ביקורת

batelav

New member
ביקורת

פיספסנו את התור שלנו לדר' בור בעפולה כי היינו באילת עקב המצב הביטחוני שהיה, אני רוצה לקבוע תור לזבולון שנמצא בקרית ביאליק {דר' בור מנהל את המרפאה שם} אני לא מעוניינת להגיע יותר לבית החולים עושה לי לא טוב ומחזיר אותי אחורה לתקופה הקשה ביותר בחיי. האם מישהו מאזור הקריות מטופל אצל בור בעפולה ומגיע לזבולון?

batelav

New member
שלום שלום

תודה שחזרת אליי, ובכן המצב שלנו לדעתי די בסדר עמית התחיל לפני כחודש וחצי לזחול התחיל גחון וכמה ימים אחר כך עמד על שש עם הברזל וזוחל בשיא המהירות האמת אני ובעלי היינו בהלם כי לא האמנו שאפשר לזחול עם זה. התור שלי לדר' בור עבר מזמן {15.8} היינו באילת ודרך אגב יוסי פורת שעובד עם בור היה אצל אחות של גיסי הם חברים ממש טובים {אותו לא ראיתי רק את אישתו שבחנה בלי הרף את רגליו כי הוא היה לפני מקלחת} ודר' בור לצערי נוסע לחול אז ככה שתור לרופא יש לנו רק ב20.9 להזכיר שעמית עבר ניתוח ב27.4 גובס לחודש וחצי{ניתוח ברגל שמאל}ומתחילת חודש שש אנחנו עם נעליים לכל הזמן,לאחרונה אני מפחיתה לו בשעות מכיוון שהוא היה אמור בכלל להשאר איתם חודשיים ואז החלטנו ביחד עם הרופא להחמיר ונעול לשלשה חודשיים אז אני בהדרגה מורידה לו כי בכל זאת זה נדרש. מה את אומרת היית עושה כמוני? {ארוך..}

למעלה