ביקורת פריק-הרצליה

• פותח הנושא ET2k
  • פורסם בתאריך

ET2k

New member
ביקורת פריק-הרצליה

פעם ראשונה שאני כאן,אבל ראיתי את כל הביקורות כאן והחלטתי גם לכתוב החנות היא לא יד שניה,אבל יש בה הרבה משחקי מחשבי ישנים במחירים של בערך 30 שקלים עם אריזה. הגעה|סלינק| החנות נמצאת ברחוב סקולוב בפסאז' סטאר (קניון קטן שפתוח מהצדדים),רחוב מאוד מרכזי בהרצליה שהרבה קווים מגיעים אליו.קו 29 מהרכבת. מוכרים המוכר שאני פגשתי היה מאוד נחמד והבין כמעט בכל תחום,גם במשחקים ישנים למחשב וPS1.הוא קצת התפלא שאני מתעניין דווקא בכל ה"זבל" שיש לו בחנות,אבל תמיד מסתכלים עלי במבט כזה כשאני מחפש משחקים ישנים... מבחר למי שמחפש דברים ישנים,יש כאן המון - משחקי PC בקופסאות גדולות תופסות כמעט מדף שלם.בין היתר יש קלאסיקות שכבר קשה למצוא כמו גבריאל נייט 2 וFebble Files (מהיוצרים של שולית המכשף). חוץ מזה יש גם סטנד עם משחקים בקופסאות דיסקים בלבד שגם שם אפשר למצוא מציאות כמו הבמאי הצעיר ופייבל (97).לבסוף, יש גם עוד קופסת מתכת בחוץ עם ערימות של שני משחקי "צמרמורת" של מיקרוסופט. קונסולות - יש משחקי PSX בצד במבחר יותר גדול מאשר ברוב החנויות (לא רק טקן וקראש בנדיקוט וורפד).יש אפילו מגירה עם כמה משחקי מגה דריב וסופר נינטנדו. כמובן שיש גם משחקים חדשים ומשחקי מבוכים ודרקונים... מחירים משחקי הPC עולים 30 ש"ח בערך ואלו של הPSX בין 50 ל100 אם אני זוכר נכון, שזה עדיין מחיר סביר.גם המחירים של החדשים יותר לא בשמים,למרות שחלקים מיובאים במיוחד.

evilihi

New member
אפשר קצת יותר פרטים?

איפה בדיוק זה הפסאג - סוקולוב הוא רחוב גדול

o o o f

New member
סוקולוב 29, לפי האתר

וזה יוצא בערך (ממש בערך) מול השווארמה של ג'מיל :)

למעלה