ביקורת פרסומות

חוצ ניק

New member
בעקבות אחד החברים, אלעד.

מזל טוב! אלעד הופכת לעיר. לטעמי, הפונט של שלושת הראשונים סבילים, של האחרונים זוועה. הייתי משלב את הפונט והעץ שצומח בלוגו הראשון עם הרקע של לוגו ארבע. אפיקים, אהוביי, נסו והיווכחו.

חוצ ניק

New member
פסגת הנושרים

אומנם זה לא פרסומת, אך יחסי ציבור מרובים יש כאן. משפחה והקמפיין שלהם, נו, שויין. השבוע הקדישו 2 עמודים ל`תגובות` והמחנכים המגיבים הם רבים. המלצות בשפע לחינוך ילדים ואצבע מאשימה כלפי הרבנים בישיבות הקדושות. משפחה קוראים לזה בעקבות פסגת הנושרים, חיים גרינבוים קרא לזה מחנכים עליך ישראל. מצטרף להנ``ל.

פיקצר

New member
תלתא דסתרי.

אם אתה נושר כיפתך קטנה, וממילא לא תוכל להיות מחנך. אם אתה מבקר אתה צריך להיות עם כיפה גדולה, וממילא אתה לא נושר וכו`...

חוצ ניק

New member
ת`אמת, טורנדו מזגן פצצה.

טריו, חברת בת של אדלר ורשבסקי חומסקי, מעתיקים את המודעה מהעיתונות הכללית. אני לא מתחבר אליה... אולי אנשים יותר רחוביים כאלה כן, לא יודע... הם קונים מזגנים?

חוצ ניק

New member
בשיר וקול תודה, עוז והדר

אף אחד מהגולשים כאן לא הולך לקרוא את כל התוכן במודעה, חוץ מ-אולי- אחד החברים. מזכיר לי את הברכות שכותבים הכשרונות של בעלזא לתורמים נכבדים, לכן הימרתי על אחד החברים. הם מפרסמים את זה בעיקר כדי שיהיה להערשי פרידמן, ולרייזי, מה לקרוא בשבת. כבוד לתת, עונג לקבל.

חוצ ניק

New member
ןוכנה אוה ךפיהה

ההיפך הוא הנכון! קליק בהפוכה! מבצע! צהוב! צועק! מושך! מחשב נייד! כורסת רמקולים! בכל יום פרס מדהים אחר! יפה. מושך. והכי אהבתי את הילד ההפוך שצריך כמובן, להחזיק את הכיפה שלא תיפול. איך הם חשבו על זה? התשובה היא, דמיון. אפיקים לא היו עולים על זה.

חוצ ניק

New member
ותן חלקנו

לכל אחד מאיתנו יש כמה דקות פנויות כדי להרחיב את ידיעותיו. אפילו עכשיו, כשאתה קורא ביקורת פרסומות. מה הם חשבו שם במקאן? שאתה תפסיק לקרוא את הביקורות שלי ותלכו ללמוד? אתמהה.

למעלה