ביקורת של גיל 4

ביקורת של גיל 4

רובכם לא מכירים אותי אבל בימיו הראשונים של הפורום הייתי פעילה כאן. אז היה לי תינוק בן שנה וקצת עם ק"פ ברגל ימין. היו כאן לא מעט דיונים על הסיכוי לנסיגה. ואני זוכרת סטטיסטיקה שהביאה מטיסת השבלולים שאומרת שאחרי גיל 4 הסיכוי לנסיגה נמוך מאוד. אז מה יש לנו? ילד בן 4 שעבר אתמול ביקורת. הרגל במצב מצויין. רק איש מקצוע יידע להבחין שיש הבדל בין הרגליים. ביקורת עוד.....שנה. וזהו. ילד רגיל לחלוטין וכל הקשיים של פעם רחוקים. אז האם זה אומר שאני יכולה לסגור את הדאגות במגירה?

פרלמנים

New member
בשעה טובה!

כל הכבוד, וכיף להכיר. (ראיתי את השם שלכם בכל מיני שרשורים) אני ג'סיקה, אמא של דניאל בן ארבעה וחצי חודשים עם ק"פ דו"צ. כרגע עם הדניס "פול טיים" והולך יופי, טפו טפו . לגבי הביקורת המעודדת והכיפית שלכם השבוע, אני חושבת שיותר קל וכיף להעביר את החששות ע"י אופטימיות ואמונה. בכל מקרה טביעת העין שלך מאוד חשובה כי את מכירה את הרגליים של הבן שלך. אין לי הרבה ניסיון אבל תהיי עם יד על הדופק ותאמיני בבן שלך ובטוב. ואם יש חשש-אין חשש! (ישר לבדוק) המשפט של הפורום לדעתי. עד מתי הייתם עם הדניס? בדיוק השבוע שאלתי במייל את פונסטי לגבי סטטיסטיקות ומחקרים על חזרה של ק"פ. לא קיבלתי תשובה במספרים אבל הוא ציין שהוא ראה בשנים האחרונות רק שתי חזרות אחרי גיל 6., רגע, אצטט בעצם: Yes, we have followed some patients treated by me in the 1950's and 1960's They are painfree and do not have osteoarthritis. Their feet are very functional. general the more severe the clubfoot, the longer the child should wear the brace at night. We are now recommending the children wear the brace at night and naptime until age 3-4 years and sometimes even 5. We have now seen two relapses after six years of age, but this is very rare שבת שלום ורק בריאות, ג'סיקה

נעים להכיר ../images/Emo9.gif

תותוש היהאחרי הגבס בסד למשך 3 חודשים. מגיל 4 חודשים עם נעליים בקפדנות. רק מגיל שנתיים התחלנו לזייף פשוט כי הילד התחיל להאבק בנו. אבל כמובן שהייתי כל הזמן עם היד עלהדופק (יותר נכון, על הרגל) וראיתי שהמצב טוב. ד"ר פנסקי המדהים (מקפלן) אמר לי שההצלחה בטיפול תלויה דבר ראשון בהורים. מי שמקפיד, קוטף את הפירות. אני שמחה לקרוא את התשובה של פונסטי. אם אצלנו הטיפול היה מאוד מוצלח ואפילו לא הזדקקנו להארכת גיד, אז אני מתארת לעצמי שהסיכוי לנסיגה ממש נמוך. כיום הוא בביקורת אצל ד"ר בן יצחק (גם הוא מקפלן) כשהוא מקבל אותנו דרך מכבי במרפאה שלו. הוא אומר שיכול להיות שבגיל ההתבגרות יהיו כאבים בגלל הגדילה. נקווה שלא
בהצלחה בהמשך ותקפידי כמה שיותר על הדניס...

שלום לך ../images/Emo8.gif

אני שמחה לראות אותך, את מקימתו של הפורום, טוב שבאת, מקווה שתישארי תמסרי נשיקה לתותוש ובכיף!!

סוף סוף מגיבה.

טוב לקרא אותך, כתמיד. אולי באמת תוכלו להגיע למפגש? זה לא כל כך רחוק מיכם לא? ויש לנו כל כך הרבה על מה לדבר ולהתדעכן. יהיה כיף. please.......... נשיקות לתותושון הגדול. שמחה מאוד לקרא שאתם בטוב. עידית

../images/Emo24.gif גם אני התגעגעתי

בפעם האחרונה שנפגשנו היו לנו שני תינוקות ופתאום יש לנו שני ילדים. אין סיכוי שאוכל יום חמישי אח"צ להגיע לת"א. ממש לא קרוב. אבל אם פעם תעשו מפגש בשבת...

למעלה