ביקורת קליפים

ביקורת קליפים../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo44.gif

והפעם עוסק מדורנו הקט בקליפ מן השורה, הרי הוא - penny lane. את הפרטים על השיר תוכלו למצוא בכתבה של דקלה "פני ליין & סטרוברי פילדס פוראבר - סינגל". אם אתם מעוניינים במשהו עמוק, תקראו את המאמר שציינתי לפניכם. אם אתם מעדיפים שטויות, אתם מוזמנים להמשיך. ~~~~~~~~~~~~~~~~; ובכן, בתחילת הקליפ רואים את ג'ון חביבנו הממושקף צועד לו ברחוב (פני ליין, אני מתארת לעצמי), נפגש עם כל ידידיו החיפושיים והם משוחחים ביניהם. אחר כך הם מופיעים שוב, על סוסים הפעם, כשהם רוכבים לכיוון היער. ג'ון מביט ישר למצלמה ומחייך, מגניב מבט לפול שמחייך גם הוא, ג'ורג' זורק אף הוא איזה חיוכון אלגנטי, ורינגו - האחרון שקולטת המצלמה - דופק חיוך מאוזן לאוזן ומדדה על סוסו קדימה. מלבב ביותר! רינגו כאמור הוא כוכב הקליפ, לפחות לדעתי. הוא חמוד, הוא עושה לעצמו בושות, והוא נחמד אל כולם. ג'ון ופול נראים קצת מאולצים (פול עם זקן.. איכס), וג'ורג' בקושי יוצא ממעטה המסכנות שלו, אם כי הוא נראה טוב מן הרגיל. בסוף הקליפ הם יושבים לשולחן התה, ג'ורג' יורד היישר מסוסו ורץ להתיישב אל השולחן! רעבתן שכמותו.. אחרי זה כולם מתיישבים, רינגו מחליף עם הצלם המשופם (שאותו לא רואים, כמובן, זה רק ניחוש שלי) עוד סדרה של חיוכים דביליים (ומתוקיים!), ולפני שמספיק ג'ורג' לאכול כאוות נפשו, קם ג'ון והופך את השולחן והחגיגה רבה. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ וכעת לניתוח שלי: 1.אהבתי במיוחד את הקטע שבו הם רוכבים אל השדה.. מזכיר קצת את סטרוברי פילדס פוראבר לרגע קל. 2.כשהם הולכים ברחוב רואים שזה מקום חביב מאד.. הוא צבעוני ועליז, מתאים לשיר כמו כפפה ליד. (השיר תאים לו, יותר נכון) 3.כפי שכבר אמרתי, אם הביטל האהוב עליכם (במקרה שלי פול, שאני מרגישה אחראית לו אישית) נראה קצת מנוחס בקליפ, עגמומי, מכוער (פול..), עייף, ווטאבר - אל תתיחסו. תסתכלו על רינגו (ועל ידידו הצלם המשופם, הזכור לטובה), ויהיה לכם טוב בלב. טוב, סיימנו עם הפינה להיום, ניפגש שוב ביום חמישי. אתם יכולים להציע הצעות לניתוחים "מעמיקים" שיתבצעו במדור הזה עוד יומיים, ואם יש שם משהו נחמד, אני אקח.
יום טוף!

Another Girl

New member
תודה ../images/Emo140.gif רק הערונת..

המאמר על סטרוברי ופני ליין הוא של סינתיה.

ביטלמן

New member
אחלה מאמר!

אני ת'אמת לא מת על הקליפים של הביטלס הם לא קשורים במיוחד סטראוברי פילדס

Miss CB

New member
../images/Emo45.gif

קבלי ח"ח על ההשקעה, באמת קליפ ממש חמוד.. אהבתי את הקטע שהם ליד השולחן ואז ג'ון הופך אותו כן? ואז רואים את פולי משום מקום מביא לו בס ומסובב אותה כזה...

SmallVille Girl

New member
לפי דעתי הקליפ קצת מעצבן !

הם בכלל לא זזים את הפה! כל השיר אני מחכה ומחכה רואים אותם וזהו ! לפחות שגון ירקוד ולא יהיה כמו מומיה ! אגב יפה מאוד ! (המאמר.)

למעלה