ביקור בצימרים בנגב המערבי

ה דרומי

New member
ביקור בצימרים בנגב המערבי

היתי היום בביקור לראות ולהתרשם מצימרים בנגב המערבי. כאן המקום להגיד תודה לבעלי הצימרים שנתנו לי להכנס ולהתרשם וגם לצלם תמונות שחלקם כבר בגלריה של הפורום.
מושב תלמי יוסף הבקתות של גלי. שלוש צימרים מעץ בכול חדר שני חדרי שינה כאשר בחדר ההורים יש גקוז'י ושרותים. בחדר הילדים יש שרותים ומקלחת. סלון בין החדרים טלוזיה X יס . א.הבוקר{בתוספת תשלום} מוגשת לבקתה או בבית המארחים אפשר להכין לבד יש מטבחון מקרר וכלים נעים.
מושב תלמי יוסף המערב הרגוע חדש חדש ורק נפתח . שלוש בקתות עץ בשלב זה בהמשך היה קרון רכבת לזוגות קרון רכבת משודרג חבל"ז. וגם זולה תהיה לי כול זה יהיה במשך הזמן
חדר שנה להורים גלרית שינה לילדים סלון X מטבחון א.בוקר{בתוספת תשלום} מוגשת ללצימר. ולמי שקשה להיפרד מהסוס שלו גם לו יש מקום באורוה שליד .
בקתות קסם המגע מושב תלמי יוסף שני בקתות עץ לזוגות בלבד או לשני זוגות בבקתה אחת חדר שינה למטה ג'קוזי ושרותים וקומת גלריה למעלה. מטבחון וכלים להכנת ארוחות ממול הבקתות יש את הספא מומלץ ביותר.
ל"ו תאנים מושב דקל 6 יורטות אוהלים קזאחים אותנטיים כאשר שנים מותאמים לנכים היורטה מתאימה לזוג X שני ילדים יש ג'וזי ושרותים. א.הבוקר מוגשת בחדר האוכל ליד היורטות. בוסתן ליד היורטות עם עצי פרי X צימחי תבלין לתה. משהו מיוחד ונעים היורטות.
אצל רונית מושב אין הבשור צימר קטן ואינטימי חדר שינה וסלון מקלחת ושרותים מטבחון גז ומיקרו להכין א.בוקר\ערב. {לא מוגשות ארוחות לצימר}
חוות התבלינים מושב עין הבשור טרי טרי רק נפתח בשלב ראשון נפתחו שני צימרים לזוגות X עד שני ילדים בחלל אחד מיטה זוגית ג'קוזי\שרותים. והכול עבודת עץ של בעלי הצימר. מטבחון כלים {בהמשך יבנו עוד שני בקתות} זהו נשארו עוד לבקר מפאת חוסר זמן זה מה שדגמתי בנתיים. לצין שיש במושבים ברכות שחיה {בעונה}. ומזגנים בכול הבקתות שחכתי לצין . אז מה שנשאר לכם זה לצלצל ולהזמין לכם מקום וכול זה בנגב המערבי ולא לשכוח מתחיל להיות קריר להביא משהו חם ללבוש בערב. בואו לנפוש ולנוח בשקט של הנגב .

ה דרומי

New member
ותמונה ככה לדעת שיש עוד הרבה

מה לעשות בנגב המערבי ובנגב בכלל.

חקלאית

New member
ובנוסף.....

שכחת לציין את כל האטרקציות הסביבתיות שיש .....חוות סוסים במושב ישע , מוסקט בר מסעדה ,חוות הקקטוםים ,זו חוויה ועוד היד נטויה...........

ה דרומי

New member
לא שכחתי "עברתי" יותר לכיון הצימרים

למה גם ולא הספקתי לגמור לראות את כולם יום שישי הזמן היה קצר. אשמח עם תעברי ותצלמי את שאר המקומות כולל את חוות{קובה} הקקטוסים שאותה אני משאיר לך לדגום. ואת שאר המקומות שנפתחו כולל לאחרונה כגון רעים וכול השאר אני מה לעשות עושה את זה על הזמן הפנוי שלי רוצה להספיק כמעט את הכול אבל אין לי זמןן. אז אם לא קשה ואת יכולה אחלה .

איריסג

New member
ל"ו תאנים - לא לפספס!!!

היינו בפברואר אצל רבקה ובוריס ביורטות - וזו היתה חוויה שלא במהרה תישכח . כל מי ששומע "אוהלים" ומעווה את הפרצוף - לא יודע מה הוא מפסיד! זו היתה חוויה מדהימה, היורטות מפנקות כמו כל צימר בצפון ואפילו יותר, ארוחת הבוקר שרבקה מגישה פשוט מצויינת (להזהר מהלחם ! הוא ממכר). מומלץ לבקר שם בעונה שבה פורחות הכלניות (כאמור, סביבות פברואר) מדובר במראה מרהיב.

איריסג

New member
זה לא ג'קוזי

זו מיני-בריכה... זה ג'קוזי עגול גדול ומרווח, ויש גם מקרר קטן וטלויזיה (למי שלא יכול בלי)... ניסיתי להעלות תמונה של פנים היורטה אבל היא גדולה מדי.... (התמונה) ואני לא מצליחה להקטין. אבל תאמינו לי - זה גדול, מרווח, נעים ובעיקר - אחר ושונה.

ה דרומי

New member
ל"ו תאנים מושב דקל בנגב המערבי

וכמובן שישנם עוד מושבים\קיבוצים אחרים לארוח\צימרים הכול זה בנגב אז מה ששאר זה להגיע לנגב ולנפוש בואו ותהנו כי אין לנו נגב אחר. בהצלחה

ששש

New member
מאוד חסר נתון המחיר.. ../images/Emo4.gif

מדוע לא מפרסמים כאן מחירים? הרי אחד התנאים הבסיסיים והראשונים לבחירה של צימר זה המחיר לא? אפשר אפילו לקטלג בצורה רחבה יותר כפי שנעה בספרי מפה, מחיר זול\בינוני\ יקר\ יקר מאוד וכד' ע" מפתח ידוע מראש. יש איזו סיבה שלא מפורסמים כאן מחירים?

ה דרומי

New member
אני מעיד על עצמי שניגשתי לראות צימר

ים להתרשם ולצלם לא שאלתי בכוונה את המחיר מהסיבה. שאפשר להביא את הסוס לשוקת אבל אי אפשר להחריח את הסוס לשתות מהשוקת|חז"ל. והכונה היא זה שנתתי פרטים מחיר מי שירצה שיצלצל לברר. יש תקופות ואולי גם המחירים בכלל הצימרים משתנים אז לכתוב שלילה באמצע השבוע עולה ככה
ובסופ"עש עולה ככה ואז נגיד מיחר ואנשים יתקשור וישאלו וישמעו מחיר ויגידו שהיה כתוב בנט{פורום} שעולה ככה וככה אז לחסוך את כול זה שיתקשרו לברר וחסכנו כאב ראש לכולם. זהרק המחשבה שלי שניגשתי לראות צימרים

ששש

New member
מאה אחוז

אבל זו ניראת לי מדניות של הפורום אי אפשר למצוא כאן כמעט מחיר רק פירוט על המקום וחבל. מלבד זאת כפי שציינתי ניתן לתת קטגוריה רחבה יותר למשל מחיר מתחת ל- 500 מעל 500 מעל 600 או מדרגות מחיר אחרות כפי שנעשה כבר במדריכי הצימרים השונים... בכל אופן תודה רבה על הסקירה

למעלה