ביקור במרפאה

מיכל75

New member
ביקור במרפאה

היום הייתי בביקורת שאחרי ההתקף.הבדיקה שלי כצפוי עדיין לא מושלמת אבל המצב יותר טוב ואני יכולה לחזור לעבודה ביום ראשון.(בטח התלמידים שלי נורא יצטערו...) בעיקרון הוחלט שאני לא מתחילה טיפול עכשו,אלא רק אחרי שאהיה בהריון. בקיצור,היה יום די סביר! מיכל

רחלית

New member
היי

היי מיכל, אני שמחנ לשמוע שמצבך השתפר. איפה את במעקב? כמה זמן נמשך ההתקף? איך את מתמודדת עם ההוראה והאיום של התקפים חוזרים - מקווה שלא יהיו לך

מיכל75

New member
לרחלית

הי,ההתקף הזה נמשך בערך חודש כי לקח הרבה זמן עד שהבינו שזה התקף. לפני שנתיים היה לי התקף של דלקת בעצב בעין ואז אמרו לי שיש חשש ל-MS אם יהיה לי עוד התקף.עכשו ההתקף התבטא בהתחלה בסחרחורות אז בכלל נתנו לי שבועיים לחכות שזה יעבור כי חשבו שזה וירוס.רק כשהתחלתי ללכת כמו שיכורה,שלחו אותי ל-MRI ואז אמרו לי שאני חולה,ונתנו לי סטרואידים. אני במעקב בברזיליואני אמורה לבוא שוב בעוד 3 חודשים אם הכל רגוע עד אז. בעיקרון,המשפחה שלי די רצתה שאני אעזוב את ההוראה,אבל זה מה שתמיד רציתי לעשות ואני אוהבת את הילדים ואת המקצוע.תהיה לי בעייה בעיקר בחורף כשיש הרבה ילדים חולים,אבל ננסה לא להדבק. גם תכננתי להרשם לשנה הבאה לתואר שני ועכשו אני קצת מתלבטת אם זה לא יהיה לי קשה.באופן כללי אני מתכוונת להמשיך את חיי כמו שתכננתי בלי סטיות מהמסלול אבל לנסות לשמור על עצמי יותר.אין דרך אחרת.לא? הודעתי למנהלת שלי שביום ראשון אני חוזרת לעבודה והיא אמרה שמחר היא תודיע לילדים.בכל אופן,אני חושבת שגם אם בהתחלה יהיה לי קצת קשה הילדים ישתדלו להיות בסדר,כי הם מבינים שלא נעלמתי לחודש וחצי בגלל שפעת.ילד בגיל 13-15 הוא כבר לא ילד קטן. טוב,אז נסחפתי קצת באורך של התשובה שלי...נכון? בי,מיכל

RomiVais

New member
היי שוב מיכל, לא נסחפת בכלל.. ../images/Emo8.gif

אני מסכימה בכל מילה שכתבת לגבי זה שאת לא צריכה לסטות ממסלול חייך, אבל כן - לשמור על עצמך יותר!!! הרי אף אחד לא יודע מה יקרה מחר. ולווא דווקא בהקשר של הטרשת, אלא בכל תחום בחיים. אז אסור להימנע מדברים שאנחנו אוהבים רק בגלל מה שיכול לקרות. כי אם זה לא יקרה - תמיד תישאר אצלנו הרגשת פיספוס. ילדים בני 13-15 הם בהחלט לא ילדים קטנים, ואני בטוחה שהם לא יקשו עליך - אלא להיפך...
המון המון בריאות והצלחה ב-ה-כ-ל!!! מכל הלב, רומי

RomiVais

New member
היי מיכל, אני שמחה שהמצב טוב יותר..

תני לגוף שלך את הזמן להתאושש לחלוטין מההתקף שעבר עליו. את בטח ממש שמחה לחזור לעבודה. עבודה היא ממש בריאות לנפש שלנו.
לגבי הטיפול, אני מקווה שאת שלמה עם זה ומרגישה טוב עם ההחלטה. מאחלת לך המון בריאות ועבודה נעימה החל מיום ראשון, רומי

למעלה