ביקורת תערוכה

ophler

New member
ביקורת תערוכה

כתבתי איזה חצי שעה, הודעה וכמובן שהמחשב נפל, לפני שהספקתי ללשלוח. אוף!!! לכן עכשיו אני אכתוב יותר בקיצור. החלטתי לפתוח שירשור חדש כי ההודעות מהפסטיבל כבר הרחק מאחור. ביום ראשון עברתי דירה לכן רק עכשיו אני כותב (אין לי עדיין אינטרנט). ביום שני ביקרתי בתערוכה. היה מצויין. ממש היה כיף לראות את הדגמים מהארץ ואת הדגמים מחו"ל. (כמו כולם גם אני צילמתי ורוב התמונות חוזרות על עצמן, אז אני לא אשים הרבה). אני חייב לציין שנעשתה פה עבודה מדהימה בתחום הארגון ויחסי הציבור. כל הכבוד! היה פרסום כמו שצריך. קיבלתי טלפונים מחברים לספר לי על הפסטיבל, ההשתתפות ב"אודטה" נתנה דחיפה רצינית גם לפסטיבל וגם לפורום. מבחינת ארגון הכל עבד כמו שצריך וכולם נהנו. כל הכבוד למתנדבים ולמקפלים! לאחר הביקר בתערוכה הצטרפתי בחוץ ל"פינת המומחים" (עם מומחים גדולים ממני). היו שם: יובל אטלס, סעדיה, אלירן, שי ואיתי שבא עם המשפחה. נהנתי לשבת ולקפל עם כולם. היה מעוד מעניין. בין השאר עזרנו לשואלים וגם ניסינו קצת לייעץ. יובל ושי קיפלו אסלה, ושלושתנו קיפלנו צב מה"ספארי". אח"כ נסעתי יחד עם שי ברכבת וקיפלנו סוריקטה מאותו ספר, והוא הראה לי את אחד הקיפולים הכי נהדרים שראיתי הרבה זמן: את השפתיים. (שלימד אחד הגילעדים או גיל, באחד המפגשים). נהנתי מאוד. ושוב, יישר כוח לכל העוסקים במלאכה, רואים שהושקעה פה הרבה מאוד עבודה טובה!!! שבת שלום, מושון (המכונה ophler)

גילה או

New member
השלמתי חוב לבני עמית,אשר לא יכל

להישתתף בפסטיבל עקב חופשתי ונסעתי איתו היום יום שישי לתערוכה ביומה האחרון.

למעלה