ביקור ה"גברת" (הזקנה?)

Alexander l

New member
שאלה ממקום של

נקי לחלוטין עד כמה עניין הסודיות של "המצב" היא חלק מהותי בעניין ? משהו כמו רומן סודי שבו הסודיות זה "חלק" מהדלק של הרומן ? אני באמת רוצה שתדעי שהשאלה באה ממקום של סקרנות אמיתית ולא מקנטרנות ואין לי שום תאוריה שאני מנסה לפסול או לאשש. דרך השאלה.

Alexander l

New member
אין לך מושג

כמה חששות יש לי מלשאול את השאלה הזאת,,,,, אבל בכל זאת שאלתי,,,,,,

אורי 0

New member
לא מתדלק על זה

קודם כל, קח את זה בקלות, כל עוד אתה לא מתייחס בצורה גועלית ממש אתה לא תפגע בי כל כך מהר. אני לא מצפה שכולם יכירו את מגוון הרגישויות שלי. שנית - לאשש או להפריך תאוריות זה בסדר גמור, יש לי כבוד מקצועי לזה
ולענין. מה שאולי לא הוסבר הוא שההורים יודעים. אוחצנתי בפניהם לפני שלוש שנים על-ידי יצור "רגיש" ו"מתחשב" במיוחד. יודעים - אבל קשה להם עם זה, ואני לא רוצה לגרום להם כאב לב. הסודיות באוניברסיטה, עיקר הסודיות ענין פרקטי וממש לא מדליק. די מסריח למעשה. כל כך הייתי רוצה לגלות לעמיתתי הנחמדה (אין לי תכניות עליה, נשואה+2) שעוסקת בלבוש שאני קרוס. אני לא חושש מהתגובה שלה, רק מחוסר היכולת לשמור על הענין בבטן - ומהתגובה של המדריך השני שלי, פרופ' חביב ותומך שאני חייב לו הרבה, אבל שובניסט ושמרן שלא נדע. מה שכן מדליק - ההתעמתות עם כל מיני סטרייטים תוהים (לא אתה אלכסנדר, אבל ביום שלישי, אחרי ארבע שנים, שוב הלכתי לדוכן קוסמטיקה להתאפר ו"להדהים את הבורגני" כפי שאמא שלי קוראת לזה (בצרפתית ובזלזול). אחת המאפרות ראתה אותי מסתבך עם האיילינר והציעה לי לאפר אותי. להגיד שהייתי בשמיים? אנדרסטיימנט.

Alexander l

New member
אחרי שלושה

חודשים בחברתה של ELYC אני כבר יודע להגיד שסטרייט אני לא. ( בעצם אף פעם לא ההייתי רק לא קראתי לזה בשמות ) מה אני כן אני לא יודע, וזה גם לא חשוב, ( דרך ELYC דוקא צד נשי בי מתגלה.) לאחרונה התחלתי ללכת לקנות לה בגדים, נעליים, איפור, תחתוני החוטיני. אני מנהל דיאלוג עם המושג הזה "יועצת יופי" בכדי שאהיה בטוח שאני מביא לה רק את האיכותי ביותר. הדילאוג עם היועצות מרתק ומלא דקויות ( עוד אכתוב על זה סיפור ), החשדנות של חלקן משבשת את הדיבור שלהם לעיתים,,,,, אני לא מקל עליהם את המבוכה, מה שמחלץ את חלקם מהמבוכה זה העמלה שצפיה להם בסוף הדרך,,,,,,, היה לי פעם דיאלוג עם יועצת מטבחים כאשר שיפצתי את הבית שלי, ביקשתי מידע מהיועצת ונענתי באמירה: " אולי כדאי שתבוא עם אשתך ? שהרי המטבח זה הממלכה שלה...." מאחר ששיפצתי את הבית שלי בכדי לגור בו עצמאית עניתי לה: "אני "אישתי"" והיא ענתה בליגלוג בהמי : האאא אתם זוג הומואים,,,, " עניתי לה: "לא אני הומו בודד, האם תסכמי למכור לי מטבח ?" לא המתנתי לתשובה אורי 0 תודה על התשובה הפשוטה למצב מורכב. מאחל לך שתגיעה במהרה למקום שתרצה בו.

DarlingAdam

New member
נשמע מוכר :)

אני אכן מזדהה, לפחות חלקית. תרגולת "ההורים פה עוד עשר דקות" מדכאת, אבל לא נוראית :)

למעלה