ביקורת שלישית
ענק הוידאו רעות

White Mamba

New member
ביקורת שלישית ../images/Emo41.gif ענק הוידאו רעות

חשבתי מתי יצא לי בפעם הבא להיות בחנות שמוכרת סרטי יד שניה וזא נזכרתי בחנות שהיא ממש קרובה לביתי אז הלכתי לשם בכדי לשתף את הפורום ואלו היו התוצאות: דרכי הגעה כאשר אתה נכנס לרעות אתה ממשיך ישר עד שאתה מגיע לכיכר, בכיכר אתה פונה ימינה ולאחר כ50 מטר יש ירידה ובה אתה יורד, המרכז המסחרי נמצא שם, כאשר אתה במרכז אתה כבר תבחין בחנות. המלאי מכיוון שהישוב הוא ישוב קטן המלאי שלהחנות הוא לא גדול בכלל ובמיוחד מלאי המכירה של הסרטים החדים. ישנו מצבע של סרטים משומשים ששבו הם נמכרים ב4 ב80 ש"ח, ניתן למצוא במבצע הזה כמה פנינים. ידע המוכרים ידע המוכרים בחנות זו הוא אפסי, המוכרים לא מביניםדבר לא בסרטים ולא בפרטים הטכניים של סרטי הDVD וחבל שכך כיוון שהפרטים הטכניים לעיתים הם חשובים מאד לכאלה שמבינים בתחום. השירות למרות שאין להם כ"כ הרבה ידע בו הם יכולים להעיזר לעזור לאנשים העובדים הם נחמדים מאד ומציעים שרות טוב מאד בכל מה שהם יכולים לענות דרך המחשב או דרך שיחת טלפון. סה"כ המקום הוא מקום קטן וידע המוכרים בו הוא גם לא גדול. החנות מומלצת בגלל המבצע של ה4 סרטים ב80 ש"ח כי כמו שכתבתי כבר, אפשר למצוא שם כמה פנינים לא רעות בכלל (למי שמתעניין, אני קניתי שם את "מלחמת העולמות, " ריי", "מלון רואנדה" ו"התרסקות" ב80 ש"ח)

פּלפּל

New member
תודה

המשומשים הם סרטי וידאו או DVD? אם הם מהשכרה בדרך כלל האיכות שלהם היא לא משהו (שריטוט, בלי עטיפה וכו'). איפה זה רעות?
אבל 20 ש"ח לסרט זה כמו השכרה אחת בוידאומט. שווה. תודה!

לגבי האוזן השלישית, אם כבר עוסקים

בנושא, אז הנה קישור לנושא מפורום סרטי DVD http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=497&msgid=85264826

afon

New member
לאן הדרדרנו?

אנשים ממליצים להגיע לחור הזה? אני גר פה 19 שנה ואני לא מודע למבצע, מצחיק.

למעלה