ביקור בבית של האקסית

אור_30

Active member
בוקר טוב,

חלמתי שהייתי בבית של האקסית, אבל הוא היה נראה שונה לגמרי מהמציאות
והסתכלתי, חיפשתי מה המצב של הבית, מה איתה, במה מתעסקת
אין לי מושג איפה היא הייתה בכלל. לא חיפשתי אותה אפילו, ולהפך, לא רציתי שהיא תהיה כי היא שחקנית (קצת פחדתי שתבוא). רציתי רק לראות מה יש בבית, סימנים מזהים, כי היא לא אמינה
חיפשתי כזה וניסיתי להספיק לפני שחלילה תבוא
הייתי שם עם מישהי, או שהיא לקחה אותי
אין לי מושג מי זו המישהי, ולא זכורה לי נסיעה או רצון להגיע לשם
פשוט הייתי שם. היה זכור לי שהסתכלתי מתחת לספה, שזה ארגז מצעים (מייצג מחסן?), אפילו לא זוכרת מה ראיתי
אולי מחברות/חפצים
אין לי מושג
אני פתאום נזכרת שהיה שם יחסית חשוך.. וניסיתי לראות איך השהות שם משפיעה עליי בצורה אנרגטית, משהו כזה, של הבית שלה, לא שלה.
ניסיתי להתמקד בהרגשה

הינה הפרדתי- אני תלמידה טובה ;)
רקע:
בחלום זה הרגיש חקירה וסקרנות, לבדוק אולי מי מחלימה מהר יותר, תחרות פנימית שלי :)
כל יום נופלים לי עוד ועוד אסימונים לגביה וכמה עיוורת ותינוקת הייתי
זה מפחיד איפה הייתי.. תודה על שינוי, התפתחות ולמידה
איזה מזל שיש לי אותייי
אקדים ואומר שאין טעם לאחל לי לא לחלום עליה, זה מיותר.. הריפוי שלי הוא גם דרך זה
בNLP לומדים: המפנה אינה השטח.

כל אדם מייעץ מתפיסת עולמו, לתפיסת עולמי זה מתאים.
אני לא מחפשת שלא לחלום על זה, אני מחפשת ללמוד ולצמוח.
היא משקפת סה"כ אנרגיה, אפילו את האנרגיה של אמא שלי
היא מפעילה לי את ילדת הדווקא שבתוכי, זה מצחיק ומלמד (לפני השינה עשיתי "מסיבת דווקא" - היה כיףףף לבעל הדירה שהוא "דיקטטור", והשתמשתי בתרגיל אנרגטי שהמטפלת לימדה אותי על האקסית, הפעם עשיתי עליו)
אני מבינה המון דברים דרך ילדת הדווקא שבתוכי, החלקים בתוכי מתחברים, היא כ"כ הכאיבה לי שזה פשוט גרם לי לראות בתוכי המוןןן
דרך הפרידה, התהליך
היא לא באמת מעניינת, אולי יותר התובנות ממנה, מה שאני מבינה דרך מה שקרה- *ועל זה אני ממש לא אוותר*

תודה מראש :)

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
הי אור,

הפרוש שלי לחלום על הביקור בבית האקסית

אני מתמצתת את החלום בשינויים קלים, בעיקר שינוי סדר התיאורים.

בחלומך הלכת לבקר בבית האקסית מתוך סקרנות. כנראה עם איזו חברה לא חשובה ובעצם את למעשה לבד. רצית לראות מה מצב הבית, מה קורה בו, מה יש בו, במה היא מתעסקת, למצוא סימנים מזהים שזה אכן הבית. ידעת שהאקסית אינה בבית ( ולא ידעת היכן היא) ולא רצית שהיא תופיע. את מודעת שהמקום היה קצת חשוב. רצית לבדוק איך שהותך בדירתה משפיעה עלייך בצורה אנרגטית ועל ההרגשה שלך אם הבית שלה לא שלה.

