ביקור בטוקאי

צלמניה

New member
ביקור בטוקאי

שלום לכולם, בשבוע הבא אני טס להונגריה לכמה ימים. אני מתכנן לבקר גם בטוקאי, מקום שאימי נולדה שם. האם משהוא יודע כמה זמן נסיעה מבודפסט לטוקאי, כיצד אתם ממליצים להגיע לשם (רכבת/אוטובוס/בצורה אחרת) אתרים מענינים שניתן לבקר בטוקאי ובאזור, המלצות נוספות והכי חשוב, כיצד ניתן ליצור קשר עם עיריית טוקאי, אני רוצה לבקר בבית שאימי נולדה (אני יודע שהוא קיים ומשפחה גרה שם) ולא מצאתי כתובת (דואר אלקטרוני או טלפון) של העירייה.

טומי*

New member
יש כאן את המייל וטלפון וכתובות.....

של עירית טוקאי. לא מצאתי את המרחק מבודפשט,לפי מה שהבנתי זמן נסיעה מבודפשט-לטוקאי עם רכבת כשעתיים וחצי.הנסיעה ברכבת נוחה למדי,במיוחד אם אתה תופס רכבת מהירה. מאוחר יותר אבדוק את הזמינות של הרכבות וגם של האוטובוסים ל TOKAJ חוצמיזה ברוך הבא לפורום,ובטח תצלם גם,אז תסע בשעה טובה...ושתחזור אולי ספר לנו על רשמיך בליווי תמונות

קו האוטובוסים מקיים מספר פעמים

ביום נסיעה לא ישירה מבודפשט לטוקאי.

liti

New member
מאמר על טוקאי מפורום ביקורת מסעדות

תוכל לקרוא כאן. מקווה שהמאמר יספק לך אינפורמציה, בעיקר בתחום האוכל והיין.

צלמניה

New member
תודה רבה לעוזרים ולמסייעים ../images/Emo51.gif

שלחתי דואר אלקטרוני לראש העיר של טוקאי ובקשתי עזרה באיתור המשפחה שגרה בדירה בא אימי נולדה. לצערי עד עכשיו לא קבלתי תשובה אבל אני מקווה שאולי יגיע... הזמנתי הסעה עם נהג (בודפסט - טוקאי - בודפסט) ולפי התמונות באתר שטומי צרף מדובר במקום יפה מאוד. כשאחזור לארץ, אצרף תמונות.

olee

New member
כדאי לך להתקשר למוזיאון בצפת

מן הסתם יש להם הרבה מאוד חומר אולי ימצאו לך פרטים כפי שלרבים מאיתנו קרה וביכלל אולי יש להם קשרים עם טוקאי שהרי משם הובא ארון הקודש והפרוייקט הזה. בהצלחה

למעלה