ביקור בשנחאי חייב לכלול ביקור בבית חב"ד

emet12

New member
ביקור בשנחאי חייב לכלול ביקור בבית חב"ד

מקום מדהים השייך ליהודי הקרוי שלום גרינברג האוכל שם מצויין, והיחס מדהים תפסו רגע של פנאי למנוחה במקום הנפלא הזה כאן הפרטים שלהם מרכז היהדות שנחאי

yo1311

New member
why?

Shanghai is one of the most interesting cities I have ever seen- spent a week there earlier this year, could have spent a long longer. It has so much to offer the tourist- history, the most modern ideas of international architercture, wonderful cusine, and an oportunity to meet a totally different culture/world. Use every available moment to sample more of the local, and less of the familiar- whatever it might be- from Mcdonalds to Pizza Hut.​

emet12

New member
כי החיוך של שלום גרינברג והאוכל הערב לחיך..

שווים יותר מהרבה אטרקציות אחרות.

Benkok

New member
../images/Emo150.gif אני מבקש להפסיק עם המיסיונריות

ההודעה הראשונה לא נמחקה כי חשבתי שיש אנשים בפורום שיזדקקו לפרטים של חב"ד. ההודעות הבאות שלכם עם קישורים כאלה ללא קשר או תועלת למהות הפורום יימחקו ללא אזהרה. תודה.

emet12

New member
אין כאן מסיונריות כלל וכלל

אין כאן מסיונריות אני אישית נהניתי במשך עשרות ביקורי בסין בשירותים הייחודיים של בית חב"ד, והחלטתי להמליץ לזה לגולשים באשר לתשעה באב - באמת לא הבנתי מה להודעה הזו ולכאן

Benkok

New member
בדיוק בגלל זה לא מחקתי את ההודעה הראשונה

ובדיוק בגלל זה כתבתי את הודעת האזהרה... אין לי בעיה עם המלצות אמיתיות. יש לי בעיה עם אנשים שבאים לבלבל את המוח בלי קשר לכלום...

למעלה