עד כאן ההקדמה המסבירה את מטרת הביקור ( הבלתי שגרתי ) הזה . בכל ההסבר הזה –אינך עושה דבר ואינך מחפשת מאומה. את באה לחפש ואינך מחפשת. את באה בחשאי אבל אין לך רצון לפגוש את בעלת הבית. חיפשת סימנים מזהים , כי היה לך צל של ספק אם זו הדירה שלה בכלל . בחלום לא לגמרי היית בטוחה שהיא גרה שם.

אפשרות א' - הדירה הזו היא בעצם את עצמך או ליבך או אולי הדירה שלך...!! הקטע הזה אומר - אקסית שלך, כבר אינה גרה אצלך. היא גם אינה רצויה אצלך. את מחפשת סימנים מזהים לנוכחותה אצלך אבל עצם החיפוש מראה – שסימנים כאלה אינם גלויים לעין. את בעצם רוצה לברר עם עצמך אם היא עדין "גרה אצלך". את לא בטוחה בכך, כי את בתהליכי ריפוי ממנה. ה"מחלה" (או האהבה הכפייתית אליה), בתהליכי התפוגגות ולא ברור לך אם זה באמת סופי. הכל חשוך ולא ברור מה את רואה שם ומה את עושה שם.

אפשרות ב'- – הדירה הזאת היא כנראה שלה (למרות שאת לא בטוחה בכך לגמרי) ולכן את מתרכזת בתחושה שלך, באנרגיה שהמקום הזה עושה לך. אם המקום הזה עושה לך משהו - אז אולי רוחה עדיין נוכחת במקום הזה והאנרגיה שלה גם. ואם האנרגיה שלה עושה לך משהו אז היא עדיין גרה במקום ואת בודקת מה קורה לך - במקום שלה.

אבל... החלום אינו מתאר האם חשת באנרגיה ומה היתה הרגשתך! ולכן המקום אולי לא עשה לך שום הרגשה! מקום סתמי, לא בטוח מהו, חשוך וחסר אנרגיה. . הדירה שלה, אינה מציפה אותך בזיכרונות וברגשות! האקסית אינה נוכחת בדירתה, רוחה אינה שורה במקום, היא אינה משפיע עליך שם. היא פשוט לא קיימת. ולכן יש לך ספק אם זו הדירה שלה בכלל.

בחלום את עושה בעצם רק דבר אקטיבי אחד – [את מתכופפת] ומחפשת מה יש בארגז המצעים של הספה, הנמוך וקרוב לריצפה. את מחפשת עקבות ניסתרים של מי שפעם האקסית המיתולוגית שלך [שבמובן מסויים היא היתה בעלת הבית שלך] .

את מתאמצת למצוא משהו שלא מצאת עד כה. משהו שנמצא נמוך במקום נסתר מהעין, במקום שצריך להתאמץ כדי למצוא ראיות לנוכחותה!. למה? כי עדיין לא מצאת שום דבר חשוב!! ומה את מוצאת בארגז המצעים? סתם מחברות וחפצים בלתי מזוהים. גם שם אין דברים חשובים!! המחברות יכולות לרמז על משהו שנכתב בהן. אולי מכתבים, אולי זיכרונות, אולי יומן אישי. אבל ... את בכלל לא מתעניינת במחברות הללו. לא מחפשת מה כתוב בהן !! ואת בעצם אינך בטוחה שהיו שם מחברות ...

ארגז המצעים הקרוב לרצפה, יכול לציין את מעמקי ליבך הנסתרים. את מחפשת את נוכחותה שם. אז יש משהו שלה בליבך, אבל הוא בכלל לא חשוב!

לסיכום - את נכנסת לדירה של האקסית מתוך סקרנות עליה, (את בעצם לבד עם עצמך) רוצה למצוא פרטים מזהים, רוצה לבדוק מה המקום עושה לך ומה בסוף ? כלום ! המקום אינו עושה לך כלום, המחברות אינן מעניינות, המקום חשוך, האנרגיה שם לא משהו. כלום לא זז ושום דבר לא קורה. היא לא גרה אצלך ואת לא גרה אצלה. ולמרות שזו דירה, המקום הזה בעצם ריק וחשוך וחסר חשיבות ולא מוכר. ויש ספק אם הדירה הזו שלה...

