ביקורת רחבה על האנפלאגד../images/Emo13.gif
למעשה מדובר בדיסק שמע ובדיסק דיוידי הכולל בתוכו את ההופעה פלוס בונוסים - הקליפ של Unbreakable, Behind The Scenes, ופואמות
הפעלתי את הדיוידי, הכנסתי את דיסק ההופעה למערכת. Alicia's Prayer - אוח. כמה מדהים, איזו פתיחה מרגשת להופעה. דווקא רעיון יפהפה, כי תמיד לפני הופעות האמנים מתפללים ומחזיקים ידיים לפני שהיא מתחילה
ישנם כמה שירים ספיציפים שאני חייבת להתייחס אליהם: A Woman's Worth - ביצוע טוב. קצת חבל שההתחלה נמרחה, כי אין כמו הגרוב של השיר הזה. כשהתופים נכנסו השיר נעשה הרבה יותר מושך מבחינת ההאזנה. How Come You Don't Call Me - בנות, זהו שיר שאני פשוט אוהבת. שיר עם גרוב אדיר
הביצוע שלו היה מצוין, רק חבל שהיא ישר קפצה מהבית הראשון למעבר (sometimes it feels like..
) כי הבית השני לדעתי יפהפה. If I Was Your Woman - שיר חדש כפי הנראה, שנכתב במהלך סיבוב ההופעות (בנות, תקנו אותי אם אני טועה
) - עוד לא שמעתי את גרסת האלבום שלו, אבל באנפלאגד לפחות, השיר מדהים. Butterflyz - אם יורשה לי לומר - השיר היפהפה ביותר בכל האלבום. כן, אמירה קצת חריפה וקיצונית, אבל שיר שגרם לי להזיל דמעה בגלל היותו יפה כל כך (
) אומר שהשיר השפיע עליי מידה זו או אחרת. Wild Horses - לא אוהבת את אדם לוין. פשוט מאוד. הקול של הבנאדם לא הכי מושך אותי. מתנצלת מעומקי ליבי
You Don't Know My Name - איזה יופי
שיר מדהים, ביצוע יפה, מיוחד. כל הכבוד
יותר מזה אין לי מה להוסיף
Fallin' - וכמובן, השיר והאגדה. ביצוע טוב - הפתיחה של הקולות והסלסולים מצאה חן בעיני, והI העוצמתי של אלישיה בתחילת השיר
בהחלט מוסיף פאן של עוצמה. שירים ראויים לציון בעיניי- Stolen Moments, If I Ain't Got You,Unbreakable, Goodbye(
) וזהו. מתנצלת על החפירה הזו, אם ישנן טעויות, סליחה מראש
למעשה מדובר בדיסק שמע ובדיסק דיוידי הכולל בתוכו את ההופעה פלוס בונוסים - הקליפ של Unbreakable, Behind The Scenes, ופואמות