ביקור ביפו

kranves

New member
ביקור ביפו

הייתי היום ביפו..גררתי איתי את חבריי לאום קולתום(שדי רחוקה מהשוק). באתי לשם ראיתי את עבד ...קניתי לי שקית גחלי מנגל וראש חרסינה אחד. מאוד התאכזבתי מהמבחר הקטן של הטבק ומהמחיר הגבוה יחסית ליפו!(5 לאחד 35 שקל לפקט) ניסיתי להתמקח איתו הא לא הסכים לרדת. הוא סיפר לנו סיפורים על ל"ג בעומר שעבר שהוא נסע עם חברים שלו לצוד ארנבות ושפנים אז הוא כמעט דרס זוג אנשים שהזדיינו...חח...אחר כך דפקתי מנה באבולפייה והלכנו לבקר במלך הנרגילות.. חבר שלי קנה שם ראש קרח(אני אמרתי לו לא לקנות-הוא לא הקשיב לי ואני ראיתי שם טבק של אל וואחה!
חשבתי שהפסיקו להביא את זה לארץ! אחר כך הלכץי לד"ר נרגילה שניסה למכור לי 3 חבילות של שחרורי ב10...כמובן שצחקתי לו מול הפנים. הלכתי לחנות הטבק הקבועה שלי-אבי. שם יש מבחר גדול ובזול(3.5 לחבילה אחת) וגם אין שם זיופים בטוח. גם שם ראיתי אל וואחה! שם קניתי 6 חבילות טבק.

lizard

New member
אחלה. אני דווקא די מרוצה

מאום כולתום. בדר"כ הוא עושה לי הנחות או מביא לי דברים בחינם. מה שכן, כל קנייה שלי זה בסד"ג של 100-200 שקל. אגב, 35 שקל ל10 חבילות זה אכן 3.5 שקל לחבילה. אתה לא חייב לקחת פאקטים שלמים של אותו טבק.

kranves

New member
אכן 35 לפקט

אבל 5 לאחד.....יעני אם אתה קונה פאקט אז הוא עושה לך הנחה. וגם אין לו מבחר של טעמים בגרוש!

forestdevil

New member
אבל הטעמים שאתה צריך הם רק אלו

שאתה אוהב... כמה כבר יש? אני אוהב את ה"שני תפוחים", מישמש, מלון (אני יודע שכולם שונאים, אני מוצא בו משהו שונה ומיוחד) והסוכריות (הטבק שהיה פעם... כבר לא ראיתי כזה המון זמן). כולה שלושה, ארבעה... זהו.

למעלה