החלום הזה הוא טוב עבורך והוא מציין המשך החלמה ממנה. את לקראת השגת המטרה! (אם כי את יודעת - שאני אדע שהחלמת סופית, כאשר תפסיקי לחלום עליה לעד...:) )

אשמח לחוות דעתך כרגיל!

אור_30

Active member
תודה על ההשקעה, אבל מרגיש לי שיש שם המון דברים שממש לא נכונים.. האם הפירוש בכל זאת רלוונטי?
התגובות שלי מודגשות אחרי הנאמר..

בחלומך הלכת לבקר בבית האקסית מתוך סקרנות. כנראה עם איזו חברה לא חשובה ובעצם את למעשה לבד. רצית לראות מה מצב הבית, מה קורה בו, מה יש בו, במה היא מתעסקת, למצוא סימנים מזהים שזה אכן הבית.לא למצוא סימנים אם זה הבית. למצוא סימנים מזהים למה קורה איתה בפועל ע"י מה שיש בבית. הבית שלה, ללא שום ספק. ידעת שהאקסית אינה בבית ( ולא ידעת היכן היא) ולא רצית שהיא תופיע. את מודעת שהמקום היה קצת חשוב. המקום עצמו היה מאוד חשוב, לא קצת. רציתי לוודא את השפעת המקום/הבית שלה עליי, השפעת אנרגיית המקום. לא השפעת האנרגיה שלה כאדם.

רצית לבדוק איך שהותך בדירתה משפיעה עלייך בצורה אנרגטית נכון
ועל ההרגשה שלך אם הבית שלה לא שלה. לא נכון

עד כאן ההקדמה המסבירה את מטרת הביקור ( הבלתי שגרתי ) הזה . בכל ההסבר הזה –אינך עושה דבר ואינך מחפשת מאומה. לא נכון, אני מחפשת בלהט. את באה לחפש ואינך מחפשת כן חיפשתי. את באה בחשאי אבל אין לך רצון לפגוש את בעלת הבית.נכון חיפשת סימנים מזהים ,נכון
כי היה לך צל של ספק אם זו הדירה שלה בכלל . בחלום לא לגמרי היית בטוחה שהיא גרה שם –ממש לא נכון. הייתי בטוחה מאוד שהיא גרה שם (רק שהבית נראה שונה). הספק הוא לגבי מה המצב שלה, החלימה/לא החלימה, תקועה או המשיכה, עצובה/שמחה. אז רציתי לראות לפי הבית, במה היא מתעסקת בפועל, בלי ספק, ולהסיק מסקנות. כי היא לא אמינה. היא מראה ומציגה דברי שקר (רשתות חברתיות, סיפורים, היא ממש מדומיינת)
לכן רציתי לראות בפועל במה היא מתעסקת, בלי ההכחשות שלה, בלי המניפולציות שלה, בלי מסכות. פשוט לראות כמו שזה, לתפוס על חם.

אפשרות א' - הדירה הזו היא בעצם את עצמך או ליבך או אולי הדירה שלך...!! הקטע הזה אומר - אקסית שלך, כבר אינה גרה אצלך. היא גם אינה רצויה אצלך. את מחפשת סימנים מזהים לנוכחותה אצלך אבל עצם החיפוש מראה – שסימנים כאלה אינם גלויים לעין. את בעצם רוצה לברר עם עצמך אם היא עדין "גרה אצלך". את לא בטוחה בכך, כי את בתהליכי ריפוי ממנה. ה"מחלה" (או האהבה הכפייתית אליה), בתהליכי התפוגגות ולא ברור לך אם זה באמת סופי. הכל חשוך ולא ברור מה את רואה שם ומה את עושה שם.
עדיין רלוונטי אחרי התיקון?

אפשרות ב'- – הדירה הזאת היא כנראה שלה (למרות שאת לא בטוחה בכך לגמרי- מאוד בטוחה) ולכן את מתרכזת בתחושה שלך, באנרגיה שהמקום הזה עושה לך. אם המקום הזה עושה לך משהו - אז אולי רוחה עדיין נוכחת במקום הזה והאנרגיה שלה גם. ואם האנרגיה שלה עושה לך משהו אז היא עדיין גרה במקום ואת בודקת מה קורה לך - במקום שלה. עדיין רלוונטי אחרי התיקון?

