ביקורת
אחרי שעזרתם לי חזרתי משם -

cermit

New member
ביקורת../images/Emo13.gifאחרי שעזרתם לי חזרתי משם -

ככה , אחרי שניסיתי לפני שבוע וקצת לשמוע את הדעות השונות שלכם לגבי מספר מלונות באילת , נסעתי לאילת וחזרתי עם התוצאה הבאה
. סגרתי לבסוף על המלון "מרינה קלאב" ,שזכה פה לביקורות פחות טובות ויותר טובות. אני יכולה לספר שמאוד נהנתי ממנו. אכן מלון קטן, אבל תלוי למה משווים אותו. החדר מאוד גדול יחסית ולא יקר [זה "סוויטות" , ז"א ל4 אנשים ואנחנו היינו רק זוג.לפי דעתי אם 4 אנשים היו צריכים להיות שם היה קצת צפוף אבל אפשר להסתדר בכיף.]. האוכל אומנם לא מגוון אבל חביב ביותר. אנחנו היינו על בסיס א.בוקר , והיא כללה ירקות [והרבה] ,גבינות, ביצים [מקושקשת,קשה,עין]פשיטידה [כל יום אחרת], עוגות [טעימות מאוד
],פאנקייקס , קורנפלקס,שוקו ,קפה
וכד'...
בריכה לא גדולה במיוחד אבל גם לא קטנה, רגילה ממוצעת ולא עמוסה.. צוות המלון נחמד מאוד, ויש למי לפנות אם יש בעיה. לא מתעלמים בקיצור.. יש שם כל מיני משחקים ושולחן פינג פונג וגם שולחן סנוקר,לא מקצועי ועולה 25 לשעה ,אבל דרך נחמדה להעביר איזה שעה לפני שיוצאים ואין מה לעשות.. יש בבריכה קיוסק כזה כמו בכל מלון.. לסיכום, הביקור באילת היה אחלה , המלצה על הטרקטורונים של הטאג' מאהל:]. ורק רציתי לתת חוות דעת על המלון כי אתם סיבכתם אותי כל כך!
, לא סתם אני יודעת שרק הייתם נחמדים ועזרתם אבל שיש כל כך הרבה דעות אתה כבר לא יודע למה להקשיב. תודה על העזרה, ושיהיה לכולם חופשה נעימה בכל מקום ..

drtrip

New member
תודה על העדכון,מאחלת לך תמיד |חיבוק

חופשות מהנות.

למעלה