ביקור באוסטרליה

hareliko007

New member
ביקור באוסטרליה

שלום,
אנו זוג 40+ בעלי אזרחי נ"ז מעוניינים לעבור לאוסטרליה לתקופה זמנית בת כמה חודשים החל ממאי-יוני עד לאוק'-נוב'. בכללי , אנו לא יודעים איזו עיר להתמקד - אם זה תלוי בעונות או משהו כזה?. המעבר לאוס' לצורך עבודה תמורת לינה/אוכל או וופינג (המעבר גם בשביל "לטעום" את החיים באוסטרליה).... העבודה יכולה להיות כל דבר כמו בחוות/ מסעדות/ או לשמור על בית מסויים לתקופה שהותיכם בחופשה אם יש חיה כזאת ולטפל בחיות מחמד/גינה למשל? (אנו לא בכיוון של מכירות/עגלות). רעיונות ?
...הכל גמיש

כדאי להבהיר:

- מה זה "בעלי אזרחי נ"ז"? קצת פרטים יעזרו: כמה אזרחי נ"ז נמצאים בבעלותכם? באיזה מצב האזרחים האלה? האם אתם מציעים אותם למכירה או להשכרה? אתם הולכים להביא אותם איתכם?
&nbsp
- אתם מבקשים עצות לגבי מיקום, או שאתם מציעים את עצמכם לעבודה? או שואלים לגבי אפשרויות ורעיונות של עבודה? או מתייעצים לגבי מועדים? או כל הנ"ל גם-יחד?
&nbsp
- אם הכל גמיש, מאד קשה לתת לכם איזושהי עצה מועילה. אם אתם כותבים "אנו לא יודעים איזו עיר להתמקד" - אני, לפחות, לא יודע איך להגיב על אמירה כזו. התגובה היחידה שיש לי היא "אנא עארף, תתמקדו על מה שבא לכם. מנין לי לדעת מה חשוב לאנשים האלה ומה מעניין אותם?"
בקיצור, שאלות ממוקדות יותר יובילו לתשובות ממוקדות יותר.

hareliko007

New member
הנה עדכון

- מציעים את עצמנו לעבודה , גם רעיונות של עבודה לתקופה קצרה. הרי אנו באים לתקופה קצרה בת 3-5 חודשים. העיר היא........מלבורן.
- "בעלי אזרחי נ"ז" = בעלי דרכון ניוזי

- הכיוון שלנו היא "טעימה" מהעיר ותוך כדי בירור איזה חיים שם, עבודה, תנאים, חיי חברה, בלה בלה...תוך כדי זה נדע אם יש ממה להשקיע.

למעלה