לוקחת לאולפן ההקלטות לההקלטת אלבום הבכורה שלך... דייבי או ג'וני?

lollapalooza

New member
יש לך ספק בכלל../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

עם כמה שדייב מוכשר בעיניי, ג'ון זה ג'ון.

DAN1EL

New member
כל הכבוד על ההשקעה. ../images/Emo13.gif

הסכמתי עם חלק מהביקורת, וחלק לא. זה פשוט לא מהדיסקים האהובים עלי שלהם, ואת נתת לו ביקורת ממש חיובית. לחלק מהשירים שאת התחברת גם אני, אבל לרוב השירים בדיסק לא ממש התחברתי.
וזה לא קשור לדייב, אני חושב שהוא אחלה גיטריסט, פשוט לא התחברתי לשירים באלבום הזה. ואני חושב שיש פה חוסר השקעה ברורה של אנתוני בשירה. הדיסק נשמע קצת אפל כזה...

אני רק זוכרת ש...

אחרי שיצא BSSM פתאום הגיע ה- OHM הזה וזו היתה נפילה אדירה. פשוט מ-ש-ע-מ-ם. בלי ג'ון זה לא זה ומרגישים שם את הבאסה שלהם מזה שג'ון עזב. אבל כמובן שעל טעם ועל ריח לא מתווכחים ואם הדיסק הזה עושה טוב לאנשים אז סבבה...

backstreet girl

New member
קשה להשוות בין

bssm לבין ohm..שתיהם אלבומים מדהימים.. כל אחד מדהים בדרך שלו..

למעלה