ביקורת קטנה

uvdude

New member
ביקורת קטנה ../images/Emo58.gif

טוב אז ככה כולם פה עסוקים בלרדת על לקס אבל עוד יותר בלשבח את אית´ן... העונה השלישית מיוחדת בכך שרוב צופיה יודעים מי יזכה וזה אית´ן. הביקורת שלי היא על זה המשפטים האלה "אית´ן משחק בצורה מדהימה", "אית´ן הוא אל" ועוד כל מיני משפטים כאלה אני חושב שמי שאומר את זה אומר את זה מתוך הידיעה שאית´ן מנצח. מה מאפיין את אית´ן? ניטרליות, נחמדות, תמיד עם חיוך על הפנים אבל אם תשימו לב הוא לא היחיד: ע"ע קים, קים ואפילו טום במקום כלשהו הוא בסה"כ בנאדם טוב. ואם נדבר שניה על לקס, הוא לא בנאדם רע. יש לו תכונות נורא דומות לאלו של אית´ן רק שהאגו שלו גובר עליו וזה גורם לו להראות רע. ותחשבו על זה....

canimal

New member
כן, זה באמת בעייתי ../images/Emo58.gif

בהתחלה בכלל לא אהבתי אותו. אבל זה היה רק בפרק הראשון וכל מה שהוא עשה שם היה לרוץ אז אז מי יודע כמה זה נחשב.. פתאום הוא יהודי ומנצח וכולם מתים עליו. אני אשמה. נקודה ממש טובה. מילא קים רצה כמו הילוך בסלואו מושון, כעיקרון טום באמת משחק ממש טוב. ושלושתם באמת....... ממש טובים. גם טרסה משחקת מעולה בעצם. למרות שאיתן הוא זה שמנצח בהכל.. זה ממש חבל שאי אפשר לשפוט אותו "על נקי"..

uvdude

New member
צודקת ב100%../images/Emo58.gif

אי לכך - אני מבקש מכולם להפסיק לדבר כל כך יפה על אית´ן למה זה עולה לי על העצבים
טוב לא כל כך אבל זה די מעצבן אוי בא לי להקיא מכל המחמאות האלה עליו.... uvdude האנדרדוג ששונא את אית´ן ואוהב את טום ולקס (כן כן! את לקס!)

protest

New member
אתה יודע מה? אני חושבת ש.. ../images/Emo58.gif

"הם" אלה שגורמים לנו לאהוב את איתן. זה קנוניה! הרי כולם אהבו את לקס עד שהם גרמו לנו לראות אותו כאיש רע. (אני עדיין אוהבת אותו) וכו כו.. הם אלה ששולטים על הצגת הדמויות והם מראים את איתן כל הזמן כמנצח וכצנוע. ועובדה למשל שהם הראו את טום ולקס מדברים על העפת קלי, כשברור שגם איתו הצביע נגדה. אבל אותו לא מראים מדבר על זה..

protest

New member
כאן canimal, לא יודעת של מי היוזר

הזה, אני על מחשב "ציבורי"..

למעלה