ביקורת קוטלת על "ככה זה"

nemetz

New member
ביקורת קוטלת על "ככה זה"

ממש משעשע שעל "מותר" ו"חרותי" היו יחסית ביקורות סבבה והם לא נכנסו לפלייליסט ועל "ככה זה" יש בינתיים ביקורת קטלנית אחת והוא כן נכנס. כן! היום שמעתי אותו ברדיו, בגלגלצ, ולא ב"סינגלס"!! אני מקווה שזה אומר שהוא יתן בראש במצעדים ושהאלבום יצא כבר... וחוץ מזה- שיהיה לכולם ולנטיינס דיי שמח
(ובמקרה שלי:
)

A t z a

New member
שונאת קוטלים../images/Emo4.gif../images/Emo80.gif

אנשים מפגרים עם דעה פגומה ביותר... הממ צריך לחרוש ת'הצבעות של זה בגלגלצ אם זה כבר במצעד

מילי17

New member
ארר../images/Emo46.gif

"ככה זה" מבשר על האלבום החמישי של דנה ברגר. לימים שבהם היא היתה רוקרית כבר מזמן אין זכר, ניחא. אבל גם משירים אפקטיביים לסוגם כמו "מחכה לו" ברגר מתרחקת. בניגוד למה שניתן לצפות, ברגר לא מתבגרת, אלא מתיילדת, עם טקסטים שמקומם בדף האחורי של מחברת אזרחות, כמו השורות הפותחות "ואם מספיק רוצים אז גם עושים, ואם מספיק חולמים אז מגשימים". בהמשך השיר היא מספרת שהיא נוסעת על מאה ועשרים, אבל אם התעוזה המוזיקלית שלה היא מדד, אז נראה לי שגם בפלייסטיישן היא לא עוברת את השישים" טיפשיפ
דנה היא מלכת הרוק הבלתי מעורערת
והם יראו איך האלבום שלה יצליח
ואני סתם עצבנית כי שרפתי את הפה עם כוס של לאטה. ארר

דווקא שנון הבחור...

אבל בוא נראה איך הוא ילחין ויעבד את זה... אולי דנה תלחין לו
לפעמים הכעס שלנו ישר עולה לנו כשאנחנו קוראים כאלו ביקורות כל החכמה היא להבין שהבן-אדם לא אובייקטיבי ואני בטוח שדנה בוקרה לא לטובה גם על הלהיטים הגדולים ביותר שלה יש משפט שאומר "לא משנה כמה ואיך אף פעם לא כולם יהיו מרוצים" העיקר שאנחנו מרוצים, נכון

מילי17

New member
../images/Emo12.gif

וואי וואי מאיפה כל ההבנה והסבלנות? מורידה את הכובע
כל מילה בסלע.

למעלה