White Mamba
New member
ביקורת ראשונה. טוואר רקורדס עזריאלי
מכיוון שזאת ביקורת ראשונה שלי ובכלל לא ידעתי כ"כ איך לנסח אז חילקתי את הביקורת לכמה קטגוריות. דרכי הגעה מכיוון שאני בן 14 אין לי ממש מושג איך מגיעים מבחינת כבישים
אבל אני חושב שרוב האנשים יודעים איך להגיע לעזריאלי. בעזריאלי החנות נמצאת בקומת הקולנוע (קומה 2) תיאור המקום החנות היא מאד מרשימה, אני לא יודע אם בגלל שיש בה מגוון גדול של דברים מכל הסוגים או משום שהיא כ"כ גדולה, אבל ברגע שאתה נכנס לחנות אתה מרגיש משהו מיוחד (במיוחד לי שהחלק האהוב עלי זה מחלקת הDVD ובחנות יש מחלקה די גדולה של DVD). בחנות יש מחלקת DVD, מחלקת מוסיקה, מחלקת ספרים ומחלקת משחקי מחשב. בנוסף בחנות יש בצד חדר למוסיקה קלאסית שאני חושב שזה נחמד מאד למי שאוהב את סוג המוסיקה. אני חושב שזאת אחת החנויות הגדולות של טוואר רורקדס בארץ ולכן יש שם מלאי יחסית גדול. שירות השירות בחנות הזה הוא לא אדיב במיוחד (ממה שאני הצלחתי לראות). המוכרים לא נראים כאילו הם רוצים לעזור לך אלא יותר כאילו חובה עליהם (מה שנכון
). מה גם שכאשר אתה כן מבקש עזרה רוב הסיכויים שלמוכרים לא תהיה תשובה בשבילך (אבל אני אפרט אחרי זה על ידע המוכרים). אז למרות שהמקום הוא כיפי וגדול המוכרים קצת מורידים את הכיפיות ממנו. ידע המוכרים החנות הזאת הולכת לשיטת מוכר לכל מחלקה, כלומר אמור להיות מוכר שיבין בDVD, מוכר שיבין בספרים, מוכר שיבין במוסיקה ומוכר שיבין במשחקי מחשב. המוכר שמבין בDVD לא ממש מבין בDVD וחבל שכך כיוון שבתחום הזה שלא כמו באחרים ישנם פרטים טכניים שחשוב לקונה לדעת. לא בדקתי את הבנתם של המוכרים במחלקות האחרות אך אני יודע שמוכר מבין במחלקת משחקי מחשב לא היה בכלל. המחירים אנילא חושב שיש מה לפרט יותר מדי על המחירים מכיוון שזאת רשת, מה שכן במבצע של ה3 ב99 במחלקת הDVD יש מלאי די גדולוהרבה אפשרויות בחירה, אבל זה מבצע שקיים בכל הרשתות. סה"כ החנות היא חנות גדולה מאד וסימפטית מאד. אמנם המוכרים שם לא אדיבים במיוחד או מבינים במיוחד אבל בכל זאת החוויה היא נחמדה מאד.
מכיוון שזאת ביקורת ראשונה שלי ובכלל לא ידעתי כ"כ איך לנסח אז חילקתי את הביקורת לכמה קטגוריות. דרכי הגעה מכיוון שאני בן 14 אין לי ממש מושג איך מגיעים מבחינת כבישים