ביקור אצל שרית

arsar

New member
ביקור אצל שרית

אתמול - יום א - ביקרו אצל שרית, בתיאום כמובן, שתיים מתלמידות חוג העץ בעמק הירדן כשאליהן מצטרפת חברתן הטובה, אשתי יקירתי. הגברות חזרו מהביקור משולהבות ורוויות ממראה העבודות של שרית, מקבלת הפנים הלבבית והטעימה... שרית לא חסכה מעצמה וגם הדריכה אותן בכמה מסודות המקצוע... ומכאן - ואיני יודע איך תקבל זאת שרית - נשאר לבנות ולי רק להמליץ לאחרים לערוך ביקור אשר כזה: להתקבל במאור פנים ובחיוכים, לקבל תדרוך מהלב וליהנות מכל דקה. נעים להודות לשרית - ולעזר שאיתה - על קבלת פנים נפלאה שכזו! תודה לשניכם! ועוד פעם תודה! והלוואי והתודה תשתווה ללבביות שבקבלת הפנים!
 
אם אתה כותב כך על ביקור אחד,

מה עלי לכתוב על הרבה יותר ביקורים?
 

פוקהונס

New member
לאריה..

עד היום הייתי צופה מהצד..היום אני מגיבה על כתבתך עלשריתוש ועזר..כל מילה שלך חקוקה בסלע.ואני מאמתת את המילים שלך..באמת אין כמו שרית ועזר..ושרית שתורמת מזמנה וללמוד אצלה זה ממש כייף..כו ירבו כמו שריתוש ועזר..
המשך ערב נעים! פוקהונטס
 
תודה על הפירגון...../images/Emo24.gif

בשבילי, האירוח היה חגיגה של אנשים שאוהבים את הצריבה, רוצים ללמוד, ובכלל, אוהבי חברת אדם, ועוד כמה יצורים אחרים........
נהניתי יותר מהאורחות, שכן, האורחות היקרות השיבו לי טעמים מהעבר, ואמונה שהבשורה שיש בידי, היא ה-בשורה......
אריה, אני מבינה,שזוגתך החלה לחטוא גם היא בצריבה.........
תודה לכולכם, בעיקר לתלמידי היקרים בתחתית השרשור.
ביתי תמיד פתוח לפניכם, בכל צורה שתבחרו.
יום נפלא, ושוב - תודה, תודה על הפירגון.
 

arsar

New member
אכן שרית! הלכה שבי אחרי הצריבה... ונשבתה

אמש התחילה לצרוב ולצבוע, ואני השבוי "נאלץ" לעמוד לידה ומדי פעם לזרוק הארת-ביצוע. מקוה שזה יחזיק לאורך זמן. רוחה תמיד היתה יצירתית בדרכה שלה, אבל עם השנים, כיוון שאני הייתי עסוק בשעות הפנאי בסטודיו שלי - היא העסיקה עצמה בגינון ובעבודות הבית. ובכל זאת אני מקוה שבמינון נכון היא לא תעזוב יותר את היצירה. אמן ותבורכי.
 

arsar

New member
שרית - שלחתי לך תוכנה ליצירת דוגמאות סימטריות

הטובות לצריבה וצביעה. האם קיבלת?
 
למעלה