ביקור בסרביה - צרור שאלות

ביקור בסרביה - צרור שאלות

שלום לאנשי הפורום היקרים! שמי נועה ואני חברה באנסמבל קולות נשים נעמה, שבתאריכים 14-23 באוגוסט יקח חלק בפסטיבל מקהלות קאמריות בסרביה. אז לפני הכל - כולם מוזמנים...
יהיו לנו קונצרטים בבלגרד, קרגויבאץ' וקרוסבאץ'. יש לי כמה שאלות לגבי מה כדאי לנו לעשות בימים שבהם יש לנו זמן פנוי, בעיקר בסביבות קרגויבאץ', שהיא העיר המארחת את הפסטיבל ובה נשהה ברוב הזמן. האם יש כאן מישהו שיכול לעזור? אשמח להתכתב במסרים. תודות!

bensha1

New member
ללילי שלום

בפורום משתתפת גב' נחמדה, ממש אצילת נפש, שהכינוי שלה הוא SandraX , אני ממליץ שתפני אליה. מתוך ידע אישי היא מלאת רצון לעזור

שלום נועה, הייתי באה בכיף !!!!היכן אתן

מופיעות בארץ ?!? בסוף השבוע יהיו אצלי אורחים מבלגרד. אברר לך את נושא שאלתך.....

תודה!

אנחנו כרגע בסיומה של עונה אינטנסיבית ביותר ועוד לא פירסמנו קונצרטים עתידיים. בדר"כ אנחנו בפסטיבל אבו-גוש, לפעמים בפסטיבל הרנסנס ביחיעם, בתקופת חג המולד בחיפה או בנצרת (או גם וגם) - אפשר לעקוב באתר שלנו וגם להצטרף לרשימת "ידידי נעמה" המקוונת...

נכנסתי לאתר שלכן ונרשמתי.... מקוה לקבל

דרך האתר מידע על המופעים שלכן ולהגיע לאחד מהם.

הנה מה שהצלחתי לדלות עבורכן :

מקום שנקרא SUMARICE הנה האתר בו תוכלנה לקרא על המקום : http://en.wikipedia.org/wiki/Šumarice_Memorial_Park יש במקום גם מוזאון מצרפת גם על אודות העיר, בעברית. אם אשמע על דברים נוספים, אכתוב לכן. נסיעה טובה !!! מירי

faridi

New member
איזה מזל שזה לא נופל על המופע שלי

כך תספיקו להיות אצלי ואח"כ לטוס. לכל הנוסעים למופע בסרביה: נסיעה טובה וקונצרט מהנה בסרביה!

למעלה