אבל... החלום אינו מתאר האם חשת באנרגיה ומה היתה הרגשתך! ולכן המקום אולי לא עשה לך שום הרגשה! אני לא זוכרת את ההרגשה, אולי טיפה עצוב מקום סתמי, לא בטוח מהו, חשוך וחסר אנרגיה. . הדירה שלה, אינה מציפה אותך בזיכרונות וברגשות! נכון, לא מוצפת האקסית אינה נוכחת בדירתה, נכון רוחה אינה שורה במקום ההפך, היא אינה משפיע עליך שם כן הייתה איזו השפעה... היא פשוט לא קיימת. ולכן יש לך ספק אם זו הדירה שלה בכלל. אין ספק, הדירה שלה

בחלום את עושה בעצם רק דבר אקטיבי אחד – [את מתכופפת] ומחפשת מה יש בארגז המצעים של הספהלא התכופפתי. הספה הייתה כבר פתוחה כלפי מעלה ואני הסתכלתי על ארגז המצעים הנמוך וקרוב לריצפה. את מחפשת עקבות ניסתרים של מי שפעם האקסית המיתולוגית שלך [שבמובן מסויים היא היתה בעלת הבית שלך] .

את מתאמצת למצוא משהו שלא מצאת עד כה. משהו שנמצא נמוך במקום נסתר מהעין, במקום שצריך להתאמץ כדי למצוא ראיות לנוכחותה!. למה? כי עדיין לא מצאת שום דבר חשוב!! ומה את מוצאת בארגז המצעים? סתם מחברות וחפצים בלתי מזוהים.זה לא סתם, אני חושבת שרציתי לקרוא גם שם אין דברים חשובים!! המחברות יכולות לרמז על משהו שנכתב בהן. אולי מכתבים, אולי זיכרונות, אולי יומן אישי. אבל ... את בכלל לא מתעניינת במחברות הללו. זה כן עניין אותי לא מחפשת מה כתוב בהן !! ואת בעצם אינך בטוחה שהיו שם מחברות ...לדעתי היו מחברות

ארגז המצעים הקרוב לרצפה, יכול לציין את מעמקי ליבך הנסתרים. את מחפשת את נוכחותה שם. אז יש משהו שלה בליבך, נכון אבל הוא בכלל לא חשוב! לא נכון..

לסיכום - את נכנסת לדירה של האקסית מתוך סקרנות עליה, (את בעצם לבד עם עצמך) רוצה למצוא פרטים מזהים, רוצה לבדוק מה המקום עושה לך נכון ומה בסוף ? כלום ! המקום אינו עושה לך כלום,ברור שכן עשה, אבל לא הוצפתי/לא הופעלתי מדי המחברות אינן מעניינות, כן עניין, אולי פשוט עוד לא הספקתי המקום חשוך, האנרגיה שם לא משהו.נכון כלום לא זז ושום דבר לא קורה. לא נכון, אולי פחדים שהיא תבוא ותראה אותי, אולי חוסר זמן, זה דווקא מאוד עניין ובאתי להוטה לבדוק היא לא גרה אצלך ואת לא גרה אצלה. ולמרות שזו דירה, המקום הזה בעצם ריק לא נכון וחשוך נכון וחסר חשיבות לא נכון ולא מוכר חלקי. לא מוכר מהמציאות, אבל בחלום זה היה יחסית מוכר, באתי חדורת מטרה לחפש. ויש ספק אם הדירה הזו שלה...לא נכון.. הדירה שלה בוודאות, גם הורגש אנרגטית

החלום הזה הוא טוב עבורך והוא מציין המשך החלמה ממנה. את לקראת השגת המטרה! (אם כי את יודעת - שאני אדע שהחלמת סופית, כאשר תפסיקי לחלום עליה לעד... )

אלישבע777

Well-known member
תודה על ההשקעה, אבל מרגיש לי שיש שם המון דברים שממש לא נכונים.. האם הפירוש בכל זאת רלוונטי?
התגובות שלי מודגשות אחרי הנאמר..

