ביקור אצל הומאופט

yoav האחד

New member
ביקור אצל הומאופט

שלום. אני בן 24 וסובל מגיל חודש מאסטמה. כל חיי נטלתי סוגים מסוגים שונים של משאפים, כדורים וכו'.. בעת האחרונה אני לוקח שאיפה אחת של סימביקורט (סטרואידים כמובן) פעם ביום. לאחר שהבנתי שלהחדיר סטרואידים באופן קבוע לגוף זה לא הכי בריא לטווח הקצר והארוך, הלכתי לביקור אצל הומאופט דרך קופת חולים. הוא רשם לי 7 תרופות הומאופטיות (בין היתר: הנה, ספונג'ה, איפקקוניה אקטאה, ריזסטידרה). ויש לי כמה שאלות על כך: 1. במשך 24 שנה אני לוקח תרופות קונבנציונליות לצורך טיפול באסטמה, תרופות שכללו סטרואידים וכדומה - האם יש איזשהו סיכוי לגרימת נזק אחרי שאטול תרופות הומאופטיות כך פתאום לאחר כ"כ הרבה זמן? 2.האם קרו מקרים שהומאופטיה אחרי כ"כ הרבה שנים של טיפול קונבנציונלי גרמה לנזק או הפרת האיזון אצל החולה (ולאו דווקא במחלת האסטמה אלא בכלל בתפקוד הגוף)? 3. מדוע קיבלתי כ"כ הרבה תרופות?? הרי קראתי שההומאופטיה הקלאסית מטפלת בתרופה אחת שמתאימה לבן אדם ספציפי, לטיפוס ספציפי...והנה אני מקבל מרשם שאחריו אני אמור לטפטף 70 טיפות, 3 פעמים ביום... אודה לתשובה עניינית ואמיתית יואב

שלום יואב

בקיצור ולענין: 1. במשך 24 שנה אני לוקח תרופות קונבנציונליות לצורך טיפול באסטמה, תרופות שכללו סטרואידים וכדומה - האם יש איזשהו סיכוי לגרימת נזק אחרי שאטול תרופות הומאופטיות כך פתאום לאחר כ"כ הרבה זמן? - לא (בהומיאופתיה קלאסית) 2.האם קרו מקרים שהומאופטיה אחרי כ"כ הרבה שנים של טיפול קונבנציונלי גרמה לנזק או הפרת האיזון אצל החולה (ולאו דווקא במחלת האסטמה אלא בכלל בתפקוד הגוף)? - נדיר ביותר. 3. . מדוע קיבלתי כ"כ הרבה תרופות?? הרי קראתי שההומאופטיה הקלאסית מטפלת בתרופה אחת שמתאימה לבן אדם ספציפי, לטיפוס ספציפי...והנה אני מקבל מרשם שאחריו אני אמור לטפטף 70 טיפות, 3 פעמים ביום... - הטיפול שקיבלת אינו הומיאופתיה קלאסית. הרבה בריאות.

למעלה