ביקורת קליפים

ביקורת קליפים../images/Emo44.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

כן, חזרנו. אם תהיתם לאיפה נעלמה ביקורת הקליפים בזמן האחרון, זה מפאת עצלנות גרידא. ~~~~~~~~~~~~~~~; והיום אנחנו עם הקליפ של סטרוברי פילדס פוראבר. מאחר וג'ון היקר מתארח בפורומנו לזמן מה, הוא מזומן להביע דעה אישית ופרטים מפולפלים שלא ידועים ברבים. ובכן, הקליפ הוא בשחור לבן. הוא מתחיל בכך שרואים את חברינו מבצבצים מאחורי איזה עץ בשדה שומם. ככל הנראה משחקים עם הקטע בעריכה - מריצים את הכל אחורה, לצדדים ובמהירויות שונות. הביטלס מחובקים אך נראים זעופים למדי. אנחנו חווים כמה משחקי מצלמה תמוהים למדי, לדוגמא כשמתמקדת העדשה בעניבה של רינגו, אבל זה רק חלק מהפסיכודליות.לדעתי זה נראה כאילו הצלם שיכור (האם זה אותו חבר של רינגו מהקליפ הקודם? רינגו נראה מחוייך קמעה), אבל זו רק דעתי. אחר כך יש קטע יפה שממחיש בצורה כלשהי את השיר, בו מתמקדת המצלמה בפניו של כל אחד מחברי הביטלס, עד שממש רואים את התמונות שמשתקפות בעין. המצלמה בולעת את הפנים והם נמוגות והופכות לפנים אחרות. ממש יפה. כמו כן יש קטע משונה שבו פול (?) מדלג מסביב לאותו עץ שהוזכר בהתחלה, וקופץ בצורה נמרית ביותר לראשו, שם ממתין לו, כמדומני, כלי נגינה כלשהו. לא הבנתי כ"כ איך זה קשור, אם מישהו מוכן לפתור את התעלומה, בבקשה. ישנם גם כמה קטעים שרואים את כולם על חוטים שדומים לכלי נגינה הודי כלשהו, אבל זו רק ההשקפה שלי. לדעתי הקליפ רוצה לגרום לצופים להפעיל את הדמיון והאסוציאציות. בגלל זה יש כמה קטעים לא כל כך ברורים ושמפעילים קצת את גלגלי המוח, אותם ציינתי. (או שמא זאת האיכות?
) הקליפ והשיר מתאימים זה לזה, כי שניהם הזויים מעט ומסתוריים, ונותנים גם קצת תחושה של עגמומיות. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, וגם את דעתו של ג'ון דרלינג. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שמתם לב שהיתה ביקורת רצינית הפעם? כל הכבוד לי! אגב, העדכון ה"שבועי" חוזר ממחר, והוא יהיה קבוע. מבטיחה.

יקירתי! ../images/Emo45.gif

ביקורת יפה מאוד. תקראי את המאמר שכתבתי בנושא, הוא מפרט בין היתר גם על הקליפ. רק הערה קטנה: הקליפ איננו בשחור-לבן, הוא צבעוני בהחלט. כל הכבוד!!!

מאור 87

New member
../images/Emo4.gif

מצטער פשוט אני לא מכיר כמעט אף קליפ של הביטלס.. אז אין לי מה לומר בנושא..

Another Girl

New member
יקירתי,מאוד שווה לנו ההשקעה שלך..

תראי מה עשיתי למאמרים שלך.

למעלה