בחלומך הלכת לבקר בבית האקסית מתוך סקרנות. כנראה עם איזו חברה לא חשובה ובעצם את למעשה לבד. רצית לראות מה מצב הבית, מה קורה בו, מה יש בו, במה היא מתעסקת, למצוא סימנים מזהים שזה אכן הבית.לא למצוא סימנים אם זה הבית. למצוא סימנים מזהים למה קורה איתה בפועל ע"י מה שיש בבית. הבית שלה, ללא שום ספק. ידעת שהאקסית אינה בבית ( ולא ידעת היכן היא) ולא רצית שהיא תופיע. את מודעת שהמקום היה קצת חשוב. המקום עצמו היה מאוד חשוב, לא קצת. רציתי לוודא את השפעת המקום/הבית שלה עליי, השפעת אנרגיית המקום. לא השפעת האנרגיה שלה כאדם.

רצית לבדוק איך שהותך בדירתה משפיעה עלייך בצורה אנרגטית נכון
ועל ההרגשה שלך אם הבית שלה לא שלה. לא נכון

עד כאן ההקדמה המסבירה את מטרת הביקור ( הבלתי שגרתי ) הזה . בכל ההסבר הזה –אינך עושה דבר ואינך מחפשת מאומה. לא נכון, אני מחפשת בלהט. את באה לחפש ואינך מחפשת כן חיפשתי. את באה בחשאי אבל אין לך רצון לפגוש את בעלת הבית.נכון חיפשת סימנים מזהים ,נכון
כי היה לך צל של ספק אם זו הדירה שלה בכלל . בחלום לא לגמרי היית בטוחה שהיא גרה שם –ממש לא נכון. הייתי בטוחה מאוד שהיא גרה שם (רק שהבית נראה שונה). הספק הוא לגבי מה המצב שלה, החלימה/לא החלימה, תקועה או המשיכה, עצובה/שמחה. אז רציתי לראות לפי הבית, במה היא מתעסקת בפועל, בלי ספק, ולהסיק מסקנות. כי היא לא אמינה. היא מראה ומציגה דברי שקר (רשתות חברתיות, סיפורים, היא ממש מדומיינת)
לכן רציתי לראות בפועל במה היא מתעסקת, בלי ההכחשות שלה, בלי המניפולציות שלה, בלי מסכות. פשוט לראות כמו שזה, לתפוס על חם.

עדיין רלוונטי אחרי התיקון?

אפשרות ב'- – הדירה הזאת היא כנראה שלה (למרות שאת לא בטוחה בכך לגמרי- מאוד בטוחה) ולכן את מתרכזת בתחושה שלך, באנרגיה שהמקום הזה עושה לך. אם המקום הזה עושה לך משהו - אז אולי רוחה עדיין נוכחת במקום הזה והאנרגיה שלה גם. ואם האנרגיה שלה עושה לך משהו אז היא עדיין גרה במקום ואת בודקת מה קורה לך - במקום שלה. עדיין רלוונטי אחרי התיקון?

אבל... החלום אינו מתאר האם חשת באנרגיה ומה היתה הרגשתך! ולכן המקום אולי לא עשה לך שום הרגשה! אני לא זוכרת את ההרגשה, אולי טיפה עצוב מקום סתמי, לא בטוח מהו, חשוך וחסר אנרגיה. . הדירה שלה, אינה מציפה אותך בזיכרונות וברגשות! נכון, לא מוצפת האקסית אינה נוכחת בדירתה, נכון רוחה אינה שורה במקום ההפך, היא אינה משפיע עליך שם כן הייתה איזו השפעה... היא פשוט לא קיימת. ולכן יש לך ספק אם זו הדירה שלה בכלל. אין ספק, הדירה שלה

בחלום את עושה בעצם רק דבר אקטיבי אחד – [את מתכופפת] ומחפשת מה יש בארגז המצעים של הספהלא התכופפתי. הספה הייתה כבר פתוחה כלפי מעלה ואני הסתכלתי על ארגז המצעים הנמוך וקרוב לריצפה. את מחפשת עקבות ניסתרים של מי שפעם האקסית המיתולוגית שלך [שבמובן מסויים היא היתה בעלת הבית שלך] .

