ביקורת תקופתית

ביקורת תקופתית

מחר בבוקר יש לי ביקורת בת"הש .נראה מה יהיה כי לאחרונה נחלשתי. אני בכל אופן אבקש ממי שאבדק אצלו לעשות לי בדיקות כלליות נוסף לשגרתיות.אני מאמין שיפתרו את בעית החולשה שהחריפה לאחרונה. אל תדאגו יהיה בסדר. ולך אבישג הרבה מזל טוב.

סיאמית

New member
הי פינחס...

הוותיקים והאמיצים יודעים שגם בן זוגי וגם אני חולים בטרפצת יצוקה, וכל אחד מאיתנו חטף את זה אחרת... אי לכך ובהתאם לזאת, יש לי תמיד את מי לשאול ועם מי להתייעץ
בן זוגי המקסים והחתיך הידוע גם בכינוי המסתורי והחושני "~א~", נוהג לקבל כל חודש זריקה של ויטמין B12 (בתחת! וזה כואף!!!) וזה כנראה די עוזר לו בעניין העייפות והחולשה... ויש תרופות מתרופות שונות שממליצים עליהם לפעמים אבל תמיד טוב לעשות בדיקות דם כלליות ולבדוק את מצב ההמוגלובין וכד´. אני, ד"א, נוטלת ויטמין B משולש בשם "טריבמין" והוא מצויין לי! כשאתה אומר "חולשה" למה אתה מתכוון? עייפות? חולשה בשרירים? אתה עושה פיזיו´ בתה"ש? חוץ מזה... אנחנו לא דואגים כי ברור לנו שיהיה בסדר!!!

RomiVais

New member
../images/Emo45.gif ברור שיהיה בסדר!! ../images/Emo45.gif

איפה האופטימיות??? אז פנחס.. המון המון בהצלחה לביקורת מחר.. מקווה שיתנו לך פיתרון לחולשה שאתה מתאר.. אני כמובן לא רופאה אבל אני בעצמי מרגישה "חולשה" לאחרונה.. ואצלי אני יכולה לייחס את זה לשלושה דברים: 1. החום הנוראי שאופף אותנו. 2. תזונה לקוייה. 3. חוסר ב- B12 , ברזל ועוד כמה ויטמינים שאני דיי שונאת לקחת
מקווה שאתה "ילד טוב" ותיקח כל מה שרק יתנו לך.. אל תלמד ממני!! רק בריאות!!!

למעלה