ביקור בישראל- טיסות ודילים

• פותח הנושא noet
  • פורסם בתאריך

noet

New member
ביקור בישראל- טיסות ודילים

שלום לכל באי הפורום, בעיקר הותיקים בתאילנד בזמן הקרוב נחזור לישראל וזאת במסגרת הכרטיס הפתוח לשנה שרכשנו באל-על , שעלה לא בזול בכלל. רצינו לשאול אותכם איך אתם מבקרים בארץ כל הזמן? האם אתם קונים מכאן כרטיס הלוך חזור (בגקוק-ת"א-בנגקוק)? או שאתם קונים כל הזמן כרטיס פתוח לזמן רב מהארץ? אם קיימת האפשרות הראשונה יותר בזול האם יש דרך לקנות כרטיס הלוך בלבד (ת"א-בנגקוק) מהארץ או מבנגקוק היכן שהוא? תודה מראש

פספורט

New member
עדיף לקנות בתאילנד

בפעם הבאה שאתה בא לתאילנד קנה כרטיס בכיוון אחד בלבד (ויזה חובה). מכאן תקנה כרטיס בנגקוק - ת"א - בנגקוק . למה אל על ? מחירים יקרים. ממליץ לך לנסוע בחברת התעופה הירדנית " רויאל ג'ורדניאן " , מחירים סבירים , שירות טוב. יש להם תכנית הנוסע המתמיד , אם אתה טס יותר מפעם אחת בשנה כדי להירשם באינטרנט או במשרדי החברה בת"א .

Benkok

New member
אני מתחיל מכאן...

הטיסה הראשונה שלי לבנגקוק היתה כיוון אחד (לונדון-בנגקוק) ומאז אני טס בנגקוק-ת"א-בנגקוק. מבחינת מחירים - לפעמים יש בארץ דילים הרבה יותר טובים. נגמרו כבר הימים שטסנו מבנגקוק לת"א וחזרה ב500$ בליל הסדר... היום המחירים נעים בין 28 אלף באהט (רויאל ג'ורדניאן, טורקיש לפעמים) ועד 44 אלף באהט (אל-על הנבלות לפני פסח...) אני משתדל לטוס עם הטורקים כמה שיותר בשביל המיילים. בטיסה הבאה אני בהחלט מתכוון לבדוק את הירדנים. הכי חשוב זה לדאוג לויזה מתאימה כי בנתב"ג עושים בעיות אם אין כרטיס חזרה...

noet

New member
מכיוון שאנחנו ישראלים...אני מקווה

שבאל על לא יעשו בעיות להכנס לארץ, חוץ מזה יש לנו ויזת סטודנט בתאילנד בכל אופן, מכיוון שאנחנו לא רוצים לטוס בחברות תעופה שטסות מעל מדינות ערביות אז אין הרבה ברירות חוץ מאל על, אז אתם אומרים שעדיף לקנות רק כרטיס חזור לבנגקוק בארץ ומאז לקנות בנגקוק-תא-בנגקוק?? כרטיס בכיוון אחד לא יוצא לא שווה?

Benkok

New member
הבעיה היא ביציאה מישראל, לא מכאן...

זה רק הגיוני שישראלי יטוס לתל אביב בלי כרטיס חזרה לבנגקוק... לגבי נתיבי טיסה - אצלי זה ממש לא שיקול (יודעת מה? בשביל הפרש של 500$ אני מוכן לקחת סיכון...) מבחינת שווה/לא שווה - זה תלוי בהרבה גורמים. אם את מתחילה את המסע מתל-אביב אז את מוגבלת בזמן החזרה שלך (לא תמיד יהיה לך זמן לנסוע לארץ, או אולי תחליטו לצאת לחופש במקום אחר לשם שינוי...ואז יש מצב שתאבדי את הכרטיס חזרה) אני לא יודע כמה עולה כרטיס פתוח לשנה או כמה עולה כיוון אחד לבנגקוק, אבל לפעמים יש מבצעים בישראל ולפעמים יש מבצעים בתאילנד, למה להגביל את עצמך לכרטיסים סגורים? בסופו של דבר - את מדברת כאן על 100-200$ בשנה הפרש... אם אתם כאן לתקופה ארוכה אז זה ממש לא משמעותי...

noet

New member
כן, אנחנו כאן לתקופה ארוכה..

יש לי שאלה אחרת לגמרי, ראיתי שכתוב בפורום שיותר זול להתקשרר 009 מאשר PHONE NET נכון? ולגבי ה-1234 לפני המספר, אם אני מחייגת מטלפון לסלולרי זה גם מוזיל את העלות? תודה על העזרה

Benkok

New member
לא משנה לאן את מחייגת

אם את מחייגת 009 לפני קידומת המדינה (למדינות המשתתפות במבצע - ישראל היא אחת מהן) אז את משלמת 6 באהט לדקה. בדוק, חתום, סגור (החשבון האחרון לCAT שולם שלשום...היום סופסוף החשבון של AIS והחשבון של CAT שחוייג מהנייד מגיעים ביחד ומשולמים לAIS)

פספורט

New member
1234 לפני המספר

חיוג בתוך תאילנד בלבד. מטלפון קווי ניתן לחייג לכל מספר סלולארי . מטלפון קווי לטלפון קווי ניתן בתנאי שהייעד לאזור חיוג שונה. עלות השיחה 1 באט לדקה בשני המקרים.

למעלה