``ביקורת פרסומות``

חוצ ניק

New member
``ביקורת פרסומות``

שבוע טוב לכולם. הפרסומת הגרועה ביותר, המשרד שעולה בסולם לכיוון מטה. הקייטרינג שמוכר ספירלות ו`בולטון` עם שטראוס-מאוס. בבקשה.

חוצ ניק

New member
בריאות זה דנונה

בולטון במגמת ירידה. זו דעתי. המודעות שלהם לאחרונה לא משהו. ``דנונה כל יום עוזר לך לשמור על עצמך. בשבילו.`` המודעה הזאת עוד בסדר, למרות שלא אהבתי את המשפט. הוא קצת מסובך. המודעה פונה לציבור האמאות, ומשום שאין באפשרותם לשים תמונה שלה, אז מחליפים אותה כביכול בתינוק שלה. היוגורט הוא בשבילה, ובתמונה רואים רק תינוק. נו, הייתי הולך על קונספט אחר. אני מדפדף לעמוד הבא ועיניי חושכות. ``כל המשפחה`` מצטלמת. האבא, עם התינוק ביד (עדיף חולצה בלי חפתים עם צאוורון מסודר מאשר חולצה שהצאוורון מדלדל והחפת מבצבץ...) הילד לפני החלאקה (למה עם כיפה? ככה זה אצלכם? יש כיפה לפני החלאקה? ואם-כן, אז למה בלי ציצית?) עוד אחד יותר גדול, והבכור, עם חיוך של מנצח (חולצה של ראלפ-לורן, סחטין!) תמונה משפחתית מזעזעת. והמשפט שחוזר על עצמו, הפעם ``בשבילם``. אמא`לה. קחי דנונה, תראי איזה משפחה מאושרת...

פיקצר

New member
בואנה, תירגע !

לא היו ולא יהיו נשים בעיתונות החרדית. תפסיק לדבר ולהתייחס לזה, זה לא מודד.

בלyדית

New member
הפרסומת הזו עושה לי חשק-

לא להתקרב לדנונה אם ככה נראים אח``כ. ממש לא משכנע.

חוצ ניק

New member
אירועים בלבן

אתם יודעים שאני לא מחבב את אפיקים, כך שיהיה מיותר לכתוב עליהם כמה מילים. `אוכל מוכן לקחת הביתה לשבת!` הספירלה באמצע המודעה קשורה מאוד לעוף הצלוי ולבקר המשובח. המזלגות והסכין למטה קשורים לממולאים המעולים והכפות הם לתוספות האין סופיות. כי מי שקנה בערב שבת יהנה בשבת. ``עונג השבת שלך`` בפונט של בזק המחודש, מזכיר לי יותר מהכל את ``אני חולה על השטויות שלך``

חוצ ניק

New member
יופלה עם חתיכות פרי

אני מחבב את גל-אורן-בסיעתא-דשמיא. הפעם עם המודעה של התות בצורת סיר, או כוס, עם היוגורט בפנים. אז קודם כל, גימיק יפה, חבל שזה העתק-הדבק של המרק בצל של אוסם. הכפית היא קטנה ביחס לתות. וכל השאר, בסדר גמור.

בלyדית

New member
אהבתי את הפרסומת הזו.

רעיון חמוד, קו נקי ונראה טוב בעין. את זה כבר יותר בא לי לאכול מאשר את הדנונה.

חוצ ניק

New member
מה לעשות עם המעשרות שלי?

ועד הרבנים לעניני צדקה בארה``ק, קופת העיר בני ברק, מתן בסתר קרית ספר, קרן התורה הקו הישיר להחזקת עולם התורה, בוני עולם תמיכה וסיוע לחשוכי בנים, קופת חזון איש למען עניי ארץ ישראל, קרן השביעית שע``י המרכז הארצי לחקלאים שומרי שביעית, עזר מציון ``מצלצלים שתתפלל``, הבית של בריאות הנפש בית חם מדבר להגיון הבריא שלך, או למישהו אחר (שלא פירסם ביתד נאמן ביום רביעי האחרון אז לא העתקתי...).

חוצ ניק

New member
אני ל: ``ועד הרבנים``

למה? כי ראיתי פעם במו עיניי איך שוקי לרר מצלם את מרן הגרי``ש מכניס מעטפה לתוך הקופסא שלהם במשך דקה תמימה. בערך 300 תמונות מכל זוית אפשרית. חשבתי לעצמי, הרי הרב אלישיב לא טיפש ולא היה מבזבז מזמנו סתם לאיזה אגודה רגילה, כנראה יש פה באמת משהו נדיר, שאין לאף אחד אחר. רבני השכונות בירושלים אוספים כולם למטרה נעלה זו. רשומים כולם על המעטפות. התרשמתי באמת ובתמים. לא יודע, משהו תפס אותי שם בחדר הצנוע בביתו של חתנו הגר``ע אויערבך. מרן פוסק הדור שליט``א, שוקי לרר, חיים כהן אריה ואפרתי חוסמים את המעבר, ואני, שישבתי על המיטה ליד השולחן בו הציבו את הקופה המפוארת. את המעטפה העביר לידיו של מרן, רב אחד מהנהלת הקופה. מאז, הוראת הקבע שלי קיימת כבר כמעט שנתיים. מה איתכם, לאיפה הכסף שלכם הולך?

למעלה