את מתאמצת למצוא משהו שלא מצאת עד כה. משהו שנמצא נמוך במקום נסתר מהעין, במקום שצריך להתאמץ כדי למצוא ראיות לנוכחותה!. למה? כי עדיין לא מצאת שום דבר חשוב!! ומה את מוצאת בארגז המצעים? סתם מחברות וחפצים בלתי מזוהים.זה לא סתם, אני חושבת שרציתי לקרוא גם שם אין דברים חשובים!! המחברות יכולות לרמז על משהו שנכתב בהן. אולי מכתבים, אולי זיכרונות, אולי יומן אישי. אבל ... את בכלל לא מתעניינת במחברות הללו. זה כן עניין אותי לא מחפשת מה כתוב בהן !! ואת בעצם אינך בטוחה שהיו שם מחברות ...לדעתי היו מחברות

ארגז המצעים הקרוב לרצפה, יכול לציין את מעמקי ליבך הנסתרים. את מחפשת את נוכחותה שם. אז יש משהו שלה בליבך, נכון אבל הוא בכלל לא חשוב! לא נכון..

לסיכום - את נכנסת לדירה של האקסית מתוך סקרנות עליה, (את בעצם לבד עם עצמך) רוצה למצוא פרטים מזהים, רוצה לבדוק מה המקום עושה לך נכון ומה בסוף ? כלום ! המקום אינו עושה לך כלום,ברור שכן עשה, אבל לא הוצפתי/לא הופעלתי מדי המחברות אינן מעניינות, כן עניין, אולי פשוט עוד לא הספקתי המקום חשוך, האנרגיה שם לא משהו.נכון כלום לא זז ושום דבר לא קורה. לא נכון, אולי פחדים שהיא תבוא ותראה אותי, אולי חוסר זמן, זה דווקא מאוד עניין ובאתי להוטה לבדוק היא לא גרה אצלך ואת לא גרה אצלה. ולמרות שזו דירה, המקום הזה בעצם ריק לא נכון וחשוך נכון וחסר חשיבות לא נכון ולא מוכר חלקי. לא מוכר מהמציאות, אבל בחלום זה היה יחסית מוכר, באתי חדורת מטרה לחפש. ויש ספק אם הדירה הזו שלה...לא נכון.. הדירה שלה בוודאות, גם הורגש אנרגטית

החלום הזה הוא טוב עבורך והוא מציין המשך החלמה ממנה. את לקראת השגת המטרה! (אם כי את יודעת - שאני אדע שהחלמת סופית, כאשר תפסיקי לחלום עליה לעד... )
אחרי שתיקנת כל כך יפה את הפרוש שלי, יש לך פרוש משלך - והוא הנכון מבין השניים.
כדי שאצליח בפרוש, אני צריכה להבין היטב את החלום והוא בדיעבד , לא היה לי ברור.

אור_30

Active member
לא הבנתי את הפירוש
כי זה בוסס על דברים שגויים
אני לא פירשתי, אני דייקתי מה נחלם בחלום..

אלישבע777

Well-known member
לא הבנתי את הפירוש
כי זה בוסס על דברים שגויים
אני לא פירשתי, אני דייקתי מה נחלם בחלום..
לא הבנתי את חלומך בגלל שהוא לא נכתב ברור עבורי. אני יכולה לפרש רק על פי הבנתי . עלייך לכתוב כך שאבין ולא בזרם התודעה שמקשה עלי את הבנתו.
נראה לי שאת יכולה לחבר לו פרוש (לעצמך), אם רצונך בכך.

אור_30

Active member
האמת שהוא כתוב מאוד ברור בדיוק כפי שנחלם
והשקעתי המון על תיקונים
אבל אוקיי, תודה

למעלה