ביקורת

roddicks girl

New member
ביקורת

ככה: בקשר ל"ראשון בדרמה" השנה: "הללויה"- מהמם!!!! זה ממש יפה, מצחיק ומומלץ לכולם! "קשר באדי"- אם היה יותר זמן זה היה אולי יכול להיות נחמד אבל כל הקטע של הסוף פתוח ממש הרס וגם זה סיפור די מפגר. כאילו, זה קיבוצים של פעם אמור להיות, לא? אז איך הילדות שם כל כך פרחות? וגם מה זאת ההמרחות הזאת על ההוא- באדי? את מכירה אותו יום וחצי ואת כבר מחזיקה לו את היד כשאתם על טרמפ? זה היה די מגעיל לדעתי.... "אריק ורינה לנצח"- איכס.... זה מה שיש לי להגיד. איך אפשר לשבת בשקט מול הטלויזיה 45 דקות ורק לראות מישהו מטורף מדבר עם עצמו? זה משגע!! "שיווי משקל"- ת'אמת שראיתי רק חצי מהדרמה אבל זה היה נראה ממש יפה... "דברים שלא אמרתי לך"- להגיד את האמת, לא יכולתי לראות- אתם יודעים גם לי יש חיים....

qt1

New member
roddicks girl ברוכה הבאה../images/Emo141.gif

אומנם באיחור אבל בכ"ז
תוכלי למצוא תקציר או לכתוב מה היה ב"קשר באדי"? אני לא ממש זוכרת
אם את חושבת שהילדות של פעם לא היו פרחות אז את טועה , בכל שנות קיומנו היו תמיד פרחות מכל הסוגים בדיוק כמו שהיום יש! ויש...
אני דווקא אהבתי את "אריק ורינה לנצח" המשחק של דרור קרן היה מאלף ובכלל... אבל זכותך לא לאהוב כל דבר, על טעם וריח... את יודעת. על מה היה "שיווי משקל"? שוב... אפשר תזכורת בבקשה? גם על "דברים שלא אמרתי לך"? העונה אני אקליט הכל , אין ספק , בעונה הקודמת הקלטתי אבל דאגו להקליט לי על זה
שוב , ברוכה הבאה.

למעלה