ביקור בלה בורג'ה

Glock19

New member
ביקור בלה בורג'ה

כמו שסיפרתי לכם (כששאלתי אלו מקומות טובים כדאי לבקש בטיסה) אני טס לפריס בעוד פחות משבועיים לחופשה. היום עדכנו אותי שאני אהיה בפריס בזמן התערוכה בלה בורג'ה. כילד תמיד נסעתי לתערוכות ברמת דוד, קראתי מגזינים והתעניינתי בנושא. וגם שירתתי בתחום. אני שוקל כחלק מהטיול לבקר בתערוכה. מה דעתכם ? אם כן, אשתדל לצלם ולהביא לפורום תמונות מהתערוכה. (אני צריך להשיג כרטיס זכרון גדול יותר או להעלות את התמונות בזמן השהות בחו"ל). מסתבר שעלות הביקור בתערוכה זול יחסית - 12 אירו לתערוכה ו-16 לתערוכה ולמוזיאון. נ.ב. שאלתי אך לא נעניתי. כיצד אפשר להתקבל לעבוד בשדה התעופה (יש למישהו רעיון טוב ? / קשרים ?)

mr lavi

New member
לפני כמה זמן אמרו ברדיו שישראל

השקיע כמה מיליונים טובים (6 אם איני טועה) כדי להקים שם מיתחם של התעשיות הביטחוניות של ישראל...תע"א, רפאל אותלי ועו'... תהנה!! ותביא תמונות....הרבה תמונות...

mr lavi

New member
סליחה..תיקונים קטנים של כתיב..

השקיעה* אולי* ועוד*

Aviation Addict

New member
לבקר בתערוכה חובה!

ואתה מוזמן לשתף את חברי הפורום בתמונות מהתערוכה
. ולגבי עבודה בנתב"ג, אולי תנסה להתקבל לתפקידי ביטחון השונים בשדה? אישית אני לא מכיר כי אני לא עובד שם, וגם לא מכיר אנשים שעובדים שם.

navig8tor

New member
למחפשי העבודה בתחום נתב"ג

כאחד שעבר חוויה דומה לפני כמה חודשים,כמה טיפים: 1.עונת הקיץ הקרבה,נראית שהולכת להיות שנה ברוכה בטיסות. 2.הודות לנכתב בסעיף 1. מגייסים כבר היום עובדים לנתב"ג. 3.רשות שדות התעופה מגייסת אנשי בטחון(סורקים,סלקטורים,מאבטחים) 4.חברות ההנדלינג מגייסות,רמפיסטים דיילי שירות ואנשי מבצעים. 5.אלעל ארקיע וישראייר מגייסים אנשי קרקע וצוותי אויר(דיילים בעיקר) 6.צריך להכין דף קורות חיים,עדיפות תנתן כמובן ליודעי שפה נוספת פרט לעברית,למוכנות לעבודת משמרות ומשוחררי צה"ל. 7.מספרי הטלפון,למשרדי גיוס העובדים ביחידות השונות אפשר לקבל במודיעין נתב"ג 9755555 03 או בבזק 144 8.החברות המגייסות:מחלקת גיוס עובדים רש"ת.לאופר תעופה.ג'י.אייץ'.איי. קיו.איי.אס.אירו הנדלינג.כח אדם אלעל. 9.השכר המוצע:בין 18 שקל ל30 לשעת עבודה.השכר הגבוה יתקבל בעבודת משמרות בימי שישי שבת בלילה. 10.רוב החברות מבצעות הסעות לשדה מאזור גוש דן המורחב(כולל ראשל"צ) ומירושלים. 11.רוב החברות משלמות משכורת בעת הקורס הנדרש לעבודה.

Glock19

New member
תודה על המידע

לדעתי ישנה אווירה מיוחדת ושונה בעבודה בשדה תעופה לעומת מקומות עבודה סטמדרטים. תודה

למעלה