ביקורת : sandisk Sanasa.....

ביקורת : sandisk Sanasa.....

אני מסתובב איתו שבוע כעיקרון קיבלתי אותו מאחי לשבועים בשביל לנסות ! קודם כל הסאונד טוב . קשה לי להשוות למותגים הכי טובים שלא ניסיתי אותם! אבל אפשר להנות מהמוזיקה מה שאי אפשר לומר על SMART (נגםן מדבקה)שניסיתי אותו במשך שעה ! הרדיו, כמו כן די טוב . ממש מצוין ונוח .החל מכפתור ההפעלה הנחמד שמשמש גם להעלאת התפריט וולחצנים המאוד נוחים ! פרטים כללים: נגן בעל שתי דגמים 512 / 1024 מגה כאשר יש אפשרות להוסיף עוד שתי מגה בכרטיס הרחבה. הנגן מגיע עם רצועת ליד , אוזניות נחמדות שבאים עם חוסמי רעש שמתאימים לחסום רעש באוטבוס וכדומה...., מתאם USB ,ועוד כל מיני דפי מידע על מקורות להורדת מוזיקה וכדומה :) אפשרות למיין שירים לפי הרבה פרמטרים :) קצת קשה לעבור בין שירים כלומר אי אפשר לקפוץ משיר 5 ל 15 בקלות אלה צריך 10 לחיצות שזה קצת מעצבן . חיסרון : אי אפשר לנגן שירים בתיקה מסוימת. אגב , אני לא אודיופיל אבל SMART זה פשוט נורא אולי יותר טוב יחסית רק לכרטיס קול מובנה ממש זול ! אבל SANDISK בהחלט נותן תמורה למחיר חוץ מזה שגודל המכשיר ממש נוח וצורתו ! יש בפנים סטופר למי שצריך ! אם יש שאלות אשמח לענות :) !

קוסטרמן

New member
יש לו אקולייזר?

כתוב שיש לו אפקט מסויים, לא יודע אם זה אקולייזר. ומישהו פה הגיב שיש לו אוזניות עלובות שחייבים להחליף.. זה עד כדי כך? לא יצא לי לשמוע נגנים ואני מתלבט האם לחפש חנות שמחזיקה אותו במלאי לשמוע או לקנות ישר מהאינטרנט על סמך ביקורות. לא נראה לי שיש חנויות רבות שמחזיקות את הדגמים האלה... בארה"ב כל חנות שנייה שמכבדת את עצמה מחזיקה מלא דגמים. פה זה בעיה. יש לי כרטיס להרחבה.. השאלה אם הוא בא בנוסף למה שכבר בא עם המכשיר או שאני בעצם מכניס כרטיס נוסף ? היתה גם טענה שהכפתור של הנווט לא נוח ושיש בעיה עם שינוי בווליום במצבים מסויימים. מה דעתך על הטענות שהעלתי ? אני שואל אותך בתור אחד שמשתמש במכשיר ולא אחד שניזון מהערכות ושמועות.

כן יש לו אקולייזר!

אבל אני לא ממש משתמש בו . ככה שאם יש שאלה ספציפית בקשר אליו תשאל ואני אבדוק ! יש אפקט WOW ! אתה מקבל זיכרון פלאש מובנה של 512 או 1024 מגה ואחרך אתה יכול להוסיף מכספך הנוסף כרטיס הרחבה SD עד 2 גיגה ! ככה שבסיכומו של דבר יהיה לך 3 גיגה פלאש ! בקשר לשינוי הוליום לדעתי הכיונון הוא סביר . הוא לא מושלם אבל אם אני מסתכל על במכשיר הם עשו את העבודה הטובה האפשרית. תגיד לי מצב אחד שחשוב לך ואני אנסה את המצב ! כעיקרון לי אישית אי בעיה עם כפתור הוליום!

קוסטרמן

New member
איפה אני יכול לנסות אותו?

מאיפה אחיך קנה אותו? כמה עלה (גם אם בדולרים)? קשה למצוא חנות שמחזיקות מגוון של מכשירים. איך האוזניות שלו? צריך להשקיע באוזניות אחרות? תודה

weird dust

New member
את הדגם הנל ניתן להשיג בבאג

היום ההיתי בבאג בחיפה והם היו ממש בסדר, הוא ניראה לי קצת כעס כשאמא באה ואמרה לי "מה עכשיו? עוד נגן?" אז הוא הבין שאני לא קונה (חח). אבל הוא עדיין היה נחמד

הוא קנה ב CAMEAFORLESS

תראה כאן : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=137862 הוא קנה ב camera4less.co.il אני מרוצה להאוזניות אבל זה מכיוון שאני לא מכיר משהו יותר טוב. אני הולך לבדוק נגן יותר טוב בקרוב ואז יהיה לי אופציה להשוואה !

קוסטרמן

New member
תודה

כתוב לי לאחר שיהיה לך למה להשוות ותגיד לי אם אתה עדיין מרוצה ממנו. וזה בהנחה שעד אז אני לא יקנה , כי יש לי יום הולדת שבוע הבא.

weird dust

New member
ביקורת מצויינת

הוספתי למאמרי הפורום (יש לנו כבר 13 מאמרים).

weird dust

New member
הבדל קל

יש הבדל בגדלים, זה דבר ראשון. דבר שני ההבדל הוא בכל שבזה שעליו הסיקור יש אפשרות לחיבור של כרטיסי זיכרון מה שאומר הרחבת הזיכרון הקיים.

zshema

New member
האם ה Sansa ,תומך בעיברית ?

מישהו ניסה לראות שירים עם תוכן עיברי ? מישהו יודע האם ניתן לעדכן את Firmware שלו במידה וצריך? תודה

למעלה