ביקור הז'ורלט בהונג קונג

ביקור הז'ורלט בהונג קונג

אני לא יודע מה איתכם, אך בעיני איריס ז'ורלט איבדה כל אמינות. אוכל טוב? חוויה קולינרית? בהונג קונג? בעעעעעעעעעעעעעעעע

אMור

New member
נראה לי שקצת הגזמת...

למרות שבהחלט ניכרת עייפות מסוימת בכתיבתה לאחרונה, לעומת הפנינים שהפיקה בשנה שעברה. לגבי הכתבה הספציפית, איריס פשוט לא הכינה שיעורי בית ונסעה להונג קונג לבקר חברים וככה, על הדרך - לשרבט כתבה. השוק בוואן צ'אי זניח ביותר וחוויות קולינאריות בשפע הייתה מוצאת באיזורים קצת יותר מרוחקים ו"מקומיים", כמו kowloon tong ו- sha tin ב- New teritories. או למשל, לקחת טראם מוואן צ'אי לכיוון ה- North Point... וואי וואי, איזה שווקים שם יש... נו טוב, מי שמקשיב להמלצות של מתיישבים חדשים, זה מה שקורה. בכל מקרה, בוא נראה את איריס נשארת בהונג קונג לכמה חודשים בלבד, מענין איך תיראה כתבה על אוכל לאחר שהיה ממושכת בחייזרלאנד הקולינארי הזה... לי היו חסרים האיזכורים של האוכל המקומי הפופולארי ביותר שנמכר כמעט בכל קרן רחוב - בדמוי חלקי חזיר ופרה פנימיים הצפים במיציהם ונמצצים בתאווה מעוררת חלחלה ע"י ההונג קונגים הילידים... נראה אותה טועמת מאלו... דים סאמים מטוגנים, מגעילים לכשלעצמם, אך זו לא גבורה כזו גדולה להכניסם לפה.... וסתם הערה לסיום, אם הונג קונג כה מגוונת ועשירה מבחינה קולינארית, ניכר שהכותבת צריכה התרשמות מחדש וטיולון קטן בכמה כפרים סינים אותנטיים...

ברוך שובך (?)

לא ראיתי אותך כותב כאן כבר זמן מה. אני לא חושב שהגזמתי. אחרי שנה וחצי של מגורים באי, אני יכול להביע את דעתי בנושא. היא אומרת שהאוכל הקנטונזי הוא האוכל הסיני המוכר, אך עם זאת, לפני שהגעתי להונג קונג לא טעמתי אוכל כנ"ל, למרות שאהבתי "סיני" בארץ. זה נתמך גם על ידי ישראלים אחרים, גם כאלו שחיו בארה"ב לא מעט זמן, וגם שם אהבו את האוכל הסיני, אך כאן מעדיפים לא לגעת בו. חוץ מזה, אחרי ארוחת ערב במורטון אתמול, אפילו לא בא לי לדבר על האוכל הסיני כאן

african queen

New member
אז מה כן ???

אז מה כן אוכלים בהונג קונג בחוץ (חוץ ממקדונלד כמובן) יש מסעדות אירופאיות ? איטלקית, צרפתית, ?????

Omiz

New member
חבל לך על הזמן !

מסעדות? יש הכל !!!! מה שאת רוצה, איזה מדינה ואיזה אוכל! אל תדאגי !

למעלה