milkshakit
New member
ביקורת #2 - על הדיסק DSABH
זוהי הביקורת השניה שלי, על הדיסק השלישי של HIM: Deep Shadows And Brilliant Highlights
: 1. Salt In Our Wounds את השיר הזה לא סבלתי בהתחלה, חשבתי שהוא קיטשי מדי וסתמי. אבל התחברתי אליו במשך הזמן. אני אוהבת אצלו במיוחד את ההתחלה, את הקול של וילה ואת המילים כמובן. אם שומעים אותו כמה פעמים לא קשה להתחבר אליו. ציון: 8.5 2. Heartache Every Moment אוי, אני כל כך אוהבת את השיר הזה! המנגינה מושלמת, הבתים והפזמון פשוא מדהימים. הקול של וילה רך בהתחלה שזה נותן תחושה של עדינות, ואז בא הפזמון הדרמטי והעוצמתי. פשוט שיר יפהפה ציון:10 3. Lose You Tonight השיר הזה, תתפלאו לשמוע, היה השיר הראשון שהתאהבתי בו אצל HIM. פשוט הייתי חורשת עליו כל הזמן (אני מתכוונת כשהתחלתי להתעמק בהם). שיר קליט, מילים נחמדות. ציון:10 4. In Joy And Sorrow בלדה חמודה שגם הייתה הסינגל השני מהדיסק. מילים חזקות, שיר מרגש במיוחד, הקול של וילה במיטבו. ציון:10 5. Pretending אחחח
.. אחד מהשירים היותר מושלמים של HIM. פזמון קליט שבקלות אפשר לשיר אותו כל היום, אחלה מוזיקה שמתאימה כמו כפפה לשיר ואפילו מחזקת אותו (אלא מה
). ציון:10 6. Close To The Flame השיר הכי שקט של HIM. שיר מרגש, מאוד נוגע ללב. אני אישית כבר לא מסוגלת לשמוע אותו, כי הוא די משעמם אותי מרוב שהוא שקט ואיטי, אבל הוא עדיין יופי של שיר. ציון:8 7. Please Don't Let It Go הנה עוד שיר שלא סבלתי ולא יכלתי לשמוע. גם פה, התחברתי אליו והתאהבתי בו. אני אוהבת את הבתים (הבית הראשון במיוחד) הכי הרבה. גם הפזמון חמוד, אבל הוא לא הדבר הכי חזק בשיר. מה שגם, הוא חוזר כל הזמן על אותן מילים וזה די מעצבן. ציון:7 8. Beautiful לשיר הזה יש פוטנציאל גם לשעמם, היות והוא לא ממש מגוון במילים, והוא גם איטי ויחסית שקט. אבל המילים.. אוי, רק לשמוע את המילים מהפה של וילה ונמסים. אני אישית מאוהבת בשיר הזה, למרות שאני יותר מעדיפה את גירסת הרוק שלו. 10 9. Don't Close Your Heart גם בין השירים הראשונים שאליהם התחברתי אצל HIM. הבית הראשון קליט ופשוט, יפה מאוד. אבל הפזמון די הורס בגלל שאין גיוון וזו גם שורה שחוזרת על עצמה כל הזמן. אבל אני עדיין אוהבת את השיר ומזדהה איתו מאוד. ציון:9 10. Love You Like I Do האמת, אני עדיין מכחישה ש-HIM הוציאו אי פעם את השיר הזה, ועוד שמו אותו בדיסק. הקול של וילה גרוע ביותר, ממש לא במיטבו, והמוזיקה נשמעת כמו מוזיקה בבית קברות או באמצע לוויה (לפחות לי זה מזכיר). בהחלט אחד השירים הגרועים של HIM אי פעם, ובואו לא נשכח את שיר הבונוס שהוא *במקרה* בגירסה המוגבלת של הדיסק הזה, In Love And Lonely, שהוא אולי אפילו יותר גרוע מהשיר הזה. אבל למזלנו, הם לא הוציאו עוד שירים כאלה. ציון: 2
ציון כללי לדיסק: 8.45
זוהי הביקורת השניה שלי, על הדיסק השלישי של HIM: Deep Shadows And Brilliant Highlights