ביקורת קוטלת על אנדי ברקר

gadgad0

New member
נו, אז היא קטלה...

היה באמת פרק טוב. לי דווקא יש פתק מהרופא שפוטר אותי מקריאת הכתבות של אותה לילך וולך בנענע...

snier1991

New member
אתה רוצה להגיד לי שלא איכפת לך

מלילך וולך? המבקרת הידועה של האתר הכי גדול אחרי(שניה אני סופר) וול לא מעט אתרים? כולנו מופתעים ואחוזי תדהמה בכל מקרה במיוחד בשבילך עדכנתי את הבלוג אתה רואה אני לא עצלן סתם חרשן(טוב את מי אני משלה אני עצלן) ויהיה נחמד לקצת ביקורת בונה!(מכולם) טוב נו חוץ מגיל זה ממילא לא יהיה אפקטיבי כי אני לא אבין מילה

gadgad0

New member
מה אגיד לך, אהבתי את זה

שם את האצבע על הנקודות החשובות, לא מתחנחן, לא אינפנטילי ו(כמעט) לא מנסה למצוא-חן בכוח. ביקורת בונה אחת מרכזית, אם תרשה לי. עזוב את ענייני המשפטים בסוגריים, זה שובר את רצף הכתיבה ומעייף את העין. כשמדובר בפיסקה קצרה ובודדת זה בסדר. כשמדובר במאמר ארוך קצת יותר - זה לא לעניין. כשאתה מקליד את המאמר הבא, פשוט תשלוף מהמקלדת את שני מקשי הסוגריים ותראה איך החיים יחייכו אליך... והעובדה שהעמוד נראה כמו שיר הייקו (שתיים עד ארבע מילים בשורה) נובעת, אני מניח, מאיזו בעיה של עימוד בבלוג ולא הקלדת את זה כך בכוונה...

gilriv

New member
../images/Emo33.gif קורה - לערוץ3 משהו ישתבש להם הש.ז}

פעם שהיה רק מתב ורק הכבלים >היו אינספור שידורים חוזרים מהשידור של יום ראשון ועד לשידורי סוף השבוע ?היום אין כמעט שידור חוזר לשידור המקורי {בלוח השידורים יש רק שידור החוזר של האוס3 יום שבת שידור חוזר

למעלה